Cipciuk, norejau jusu paklausti, o tinka obuoliu actas uzgesinti soda jusu medaus torto recepte?
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 12 20, 17:12)
Cipciuk, norejau jusu paklausti, o tinka obuoliu actas uzgesinti soda jusu medaus torto recepte?
Na jeigu jis nerugstus , tai netinka .....tinka visi actai , juk ten tokia rukstenybe
ant smugio suputoja
Labai neturiu laiko skaityti visos temos, todel is karto labai atsiprasau, jei toks klausimas jau buvo Einu kepti cipciuko meducio, tik nezinau, kaip su tuo kociojimu, kokio storio lakstai ir ar is karto juos apipjaustyti pagal forma, ar daryti didesnius, ir kai iskeps apipjauti? Aciu is anksto
QUOTE(Srove @ 2008 12 21, 14:30)
Labai neturiu laiko skaityti visos temos, todel is karto labai atsiprasau, jei toks klausimas jau buvo Einu kepti cipciuko meducio, tik nezinau, kaip su tuo kociojimu, kokio storio lakstai ir ar is karto juos apipjaustyti pagal forma, ar daryti didesnius, ir kai iskeps apipjauti? Aciu is anksto
Lakstai kociojami pagal skoni. Man skanesni kuo plonesni. Apipjaustyti gali ir pries kepima ir jau iskeptus, bet man patogiau pries kepima, o is nuopjovu vel galima padaryti kita laksta, ypac aktualu jeigu torto nepuosi trupiniais
Kepiau meducio padus,nezinau kas ne taip,bet man ju gavosi 7 ir tai vienas perluzes i kelias dalis,labai trapus gavosi,viska dariau pagal Cipciuko instrukcija.Nemanau,kad blogai,kad vietoj margarino Eve idejau Vilniaus,jis irgi kepiniams,bet jei del to,tai savo vyra (nes nusipirkau siandien Eve,o buvo like 100g Vilniaus,tai jis man sudek sita,koks skirtumas)
Na tikiuosi,kai sutepsiu viskas bus liuks.Bet ir vel pas mus Maximoj Dvaro grietineles nerasta.O siaip tai padu skonis liuks.Aciu,Cipciuk,uz visus receptus,kiek bandziau visi pavyko.Su Beze dar kankinuosi
Margarinas neturetu buti kaltas, tai kad vyro nepulk dar (jei beze nesigaus, galesi apkaltint ). Siaip kai atvesta tesla, nebeminksta pasidaro, o labiau tokia trapi.
QUOTE(April-Aries @ 2008 12 21, 16:31)
...Bet ir vel pas mus Maximoj Dvaro grietineles nerasta.O siaip tai padu skonis liuks.Aciu,Cipciuk,uz visus receptus,kiek bandziau visi pavyko.Su Beze dar kankinuosi
Eik i IKI, ten 36% grietinelei dabar kaip tik nuolaida iki 31d. yra
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 21, 14:35)
Lakstai kociojami pagal skoni. Man skanesni kuo plonesni. Apipjaustyti gali ir pries kepima ir jau iskeptus, bet man patogiau pries kepima, o is nuopjovu vel galima padaryti kita laksta, ypac aktualu jeigu torto nepuosi trupiniais
Aciu uz pagalba
Atejau baisuliniai padekoti cipciukui, kad dievas tau duotu sveikatos ir daug vaiku , uz toki nuostabu meducio lakstu recepta.Nu tiesiog super Is normos isejo 11 puriu grazuciu lakstu.Kad tik pertepimas dar pavyktu, tai nudziuginsiu savo uosviene
Kazin, kad dar biski sulaistyciau pries tepant Kazkada senai esu kazkoki panasu kepusi, niekaip recepto nerandu, tai biski liedavau su rukstele, o cia gal nereikia
QUOTE(Srove @ 2008 12 21, 19:11)
Aciu uz pagalba
Kazin, kad dar biski sulaistyciau pries tepant Kazkada senai esu kazkoki panasu kepusi, niekaip recepto nerandu, tai biski liedavau su rukstele, o cia gal nereikia
Ner uz ka Nelaistyk papildomai nes gausis kose. Lakstai puikiai sudregsta nuo grietineles, o jeigu nori rugsteles tai i grietinele ilasink citrinos sulciu truputi
Na ka, ir as katik issikepiau meducio lakstus pagal cypciuka O jau kokie skanus gavosi Rytoj tepsiu
Anksciau kai bandziau daryti medaus torta pagal visai kita recepta, tai gavosi tikras s..., kelevo i siuksliu deze, tad iki siol labai nedrysau jo gaminti Bet pameginau ir
Anksciau kai bandziau daryti medaus torta pagal visai kita recepta, tai gavosi tikras s..., kelevo i siuksliu deze, tad iki siol labai nedrysau jo gaminti Bet pameginau ir