jei gerai supratau tai ant jau iskepto uzdeti, o man jis bekepdamas pusletas pasidaro.
subadyk sakute blyneliu ir tikrai neliks pusleti,o jei iskepusi paslegsi,tai visos pusleles susispaus.
Isimt is orkaites iskepusius blynus, uzdet tiesiog ta blekute apie kuria brezei laksto forma, ir net spaust nereikia, jos iskart subliuksta.
Cipciuk, pirkot ta recepta?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 13:24)
Isimt is orkaites iskepusius blynus, uzdet tiesiog ta blekute apie kuria brezei laksto forma, ir net spaust nereikia, jos iskart subliuksta.
Aciu uz atsakymus merguzeles.
ahaaaaaaaaaaaaa ir a staip perskaiciau kad pirko, bet jau nieko nebeklausiau, galvojau kad kazka ne taip uspratau, su tuo recepto pirkimu.
ji,tai pirko,o mes tai gavom nachaliava ,ot nuskilo
Aišku dėl to sviesto... Nerašo pas mumis kiek ten tų procentų Ale rašo- tikras sviestas... Kietas jis. Na, kiek aš jį naudojus savo kepiniuose, niekad nepavedė... Pertepinėsiu tortą su jogurtu (man labai skanu)...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 14:24)
Taip pirkau sovietu laikais ( 1986 m .) 100rub. sumokejau
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:10)
Taip pirkau sovietu laikais ( 1986 m .) 100lt. sumokejau
Oho As beveik toki pat recepta visada naudoju ir gavau "na xaliavu":geda2:
na,kazin ar litais ,manau ,kad rubliais .na,jei rubliais,tai sakyciau tais laikais buvo gan dideli pinigai,brangokai.na,bet buvo verta.
Kepiau mergaites medaus torto blynus, bet be medaus, o su kondensuotu pienu, tikrai liuks gavosi, veliau ikelsiu foto blynu. man gavosi ir spalba ir skonis kitoks nei su medumi.
Nuotrauka kaip visada nekokia Cia zaidziau su beze
Po beze medutis.
Po beze medutis.
Dar vienas medutis
Be galvos
ir su galva
Man be galvos gal ir labiau patiko, kazkoks nevykes kunelis isejo
Be galvos
ir su galva
Man be galvos gal ir labiau patiko, kazkoks nevykes kunelis isejo