Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Cipciuk

VAU!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip gražu
O kokia fotosesija thumbup.gif thumbup.gif

Per sventes ikelsiu visas Jusu fotosesijos nuotraukas i papuošimu tema, kad viskas butu vienoje vietoje
Atsakyti
Cipciuk

Kaip gražu

Per sventes ikelsiu visas Jusu fotosesijos nuotraukas i papuošimu tema, kad viskas butu vienoje vietoje
Atsakyti
Cipciuk

Kaip gražu

Papildyta:
Ale, Jus paziurekit
Ka man kompas pridirbo blink.gif .
Cia as taip suzaveta buvau, tai ir kompas del to pasistenge hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 23, 23:02)
JOLKA999
thumbup.gif  thumbup.gif

Cia pas tave jau masine gamyba mirksiukas.gif

JOLKA999, su kokiom tu formeles darai tas mazas gelytes, kur ant paskutinio pyrago? ax.gif Kaip man tokiu reikia  doh.gif , kur gaut  g.gif

buvo prie sausainiu formeliu,tiriu dar sirdeles ir tas gelytes mazesnes ir didesnesbet jos is seniai,o gal ir dabar kur yra,nezinau g.gif
Papildyta:
user posted imagedar vienas mano kleckas,nesuprantu kaip kitos taip lygiai tuos sonus apibarsto,man nesigauna taip graziai,pradedu manyti,kad esu niekam tikus schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif TIKRAI MATAU , KAD INOCKAI PATIKO FOTO SESIJA , NES TIEK KARTU PAKARTOJO lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ACIU , KAD VISKA SUTVARKYSI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O , jau sutvarkiai bigsmile.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2008 12 24, 01:41)
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 24, 00:18)

eikit sau, kaip fainai papuoštas 4u.gif o tas besmegenis ir valgomas g.gif toks labai tikras thumbup.gif

Taip valgomas biggrin.gif ir labai skanus , tik brangus blush2.gif ant visu nepripirksi schmoll.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 12 24, 07:47]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif TIKRAI MATAU , KAD INOCKAI PATIKO FOTO SESIJA , NES TIEK KARTU PAKARTOJO lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ACIU , KAD VISKA SUTVARKYSI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O , jau sutvarkiai bigsmile.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
eikit sau, kaip fainai papuoštas 4u.gif o tas besmegenis ir valgomas g.gif toks labai tikras thumbup.gif
[/quote]

Taip valgomas biggrin.gif ir labai skanus , tik brangus blush2.gif ant visu nepripirksi schmoll.gif
[/quote]
maniau kad pati daret ta besmegeni,o is ko jis padarytas g.gif ,tortas jusu laaaaaaaaabai grazus smile.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti blush2.gif aš vakar išsikepiau tuos lakštus, jie buvo tokie purūs, minkšti, o šiandien pasižiūriu, jie tokie kieti kieti, ar tai yra normalu g.gif gal juos papildomai sulaistyt prieš tepant kremą?
Atsakyti
Cipciuk, o torto gražuuuumas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif ir ačiū už fotosesiją 4u.gif

Jolka, nu bet tu ir pavarei vienas už kitą gražesni pyragai ir tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vakar ir aš vieną medutį sutepiau naktinėdama ax.gif

rutelyte, nesijaudink tokie ir turi būti kieti, niekuo nelaistyk schmoll.gif , nes gali sutežt. Medučio blynus puikiai ir pakankamai sudrėkins pats kremas, sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
Dieve, koks grazus ir lygus tortas Cypciuko bigsmile.gif thumbup.gif Man taip lygiai neiseina padaryt, o ir tu trupiniu taip graziai ant sonu neuzbarstau blush2.gif
Atsakyti
Na o as padariau meduti, tik ragausim siandien vakare smile.gif bandziau si ryta puosti sokoladu - piesti, bet nesigavo verysad.gif sokoladas per tirstas gavosi, o poto per skystas. Aj ir nepuosiau susibalamutinus dry.gif
Atsakyti
Dedu savo meduti 4u.gif tik papuosimai gavosi ne labai kokie,bet bus gerai smile.gif
Ziauriai susinervinau,kad pavirsius sutrukinejo,nu bet ka padarysi irnesakyk.gif kita karta zinosiu,kad reik deti ant lygaus pavirsiaus,kad tolygiai pasiskirstytu svoris ax.gif
user posted image
Atsakyti
susiduriau su klausimu-kokiu klaidu reiktu isvengti,kad virsus nesutruktu? g.gif Bijau,kad ir man taip nenutiktu
Atsakyti