as vel del medaus tortuko, nuvariau as siandien i iki nusipirkti grietineles 36 proc riebumo, bet jos galiojimas 12.23 tiktai mes ta tortuka valgysim per kaledas 12.25 o tepsiu ryt, tai man ta grietinele suges iki kaledu nu tikiuosi ryt bus atvezta sviezios
QUOTE(Kikaxx @ 2008 12 22, 20:37)
as vel del medaus tortuko, nuvariau as siandien i iki nusipirkti grietineles 36 proc riebumo, bet jos galiojimas 12.23 tiktai mes ta tortuka valgysim per kaledas 12.25 o tepsiu ryt, tai man ta grietinele suges iki kaledu nu tikiuosi ryt bus atvezta sviezios
Oho koks sutapimas, as irgi i IKI siandien lekiau tos grietineles pirkti, taciau galiojimas taip pat iki tos pacios dienos, todel kaip ir tu nepirkau... Is kokio tu miesto?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 17:24)
NA KA , MERGAITES , GAL NORS KIEK PADESIU , SU SAVO PAAISKINIMAIS ( TOMS KURIOS RUOSESI KEPTI )
Ačiū už fotosesiją Pas mane lygiai tokio pat storio blynai gavosi, tik aišku šviesesni, nes be deginto cukraus Prisikepiau iš 2-jų normų - vienus kiek mažiau pakepiau - tai tokios gražiai švelniai auksinės spalvos gavosi ir tie tokie lankstūs truputį, nelabai ir sukietėjo - man labai patinka . Kiti visi rusvi ir kieti/trapūs kaip jūsiškiai
Aš tai visada iš karto kočioju ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus - daug greičiau ir lengviau perkelt į skardą
As irgi siandien pirkau grietinele, kuri galioja iki rytdienos. Na asmeniskai as nemanau, kad kas nutiks, jei torta valgysit per kaledas nes as irgi tepsiu napoleona ryt vakare, i kurio krema ieina grietinele (cia mano asmenine nuomone).
sveikutes,
jau seiles isvarvinau koki menesi beziuredama i cypciuko meduti, tai va visus produktus jau susipirkau, ir ta grietinele iki rytdienos galiojancia irgi bet manau kad tikrai nieko jai neatsitiks rankoves pasiraitojau ir ruosiuosi kepti, tik jus man pasakykit ar kiausinius i tesla taip ir det, tiesiog imust? ar juos reikia atskyrt ir baltymus suplakt pries tai? gal kvailai klausiu, bent nepykit jau ant manes
labai dekosiu uz skubu atsakyma nes delnai niesti jauciu kad siandien ta diena kai gal gausis
jau seiles isvarvinau koki menesi beziuredama i cypciuko meduti, tai va visus produktus jau susipirkau, ir ta grietinele iki rytdienos galiojancia irgi bet manau kad tikrai nieko jai neatsitiks rankoves pasiraitojau ir ruosiuosi kepti, tik jus man pasakykit ar kiausinius i tesla taip ir det, tiesiog imust? ar juos reikia atskyrt ir baltymus suplakt pries tai? gal kvailai klausiu, bent nepykit jau ant manes
labai dekosiu uz skubu atsakyma nes delnai niesti jauciu kad siandien ta diena kai gal gausis
QUOTE(Žanetyte @ 2008 12 22, 21:09)
sveikutes,
Nereikia atskirai plakti kiausiniu baltymu ir tryniu, tiesiog imusti i visa mase
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 19:11)
Nereikia atskirai plakti kiausiniu baltymu ir tryniu, tiesiog imusti i visa mase
sirdingiausiai aciu
Kepiau siandien medaus torto blynus ryt sutepsiu juos bus tortukas kaledoms
p.s tolumoje matosi mano "padejaja" kuriai labai knietejo suvalgyti minkoma tesla
p.s tolumoje matosi mano "padejaja" kuriai labai knietejo suvalgyti minkoma tesla
Vezu savo meduti(tiksliau visa statine )uosvienei Dar du blynus palikau, jei visus buciau sutepusi, tai butu nuvirtes ant sono
QUOTE(Srove @ 2008 12 22, 21:45)
Vezu savo meduti(tiksliau visa statine )uosvienei Dar du blynus palikau, jei visus buciau sutepusi, tai butu nuvirtes ant sono
Labai saunus tortukas Man netgi grazesni tokie aukstesni tortai...
QUOTE(Srove @ 2008 12 22, 20:45)
BET JAU GROZIS
O cia trupukais papuosta, ar kokiu griliazu?
QUOTE(Inočka @ 2008 12 22, 21:49)
O cia trupukais papuosta, ar kokiu griliazu?
Trupiniai daugiau pakepinti ir sumalti blenderiu
Aciu mergaites