Su torto puosimu - visiskas pravalas ir realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina reikejo gal vaikiskai papuost, ale neturejau minciu, nes tortas bus kalediniam vakareliui. Turiu cukriniu visciuku, bet jie ten bus ne prie ko, ir jau kantrybes neturiu Tas uzrasas rasytas simta kartu, nes niekai nesigavo, ir tai dar prikeverzojau... Norejau siandien gelytes daryt, ar drugelius, bet jau ner jegu..
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 13:59)
Su torto puosimu - visiskas pravalas ir realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina reikejo gal vaikiskai papuost, ale neturejau minciu, nes tortas bus kalediniam vakareliui. Turiu cukriniu visciuku, bet jie ten bus ne prie ko, ir jau kantrybes neturiu Tas uzrasas rasytas simta kartu, nes niekai nesigavo, ir tai dar prikeverzojau... Norejau siandien gelytes daryt, ar drugelius, bet jau ner jegu..
nu kad čia viskas čiki
Rugegele23, nesivervink. Viskas gerai. Geras torciukas. Pamatysi, visi bus suzaveti.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 12:59)
realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina
Nugi labai labai gražus tortas O su fotiku saviškiu irgi nesuprantu - vakar naktį fotkinau ežiukus - ryškiausios spalvos gavosi, o šiandien - dienos šviesoj - bliedni visiškai gavosi Taip ir nesupratau kame kampas. Vsio fotkinsiu naktim Man irgi jau reikia tortui blynus išsikept
QUOTE(RiMami @ 2008 12 20, 14:17)
Nugi labai labai gražus tortas O su fotiku saviškiu irgi nesuprantu - vakar naktį fotkinau ežiukus - ryškiausios spalvos gavosi, o šiandien - dienos šviesoj - bliedni visiškai gavosi Taip ir nesupratau kame kampas. Vsio fotkinsiu naktim Man irgi jau reikia tortui blynus išsikept
Gal tikrai del apsvietimo bet tikrai jis realiai daug ryskesnis. Man kazkaip ten tos 4 gelytes bet 5 vel niekur neidesiu aij, gerai bus
Klausyk ....Tu .....koregatore .....nekisk prie tortuko nagu , gana.....puikus jis pas tave isejo , o tokiu dalykeliu reikia pasidaryti is anksto , o nelaukti kaip jau prireikia , pas mane 5 dezes nuo batu pilnos visokio slamsto , ka gali zinoti , ko gali prireikti O kas cia per svente ???? kur jau varysi
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:45)
Klausyk ....Tu .....koregatore .....nekisk prie tortuko nagu , gana.....puikus jis pas tave isejo , o tokiu dalykeliu reikia pasidaryti is anksto , o nelaukti kaip jau prireikia , pas mane 5 dezes nuo batu pilnos visokio slamsto , ka gali zinoti , ko gali prireikti O kas cia per svente ???? kur jau varysi
Dabar man graziau, kai tas sirdutes uzdejau kelias. Kazko jam truko. Tai ka negerai dabar? Geriau kaip buvo?
Aij, zinokit as vis tingiu prasidet su tom gelytem.. bet jau reiks, nes noriu drugeliu pasidaryt, ir rozes galu gale smokt lipdyt. Bandysiu pagal Jusu pavyzdi
Cia bus Kaledinis vakarelis, kur daug mamu, vaiku. Bus Kaledu senelis. Ir cituoju "Jaunu tevu klubas sugalvojo prisijungti prie sio konkurso su ideja "MAZIEJI-DIDIESIEMS!", tad Jaunu tevu klubo Kaledinio renginio metu patys maziausieji solidarizuosis su paciais vyriausiais ir pasistengsime paaukoti bent siek tiek pinigeliu vienisiems Lietuvos seneliams!"
Vaikuciai bus apsirenge sventiskai. Bus dovaneliu, vaisiu ir pan. Tai ryt visa tai vyks
TORTAS LIUKS ,O IR SVENTE KOKIA MIELA KUR RYTOJ EISI.
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:59)
NESUPRATAU .....KAIP RYT ? tai kodel nedarai drugeliu , jie is ryto bus kieti , kaip moliniai , anu mars daryti drugeliu uzsiminkyk maza gabaliuka mases ir nors drugeliu turesi , o laiko uzims gal valanda ne daugiau
Su sirdutem gyvesnis atrodo
Su sirdutem gyvesnis atrodo
Nebent paskui... bet jau nenoriu as jo nupuosinet...tebunie kaip yra...