Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 26, 00:13)
Na štai ir mano Kalėdinis medutis  ax.gif  Pavyko viskas puikiai, tik papuošimą visiškai nusibeždžioniavau nuo cipciuko  blush2.gif  iškarto atsiprašau ir dėkoju už idėją blush2.gif  4u.gif
user posted image

lotuliukas.gif ,kai pamaciau tavo tortuka tai pagalvojau,kad cia mano....nes jau toks panasus kaip du vandens lasai,aisku ideja ir as nusigvelbiau.Dekui cipciuk uz recepta,labai jau skanus tortukas buvo,gaila,kad nespejau ikelti nuotraukos,nes labai jau skubejau is svecius doh.gif
Atsakyti
Cipciuko tortas labai jau skanus gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Isejo du dideli is vienos normeles doh.gif , nezinau kaip suvalgysim g.gif Kviesim draugus , kaimynus, ginines drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 26, 12:08)
wub.gif labai ziemiskas,cia turbut puostas su beze g.gif

Aha, su beze blush2.gif
Papildyta:
Dar viena kaledine dovanele buvo MB tevams blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sitas tortas su kiekviena diena vis skanesnis thumbup.gif

tik mano vyras keistas.... sako kad cia juk pyragas bash.gif nu koks pyragas? forma tai apvali ir minkiau kociojau kuciu diena...

na ir klausimas i tema. 450ml tai kiek cia gramu? nes pagal recepta reikia 4 vnt 450ml grietineles... tai kokio dydzio tortas gaunas g.gif sudejau du tuos didelius indelius zemaitijos pieno ir jau nemazas gavos... antra diena net skanesnis nes jau subrendes susicementaves biggrin.gif
Atsakyti
450ml=350g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 26 gruodžio 2008 - 17:38
QUOTE(Dai'na @ 2008 12 26, 12:39)
lotuliukas.gif ,kai pamaciau tavo tortuka tai pagalvojau,kad cia mano....nes jau toks panasus kaip du vandens lasai,aisku ideja ir as nusigvelbiau.Dekui cipciuk uz recepta,labai jau skanus tortukas buvo,gaila,kad nespejau ikelti nuotraukos,nes labai jau skubejau is svecius doh.gif

Populiariausias puošimo būdas lotuliukas.gif Bet man labai gražu 4u.gif Auksas tas mūsų cipciukas biggrin.gif 4u.gif first.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as savo Meduti,puosem visa seima. Gavosi labai skanus essen.gif
Maniskis jusiskiu tortu groziui neprilygsta,bet kaip sakant su meile darytas
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo April-Aries: 26 gruodžio 2008 - 20:05
QUOTE(Dai'na @ 2008 12 26, 17:37)
450ml=350g

NE , NE , NE !!!!!!.
schmoll.gif ....ka tik pasveriau ta indeli 450ml. = 465 g. !!!! visai normai reikia 4 indeliu sios grietineles !!!!! ( nenoriu nepasitiketi savo svarstyklemis schmoll.gif , per brangiai jos kainavo doh.gif , kad meluotu ).
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 26, 21:22)

NE , NE , NE  !!!!!!.
schmoll.gif ....ka tik pasveriau ta indeli  450ml. = 465 g. !!!! visai normai reikia 4 indeliu sios grietineles !!!!! ( nenoriu nepasitiketi savo svarstyklemis schmoll.gif  , per brangiai jos kainavo  doh.gif , kad meluotu ).

As cipciukai nesutepiau visos grietineles, galvoju, gal blogai isplakiau g.gif , nu bet stovejo stacia biggrin.gif , bet labai daug jos prisidaugino, gavau net i kita inda puse perdeti,o tepiau storai, bet man vistiek jos liko antram tortukui nedideliam, tai tokiam dideliam tortui man sakyciau 3 indeliu i valias g.gif
O tortas labai skanus wub.gif Dar su spanguolem patepliojau pora pertepimu.
Masanialabai ziemiskai, romantiskai atrodo 4u.gif
April-aries-svarbiausia tai ir yra, kad su meile wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 26 gruodžio 2008 - 20:32
QUOTE(Srove @ 2008 12 26, 20:28)
As cipciukai nesutepiau visos grietineles, galvoju, gal blogai isplakiau g.gif , nu bet stovejo stacia biggrin.gif , bet labai daug jos prisidaugino, gavau net i kita inda puse perdeti,o tepiau storai, bet man vistiek jos liko antram tortukui nedideliam, tai tokiam dideliam tortui man sakyciau 3 indeliu i valias g.gif
O tortas labai skanus wub.gif Dar su spanguolem patepliojau pora pertepimu.
April-aries-svarbiausia tai ir yra, kad su meile wub.gif

Tikrai nesigincysiu , cia kiekvienos skonis ( tau tada dar pigiau iseina tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 26, 20:28)

Aciukas ax.gif
Atsakyti