Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Dai'na @ 2008 12 25, 10:44)
susiduriau su klausimu-kokiu klaidu reiktu isvengti,kad virsus nesutruktu? g.gif Bijau,kad ir man taip nenutiktu

Bent jau man suskilo,del to,kad torta buvau padejus ant bliudelio,kuris mazesnis negu torto pavirsius,todel blogai pasiskirste svoris ir sutrukinejo doh.gif reik deti ant lygaus pavirsiaus,kad tolygiai pasiskirstytu svoris ir viskas bus ciki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 12 25, 10:44)
susiduriau su klausimu-kokiu klaidu reiktu isvengti,kad virsus nesutruktu? g.gif Bijau,kad ir man taip nenutiktu

Negalima laikyti sausai jis dziuna , kartais taip atsitinka net saldytuve ( jei nustatytas didelis saltis ) , geriau ant balkono , ten dregniau , be to gali buti per mazai uztepta kremo .
Atsakyti
Mano Medutis ir jau uzbaigtas,aciu dievui nesutrukinejo,skonis vis dar paslaptis veliau ikelsiu foto,nors paziurejus Jusu visu grozius,tai net nezinau ar rodytis,bet man musu torciukas ir grazus.
Dabar noriu paklausti kokio dydzio inde jus plakat grietinele?Nes mano indas ryskiai buvo per mazas jai isplakt,tai dalimis plakiau kombainu,nes mano mixeris kazin ar butu atlaikes,tai paskui susiduriau su problema,kaip i ta visa mase imaisyti cukru su rugstele gun_bandana.gif
Na,o viskas bus aisku,kai paragausim ax.gif
Papuosimui norejau Beze pasidaryt,bet deja jau trecias kartas-visiskas pravalas.Nezinau g.gif as tam turbut nesutverta.Tik pradedu plona srovele pilt sirupa i isplakta baltyma ir jis issitasko ant mano virtuves tokiu kietu pavidalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2008 12 25, 13:03)
Mano Medutis ir jau uzbaigtas,aciu dievui nesutrukinejo,skonis vis dar paslaptis veliau ikelsiu foto,nors paziurejus Jusu visu grozius,tai net nezinau ar rodytis,bet man musu torciukas ir grazus.
Dabar noriu paklausti kokio dydzio inde jus plakat grietinele?Nes mano indas ryskiai buvo per mazas jai isplakt,tai dalimis plakiau kombainu,nes mano mixeris kazin ar butu atlaikes,tai paskui susiduriau su problema,kaip i ta visa mase imaisyti cukru su rugstele gun_bandana.gif
Na,o viskas bus aisku,kai paragausim ax.gif
Papuosimui norejau Beze pasidaryt,bet deja jau trecias kartas-visiskas pravalas.Nezinau g.gif  as tam turbut nesutverta.Tik pradedu plona srovele pilt sirupa i isplakta baltyma ir jis issitasko ant mano virtuves tokiu kietu pavidalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

IR CUKRUS IR RUGSTELE DEDASI I DAR NEISPLAKTA GRIETINELE blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 25, 15:14)
IR CUKRUS IR RUGSTELE DEDASI I DAR NEISPLAKTA GRIETINELE blink.gif  blink.gif

Nebūtinai smile.gif Aš linkus dėt baigiant plakt smile.gif
Atsakyti
As pries plakant dedu rugstele ir cukru blink.gif
Atsakyti
Na štai ir mano Kalėdinis medutis ax.gif Pavyko viskas puikiai, tik papuošimą visiškai nusibeždžioniavau nuo cipciuko blush2.gif iškarto atsiprašau ir dėkoju už idėją blush2.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 25, 20:13)
Na štai ir mano Kalėdinis medutis  ax.gif  Pavyko viskas puikiai, tik papuošimą visiškai nusibeždžioniavau nuo cipciuko  blush2.gif  iškarto atsiprašau ir dėkoju už idėją blush2.gif  4u.gif

thumbup.gif Labai grazu,toks tikras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 25, 22:13)
Na štai ir mano Kalėdinis medutis  ax.gif  Pavyko viskas puikiai, tik papuošimą visiškai nusibeždžioniavau nuo cipciuko blush2.gif  iškarto atsiprašau ir dėkoju už idėją blush2.gif  4u.gif
user posted image

Vaivaiva , tam ir idedu , kad galetumete pasinaudoti ideja mirksiukas.gif .....labai fainas tavo tortukas thumbup.gif .....pamaniau , kad naniski kazkas idejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 26, 00:52)

Oi, iki jūsų man dar toli irnesakyk.gif bet vistiek labai ačiū blush2.gif
Atsakyti
Dar vienas medutis

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif labai ziemiskas,cia turbut puostas su beze g.gif
Atsakyti