Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

ačiū visoms.... flirt.gif

neturėjau laiko eglutėms,pušelėms sukonstruot,gal gi išeis naujiems,kokių įdomesnių papuošimų.

Ale gi šitą tortą vežiau į kaimą,tai ir ne visi kaimiečiai tokių matę.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 12 28, 15:16)
ačiū visoms.... flirt.gif

neturėjau laiko eglutėms,pušelėms sukonstruot,gal gi išeis naujiems,kokių įdomesnių papuošimų.

Ale gi šitą tortą vežiau į kaimą,tai ir ne visi kaimiečiai tokių matę.... lotuliukas.gif

O kaip tu šokoladą šildai?Pas tave jis labai tamsus ir blizgus atrodo,man toks labai patinka,bet nesigauna.Ar ne tu kažkada sakei kad nesigavo išlydyti šokoladą tortui aplieti ir skiedei vandeniu,paskui įkėlei tortą aplietą labai tamsiu ,juodu ir blizgiu šokoladu.Niekaip nerandu to torto ir aprašymo kaip daryt.
Atsakyti
Labai čia grožybių daug, prisikepiau ir aš blynų( pagal cipciuko receptą) bus naujametiniam tortui tai žvalgausi kaip papuošti ax.gif
Atsakyti
GITANA,šokoladą šildžiau vandens vonelėje,ir skiedžiau su pienu.Ne aš ten buvau rašiusi schmoll.gif apie šokoladą.
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 28, 16:08)
O kaip tu šokoladą šildai?Pas tave jis labai tamsus ir blizgus atrodo,man toks labai patinka,bet nesigauna.Ar ne tu kažkada sakei kad nesigavo išlydyti šokoladą tortui aplieti ir skiedei vandeniu,paskui įkėlei tortą aplietą labai tamsiu ,juodu ir blizgiu šokoladu.Niekaip nerandu to torto ir aprašymo kaip daryt.

Gal kartais šitas tortas, kuris buvo darytas su Nerytės glazūra (bent jau man jis užsifiksavo, kaip labai tamsus ir blizgantis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 28, 19:21)
Gal kartais šitas tortas, kuris buvo darytas su Nerytės glazūra (bent jau man jis užsifiksavo, kaip labai tamsus ir blizgantis lotuliukas.gif )

jo šitas ačiū labai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, keliu ir as savo meduti, tiesa papuost vel nejo kaip norejau, bet neber jau jo ir kukliai papuosto ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano Cipciuko medaus tortas, pirmas tai nelabai toks grazus, bet uztat labai skanus,
Aciu Cipciukui uz recepta 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saunuoles mergaites , ir tortukai jusu saunus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
stai dar vienas mano darbelis smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 28, 23:48)
stai dar vienas mano darbelis smile.gif user posted image

Stai , kaip ispopuliarejo sokoladines eglutes thumbup.gif thumbup.gif .....vienas per kita grazesni tortai , JOLKA999 saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Subtilu ir grazu, neperkrauta thumbup.gif Sis papuosimas ypatingai tinka medaus tortui drinks_cheers.gif , nemegstu, kai papuosia lipdytomis gelemis-kvepia sovietmeciu doh.gif
Atsakyti