Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Su torto puosimu - visiskas pravalas unsure.gif ir realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina verysad.gif reikejo gal vaikiskai papuost, ale neturejau minciu, nes tortas bus kalediniam vakareliui. Turiu cukriniu visciuku, bet jie ten bus ne prie ko, ir jau kantrybes neturiu verysad.gif Tas uzrasas rasytas simta kartu, nes niekai nesigavo, ir tai dar prikeverzojau... Norejau siandien gelytes daryt, ar drugelius, bet jau ner jegu..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 13:59)
Su torto puosimu - visiskas pravalas  unsure.gif ir realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina  verysad.gif reikejo gal vaikiskai papuost, ale neturejau minciu, nes tortas bus kalediniam vakareliui. Turiu cukriniu visciuku, bet jie ten bus ne prie ko, ir jau kantrybes neturiu  verysad.gif Tas uzrasas rasytas simta kartu, nes niekai nesigavo, ir tai dar prikeverzojau... Norejau siandien gelytes daryt, ar drugelius, bet jau ner jegu..

user posted image

nu kad čia viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
Rugegele23, console.gif nesivervink. Viskas gerai. Geras torciukas. Pamatysi, visi bus suzaveti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 12:59)
realiai jis dar ryskesnis atrodo, nezinau kodel mano fotikas taip fotkina 

Nugi labai labai gražus tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O su fotiku saviškiu irgi nesuprantu - vakar naktį fotkinau ežiukus - ryškiausios spalvos gavosi, o šiandien - dienos šviesoj - bliedni visiškai gavosi blink.gif blink.gif blink.gif Taip ir nesupratau kame kampas. Vsio fotkinsiu naktim lotuliukas.gif Man irgi jau reikia tortui blynus išsikept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 20, 14:17)
Nugi labai labai gražus tortas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O su fotiku saviškiu irgi nesuprantu - vakar naktį fotkinau ežiukus - ryškiausios spalvos gavosi, o šiandien - dienos šviesoj - bliedni visiškai gavosi  blink.gif  blink.gif  blink.gif Taip ir nesupratau kame kampas. Vsio  fotkinsiu naktim lotuliukas.gif Man irgi jau reikia tortui blynus išsikept doh.gif

Gal tikrai del apsvietimo blink.gif bet tikrai jis realiai daug ryskesnis. Man kazkaip ten tos 4 gelytes g.gif bet 5 vel niekur neidesiu g.gif aij, gerai bus rolleyes.gif
Atsakyti
Siek tiek pakoregavau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Klausyk ....Tu .....koregatore lotuliukas.gif .....nekisk prie tortuko nagu , gana.....puikus jis pas tave isejo thumbup.gif wub.gif , o tokiu dalykeliu reikia pasidaryti is anksto , o nelaukti kaip jau prireikia , pas mane 5 dezes nuo batu pilnos visokio slamsto , ka gali zinoti , ko gali prireikti doh.gif O kas cia per svente ???? bigsmile.gif bigsmile.gif kur jau varysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:45)
Klausyk ....Tu .....koregatore lotuliukas.gif  .....nekisk prie tortuko nagu , gana.....puikus jis pas tave isejo thumbup.gif  wub.gif , o tokiu dalykeliu reikia pasidaryti is anksto , o nelaukti kaip jau prireikia , pas mane 5 dezes nuo batu pilnos visokio slamsto , ka gali zinoti , ko gali prireikti  doh.gif O kas cia per svente ???? bigsmile.gif  bigsmile.gif kur jau varysi  tongue.gif

Dabar man graziau, kai tas sirdutes uzdejau kelias. Kazko jam truko. Tai ka negerai dabar? blush2.gif Geriau kaip buvo?

Aij, zinokit as vis tingiu prasidet su tom gelytem.. bet jau reiks, nes noriu drugeliu pasidaryt, ir rozes galu gale smokt lipdyt. Bandysiu pagal Jusu pavyzdi smile.gif

Cia bus Kaledinis vakarelis, kur daug mamu, vaiku. Bus Kaledu senelis. Ir cituoju "Jaunu tevu klubas sugalvojo prisijungti prie sio konkurso su ideja "MAZIEJI-DIDIESIEMS!", tad Jaunu tevu klubo Kaledinio renginio metu patys maziausieji solidarizuosis su paciais vyriausiais ir pasistengsime paaukoti bent siek tiek pinigeliu vienisiems Lietuvos seneliams!"

Vaikuciai bus apsirenge sventiskai. Bus dovaneliu, vaisiu ir pan. Tai ryt visa tai vyks biggrin.gif
Atsakyti
TORTAS LIUKS wub.gif ,O IR SVENTE KOKIA MIELA KUR RYTOJ EISI. smile.gif
Atsakyti
NESUPRATAU blink.gif blink.gif blink.gif .....KAIP RYT ? tai kodel nedarai drugeliu , jie is ryto bus kieti , kaip moliniai doh.gif , anu mars daryti drugeliu mad.gif mad.gif mad.gif uzsiminkyk maza gabaliuka mases ir nors drugeliu turesi , o laiko uzims gal valanda ne daugiau schmoll.gif

Su sirdutem gyvesnis atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 20 gruodžio 2008 - 17:01
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:59)
NESUPRATAU blink.gif  blink.gif  blink.gif .....KAIP RYT ? tai kodel nedarai drugeliu , jie is ryto bus kieti , kaip moliniai  doh.gif , anu mars daryti drugeliu  mad.gif  mad.gif  mad.gif uzsiminkyk maza gabaliuka mases ir nors drugeliu turesi , o laiko uzims gal valanda ne daugiau schmoll.gif

Su sirdutem gyvesnis atrodo smile.gif

Nebent paskui... bet jau nenoriu as jo nupuosinet...tebunie kaip yra... unsure.gif
Atsakyti
Tebunie ....ir man jis simpatulka wub.gif
Atsakyti