Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Srove @ 2008 12 22, 20:45)
Vezu savo meduti(tiksliau visa statine hihihi.gif )uosvienei cool.gif Dar du blynus palikau, jei visus buciau sutepusi, tai butu nuvirtes ant sono lotuliukas.gif

Eina sau kooooks gražuuuus thumbup.gif Labai spalva gera thumbup.gif Laiminga bus uošvienė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip uosviene apsidziaugs gavusi toki torta wub.gif
Atsakyti

Vezu savo meduti(tiksliau visa statine hihihi.gif )uosvienei cool.gif Dar du blynus palikau, jei visus buciau sutepusi, tai butu nuvirtes ant sono lotuliukas.gif

koks grozis thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai reiskia, kad tik as viena likau be tos iki rytojaus galiojancios grietineles g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 22, 23:05)
Tai reiskia, kad tik as viena likau be tos iki rytojaus galiojancios grietineles g.gif  lotuliukas.gif

NEVIENA! biggrin.gif As taipogi nepirkau, ir manau, jog gerai padariau nes nesviezia grietinele standziai neissiplaka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 22:09)
NEVIENA!  biggrin.gif  As taipogi nepirkau, ir manau, jog gerai padariau nes nesviezia grietinele standziai neissiplaka rolleyes.gif

Tai tada geriau visai be tortu biggrin.gif lotuliukas.gif kiek plakiau, tiek issiplake kuo puikiausiai, ar butu galiojimas 4 dienos, ar 1 biggrin.gif

Gal ta grietinele stovi pardej jau kelios dienos. Akcija iki sausio 1 dienos, tai manau tik papildys, ir bus su trumpu galiojimu. Nes pvz Maximoj kiek teko pirkt (dabar visai jau nematau sioje parduotuveje), tai visad galiojimas 1, 2 dienos budavo. O pardej daznai lankiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 22 gruodžio 2008 - 22:22
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 22, 23:17)
Tai tada geriau visai be tortu biggrin.gif  lotuliukas.gif kiek plakiau, tiek issiplake kuo puikiausiai, ar butu galiojimas 4 dienos, ar 1 biggrin.gif

Gal ta grietinele stovi pardej jau kelios dienos. Akcija iki sausio 1 dienos, tai manau tik papildys, ir bus su trumpu galiojimu. Nes pvz Maximoj kiek teko pirkt (dabar visai jau nematau sioje parduotuveje), tai visad galiojimas 1, 2 dienos budavo. O pardej daznai lankiausi.

Idomiai g.gif man kuo sviezesne tuo geriau issiplaka, lyginant plakimo laika/konsistensija/puruma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 22:23)
Idomiai g.gif  man kuo sviezesne tuo geriau issiplaka, lyginant plakimo laika/konsistensija/puruma  smile.gif

Nezinau, jos man greit visos issiplaka, ir buna standzios. Na gal tiesiog neatkreipiau demesio, jei ir buvo skirtumas g.gif
Atsakyti

Koks nuostabus wub.gif wub.gif Ir kaip taip lygiai apibarstyti šonus, nu niekaip man nedaeina doh.gif
Atsakyti
Srove , be galo grazus tavo medutis wub.gif , man patinka , kad jis tamsus , uztai ir as dejau deginto cukraus , man spalva malonesne ax.gif
Atsakyti
Vezu savo meduti(tiksliau visa statine hihihi.gif )uosvienei cool.gif

koks dailus ir kaip gražiai papuoštas 4u.gif
šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Turiu jums klausimuką puikiosios kepėjos blush2.gif
kepsiu medutį,bet su pertepimu techninės bėdos nes mano kaime gauti grietinėlės tai neįmanoma schmoll.gif o sutepus grietinės kremu jis taip pat bus minkštas ir purus(tortas) ax.gif na atsiprašau už tokį kvailą klausimą biggrin.gif
Atsakyti