Cipciuk
VAU!!!!!!!!!!!!!!!
Kaip gražu
O kokia fotosesija
Per sventes ikelsiu visas Jusu fotosesijos nuotraukas i papuošimu tema, kad viskas butu vienoje vietoje
Cipciuk
VAU!!!!!!!!!!!!!!!
Kaip gražu
O kokia fotosesija
Per sventes ikelsiu visas Jusu fotosesijos nuotraukas i papuošimu tema, kad viskas butu vienoje vietoje
VAU!!!!!!!!!!!!!!!
Kaip gražu
O kokia fotosesija
Cipciuk
VAU!!!!!!!!!!!!!!!
Kaip gražu
O kokia fotosesija
Papildyta:
Ale, Jus paziurekit
Ka man kompas pridirbo .
Cia as taip suzaveta buvau, tai ir kompas del to pasistenge
VAU!!!!!!!!!!!!!!!
Kaip gražu
O kokia fotosesija
Papildyta:
Ale, Jus paziurekit
Ka man kompas pridirbo .
Cia as taip suzaveta buvau, tai ir kompas del to pasistenge
QUOTE(Inočka @ 2008 12 23, 23:02)
JOLKA999
Cia pas tave jau masine gamyba
JOLKA999, su kokiom tu formeles darai tas mazas gelytes, kur ant paskutinio pyrago? Kaip man tokiu reikia , kur gaut
Cia pas tave jau masine gamyba
JOLKA999, su kokiom tu formeles darai tas mazas gelytes, kur ant paskutinio pyrago? Kaip man tokiu reikia , kur gaut
buvo prie sausainiu formeliu,tiriu dar sirdeles ir tas gelytes mazesnes ir didesnesbet jos is seniai,o gal ir dabar kur yra,nezinau
Papildyta:
dar vienas mano kleckas,nesuprantu kaip kitos taip lygiai tuos sonus apibarsto,man nesigauna taip graziai,pradedu manyti,kad esu niekam tikus
TIKRAI MATAU , KAD INOCKAI PATIKO FOTO SESIJA , NES TIEK KARTU PAKARTOJO , ACIU , KAD VISKA SUTVARKYSI
O , jau sutvarkiai
Papildyta:
eikit sau, kaip fainai papuoštas o tas besmegenis ir valgomas toks labai tikras
Taip valgomas ir labai skanus , tik brangus ant visu nepripirksi
O , jau sutvarkiai
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2008 12 24, 01:41)
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 24, 00:18)
[quote=cipciukas,2008 12 24, 07:47]
TIKRAI MATAU , KAD INOCKAI PATIKO FOTO SESIJA , NES TIEK KARTU PAKARTOJO , ACIU , KAD VISKA SUTVARKYSI
O , jau sutvarkiai
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
maniau kad pati daret ta besmegeni,o is ko jis padarytas ,tortas jusu laaaaaaaaabai grazus
O , jau sutvarkiai
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
maniau kad pati daret ta besmegeni,o is ko jis padarytas ,tortas jusu laaaaaaaaabai grazus
Cipciuk, o torto gražuuuumas ir ačiū už fotosesiją
Jolka, nu bet tu ir pavarei vienas už kitą gražesni pyragai ir tortai
Vakar ir aš vieną medutį sutepiau naktinėdama
rutelyte, nesijaudink tokie ir turi būti kieti, niekuo nelaistyk , nes gali sutežt. Medučio blynus puikiai ir pakankamai sudrėkins pats kremas, sėkmės
Jolka, nu bet tu ir pavarei vienas už kitą gražesni pyragai ir tortai
Vakar ir aš vieną medutį sutepiau naktinėdama
rutelyte, nesijaudink tokie ir turi būti kieti, niekuo nelaistyk , nes gali sutežt. Medučio blynus puikiai ir pakankamai sudrėkins pats kremas, sėkmės
Dieve, koks grazus ir lygus tortas Cypciuko Man taip lygiai neiseina padaryt, o ir tu trupiniu taip graziai ant sonu neuzbarstau
Na o as padariau meduti, tik ragausim siandien vakare bandziau si ryta puosti sokoladu - piesti, bet nesigavo sokoladas per tirstas gavosi, o poto per skystas. Aj ir nepuosiau susibalamutinus
Dedu savo meduti tik papuosimai gavosi ne labai kokie,bet bus gerai
Ziauriai susinervinau,kad pavirsius sutrukinejo,nu bet ka padarysi kita karta zinosiu,kad reik deti ant lygaus pavirsiaus,kad tolygiai pasiskirstytu svoris
Ziauriai susinervinau,kad pavirsius sutrukinejo,nu bet ka padarysi kita karta zinosiu,kad reik deti ant lygaus pavirsiaus,kad tolygiai pasiskirstytu svoris
susiduriau su klausimu-kokiu klaidu reiktu isvengti,kad virsus nesutruktu? Bijau,kad ir man taip nenutiktu