Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Kikaxx @ 2008 12 28, 23:47)
Mano Cipciuko medaus tortas, pirmas tai nelabai toks grazus, bet uztat labai skanus,
Aciu Cipciukui uz recepta  4u.gif
user posted image
user posted image

koks sventinis wub.gif
Atsakyti
Kadangi pavogiau receptą tai ir parodysiu ką prikelpiau blush2.gif labai nepeikit čia mano antrą kartą keptas medutis (receptas cipciuko).
Šitas gigantas iš 8 blynų.
user posted image
Kaip apibarstote šonus trupiniais tortą g.gif na man nelabai sekėsi, gėda prisipažint bet šonus ''špakliavo'' MB blush2.gif man taip nesigautų.
user posted image
Ir čia iš likusių 4 lapų, padovanosiu sesei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 30 gruodžio 2008 - 14:09
Jop........... blink.gif kaip grazu , o jau lyguciai , dailuciai ..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 30 gruodžio 2008 - 15:54
ir aš kepiau tortą pagal cypsiuko receptą, tik truputį jį "patobulinau" pagal save, torto lakštus pertepiau braškiniu jogurtu activia ir tada dėjau kremą ant viršaus, dar dėjau gabaliukais supjaustytos saldžiarūkštės žele (d.other apelsinų žele sumaišiau su puse litro savos gamybos raudonų serbentų drebučių gavos saldžiarūkštė žele ir labai tiko šiam torte) tortas gavos labai labai skanus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 12 30, 18:06)
ir aš kepiau tortą pagal cypsiuko receptą, tik truputį jį "patobulinau" pagal save, torto lakštus pertepiau braškiniu jogurtu activia ir tada dėjau kremą ant viršaus, dar dėjau gabaliukais supjaustytos saldžiarūkštės žele (d.other apelsinų žele sumaišiau su puse litro savos gamybos raudonų serbentų drebučių gavos saldžiarūkštė žele ir labai tiko šiam torte) tortas gavos labai labai skanus. 4u.gif

nu tatedo o jaupavarei blink.gif blink.gif apakau
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 30, 15:54)
Jop........... blink.gif kaip grazu , o jau lyguciai , dailuciai ..... wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(witalyli @ 2008 12 30, 18:28)
nu tatedo o jaupavarei  blink.gif  blink.gif  apakau

blush2.gif ax.gif
Nu kur jau ten man prieš visus šitos temos šedevrus smile.gif bet vistiek malonu rolleyes.gif
Labai dau patrimų radau čia SM tiksliau visus biggrin.gif bus gaila pjauti tortą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2008 12 30, 18:50)
blush2.gif  ax.gif
Nu kur jau ten man prieš visus šitos temos šedevrus smile.gif  bet vistiek malonu rolleyes.gif
Labai dau patrimų radau čia SM tiksliau visus biggrin.gif bus gaila pjauti tortą unsure.gif

Tai uzbalzamuok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tatedo, kiek tau gavosi daug blynų g.gif Man gavosi tik 6 blynai 26cm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 31 gruodžio 2008 - 12:50
Pasirodau su medučiu 4u.gif Pavadinimas - „Belaukiant 2009metų miške“ biggrin.gif
user posted image
user posted image
Glajus dar stingsta, tai matosi kur nubėgo jis, kai tepiau blush2.gif Kai sutings jau gražiai padėsiu, be jokių terlionių kad nebūtų. Man kaškaip trūksta spalvų tam tortui, bet papuošimų neturiu doh.gif Pas sesę palikau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 31 gruodžio 2008 - 13:50
Patikek Tiosyte , jam nieko netruksta schmoll.gif .....uztektinai sniego ( kurio kieme ne kvapo tongue.gif )

O laksteliu turejo gautis tokio ismatavimo 12 stuku ( nu blogiausiu atveju 10 ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 31 gruodžio 2008 - 13:54
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 31, 13:53)
Patikek Tiosyte , jam nieko netruksta  schmoll.gif .....uztektinai sniego ( kurio kieme ne kvapo  tongue.gif )

O laksteliu turejo gautis tokio ismatavimo 12 stuku ( nu blogiausiu atveju 10 ).

pas mus sniego yra ax.gif Man gavosi tik 6 blynai. Gal aš per storai kočioju g.gif Nors kai kočioju, tai man tas blynas būna toks persišviečiantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 12 31, 12:47)
Pasirodau su medučiu 4u.gif Pavadinimas - „Belaukiant 2009metų miške“ biggrin.gif
user posted image
user posted image
Glajus dar stingsta, tai matosi kur nubėgo jis, kai tepiau blush2.gif  Kai sutings jau gražiai padėsiu, be jokių terlionių kad nebūtų. Man kaškaip trūksta spalvų tam tortui, bet papuošimų neturiu doh.gif Pas sesę palikau doh.gif

tikrai grazu wub.gif
Atsakyti