Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Cipciuk, norejau jusu paklausti, o tinka obuoliu actas uzgesinti soda jusu medaus torto recepte?
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 12 20, 17:12)
Cipciuk, norejau jusu paklausti, o tinka obuoliu actas uzgesinti soda jusu medaus torto recepte?

Na jeigu jis nerugstus , tai netinka lotuliukas.gif .....tinka visi actai , juk ten tokia rukstenybe
liezuvis.gif ant smugio suputoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai neturiu laiko skaityti visos temos, todel is karto labai atsiprasau, jei toks klausimas jau buvo blush2.gif Einu kepti cipciuko meducio, tik nezinau, kaip su tuo kociojimu, kokio storio lakstai ir ar is karto juos apipjaustyti pagal forma, ar daryti didesnius, ir kai iskeps apipjauti? g.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 21, 14:30)
Labai neturiu laiko skaityti visos temos, todel is karto labai atsiprasau, jei toks klausimas jau buvo blush2.gif Einu kepti cipciuko meducio, tik nezinau, kaip su tuo kociojimu, kokio storio lakstai ir ar is karto juos apipjaustyti pagal forma, ar daryti didesnius, ir kai iskeps apipjauti? g.gif Aciu is anksto 4u.gif

Lakstai kociojami pagal skoni. Man skanesni kuo plonesni. Apipjaustyti gali ir pries kepima ir jau iskeptus, bet man patogiau pries kepima, o is nuopjovu vel galima padaryti kita laksta, ypac aktualu jeigu torto nepuosi trupiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
Kepiau meducio padus,nezinau kas ne taip,bet man ju gavosi 7 ir tai vienas perluzes i kelias dalis,labai trapus gavosi,viska dariau pagal Cipciuko instrukcija.Nemanau,kad blogai,kad vietoj margarino Eve idejau Vilniaus,jis irgi kepiniams,bet jei del to,tai savo vyra gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif(nes nusipirkau siandien Eve,o buvo like 100g Vilniaus,tai jis man sudek sita,koks skirtumas)
Na tikiuosi,kai sutepsiu viskas bus liuks.Bet ir vel pas mus Maximoj Dvaro grietineles nerasta.O siaip tai padu skonis liuks.Aciu,Cipciuk,uz visus receptus,kiek bandziau visi pavyko.Su Beze dar kankinuosi
Atsakyti
Margarinas neturetu buti kaltas, tai kad vyro nepulk dar (jei beze nesigaus, galesi apkaltint lotuliukas.gif ). Siaip kai atvesta tesla, nebeminksta pasidaro, o labiau tokia trapi.
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2008 12 21, 16:31)
...Bet ir vel pas mus Maximoj Dvaro grietineles nerasta.O siaip tai padu skonis liuks.Aciu,Cipciuk,uz visus receptus,kiek bandziau visi pavyko.Su Beze dar kankinuosi

Eik i IKI, ten 36% grietinelei dabar kaip tik nuolaida iki 31d. yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 21, 14:35)
Lakstai kociojami pagal skoni. Man skanesni kuo plonesni. Apipjaustyti gali ir pries kepima ir jau iskeptus, bet man patogiau pries kepima, o is nuopjovu vel galima padaryti kita laksta, ypac aktualu jeigu torto nepuosi trupiniais mirksiukas.gif

Aciu uz pagalba smile.gif 4u.gif

Atejau baisuliniai padekoti cipciukui, kad dievas tau duotu sveikatos ir daug vaiku biggrin.gif 4u.gif , uz toki nuostabu meducio lakstu recepta.Nu tiesiog super thumbup.gif Is normos isejo 11 puriu grazuciu lakstu.Kad tik pertepimas dar pavyktu, tai nudziuginsiu savo uosviene bigsmile.gif

Kazin, kad dar biski sulaistyciau pries tepant g.gif Kazkada senai esu kazkoki panasu kepusi, niekaip recepto nerandu, tai biski liedavau su rukstele, o cia gal nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 21 gruodžio 2008 - 18:18
QUOTE(Srove @ 2008 12 21, 19:11)
Aciu uz pagalba smile.gif  4u.gif
Kazin, kad dar biski sulaistyciau pries tepant g.gif Kazkada senai esu kazkoki panasu kepusi, niekaip recepto nerandu, tai biski liedavau su rukstele, o cia gal nereikia g.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Nelaistyk papildomai nes gausis kose. Lakstai puikiai sudregsta nuo grietineles, o jeigu nori rugsteles tai i grietinele ilasink citrinos sulciu truputi bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, ir as katik issikepiau meducio lakstus pagal cypciuka thumbup.gif O jau kokie skanus gavosi thumbup.gif Rytoj tepsiu 4u.gif
Anksciau kai bandziau daryti medaus torta pagal visai kita recepta, tai gavosi tikras s..., kelevo i siuksliu deze, tad iki siol labai nedrysau jo gaminti blush2.gif Bet pameginau ir thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles visos jus , uztai , kad darbscios tai ir iseina viskas .

Rytoj ketu ji ......bus foto sesija su paaiskinimais toms , kurioms nesigavo , noriu , kad visoms iseitu super thumbup.gif
Atsakyti