Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Tiosyte @ 2008 12 31, 13:57)
pas mus sniego yra ax.gif  Man gavosi tik 6 blynai. Gal aš per storai kočioju g.gif  Nors kai kočioju, tai man tas blynas būna toks persišviečiantis g.gif


Tesla kociojai karsta ( silta ) ??? kai uzminkai ji negali buti per kieta , sakyciau maloni sukisti pirstus lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 31 gruodžio 2008 - 14:11
Nu jus varot ....konvejeriu doh.gif ,,,pas mane biskvitas iskeptas , o kaip pertepti nesumastau g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O blink.gif ......KODEL PAKEITEI FOTO ????
Atsakyti
sveikos mamytes,na ir as nusprendziau daryti medaus torta smile.gif gal galite pasakyti receptuka kremui kad butu is grietines,dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2008 12 31, 14:34)
sveikos mamytes,na ir as nusprendziau daryti medaus torta smile.gif gal galite pasakyti receptuka kremui kad butu is grietines,dekoju is anksto 4u.gif


Na , kai negaunu grietineles naudoju grietine , bet tik " Dvaro " ji namine , 43% riebumo , kitokia neissiplaka , tada jei liesesne reikia deti zelatino , nedauk , kad nors kiek sustangdintu nes kai sutepsi , begs per krastus , bet gal kitos daro kitaip ?? smile.gif
Atsakyti
aciu labai aciuks.gif na pas mane kadangi grietine nelietuviska,tad ir nelabai riebi,bet bandysiu gaminti su zelatina g.gif nes kaip cia pasiziurejau jusu nuotrauku,tai seile iki zemes nutyso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 12 31, 12:50)
Tatedo, kiek tau gavosi daug blynų g.gif  Man gavosi tik 6 blynai 26cm doh.gif

Mano blynai 21 cm skersmens 12 jų išėjo na dar liko keliem sausianiukam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif

Su Jūsų pagalba pamažu prisijaukinu virtuvę blush2.gif
Ateinu su savo kukliu medučiu. Blynai- pagal Cipciuką 4u.gif 4u.gif
Pertepimas- sukonstruotas iš kelių receptų: Panevėžio grietinė (30 procentų riebumo, parduodama maišeliuose) išplakta su citrinos sultimis ir kondesuotu pienu (1 kg grietinės- 1 indelis kondensuoto pieno), tada supyliau ištirpintą želatiną, galiausiai permaišiau su vienu indeliu išplaktos gerosios grietinėlės su šiek tiek cukraus pudros. Kremo šiek tiek atliko, bet šiuo atveju turbūt geriau daugiau, nei per mažai. Dekoruoti tortus dar ilgai mokysiuos, o skoniu esu patenkinta, na, gal dar norėtųsi kokio vieno sluoksnio rūgštenės uogienės.

user posted image
Atsakyti
Nepasakyciau , kad jis pas tave kuklus schmoll.gif ......didziulis , ir labai apetitnas essen.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
perskaičiau visą temą, nu ir va jūsų visų rezultatas
user posted image

Medučio blynai pagal cipsiuką ( su degintu cukrum) , kremas - nepamenu blush2.gif kieno... grietinė, grietinėlė, želatina ir citrina tongue.gif

Na puošybą nusižiūrėjau nuo cipsiuko - labai jau man gražios tos eglutės wub.gif aišku tokios nesigavo , bet gi pirmą kart dariau blush2.gif

tik va kilo tokių klausimų g.gif
1. kokio storio blynus kočiojat? kaip suprantu plonai reik g.gif
2. tai kaip paskui perkelt ant skardos? Man jie kraipės, tyso, plyšinėjo... tai kočiojau storesnius ir iškepę buvo per stori schmoll.gif


šokoladas per skystas gavos, subėgo šešėliai doh.gif tai kitam kartui žinosiu... ir pudrą barsčiau kai jau svečiai laukė su šaukštais, tai taip tik užbėriau negražiai blush2.gif
Atsakyti