Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

jei gerai supratau tai ant jau iskepto uzdeti, o man jis bekepdamas pusletas pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gruodžio 2008 - 14:10
subadyk sakute blyneliu ir tikrai neliks pusleti,o jei iskepusi paslegsi,tai visos pusleles susispaus.
Atsakyti
Isimt is orkaites iskepusius blynus, uzdet tiesiog ta blekute apie kuria brezei laksto forma, ir net spaust nereikia, jos iskart subliuksta.

Cipciuk, pirkot ta recepta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 13:24)
Isimt is orkaites iskepusius blynus, uzdet tiesiog ta blekute apie kuria brezei laksto forma, ir net spaust nereikia, jos iskart subliuksta.

Cipciuk, pirkot ta recepta?  blink.gif

Aciu uz atsakymus merguzeles.
ahaaaaaaaaaaaaa ir a staip perskaiciau kad pirko, bet jau nieko nebeklausiau, galvojau kad kazka ne taip uspratau, su tuo recepto pirkimu.
Atsakyti
biggrin.gif ji,tai pirko,o mes tai gavom nachaliava lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ot nuskilo
Atsakyti
Aišku dėl to sviesto... Nerašo pas mumis kiek ten tų procentų ax.gif Ale rašo- tikras sviestas... Kietas jis. Na, kiek aš jį naudojus savo kepiniuose, niekad nepavedė... Pertepinėsiu tortą su jogurtu (man labai skanu)...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 14:24)

Cipciuk, pirkot ta recepta?  blink.gif

Taip pirkau blush2.gif sovietu laikais ( 1986 m .) 100rub. sumokejau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 15 gruodžio 2008 - 16:31
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:10)
Taip pirkau  blush2.gif sovietu  laikais ( 1986 m .) 100lt. sumokejau unsure.gif

Oho blink.gif As beveik toki pat recepta visada naudoju ir gavau "na xaliavu":geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 15 gruodžio 2008 - 16:28
na,kazin ar litais g.gif ,manau ,kad rubliais smile.gif .na,jei rubliais,tai sakyciau tais laikais buvo gan dideli pinigai,brangokai.na,bet buvo verta. smile.gif
Atsakyti
Kepiau mergaites medaus torto blynus, bet be medaus, o su kondensuotu pienu, tikrai liuks gavosi, veliau ikelsiu foto blynu. man gavosi ir spalba ir skonis kitoks nei su medumi.
Atsakyti
Nuotrauka kaip visada nekokia irnesakyk.gif Cia zaidziau su beze blush2.gif
user posted image
Po beze medutis. ax.gif
Atsakyti
Dar vienas medutis blush2.gif
Be galvos lotuliukas.gif

user posted image

ir su galva ax.gif

user posted image

Man be galvos gal ir labiau patiko, kazkoks nevykes kunelis isejo unsure.gif
Atsakyti