Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 13, 20:25)
cypsiuk,dabar kepu meduti,turiu rytojui padaryti drauges gimtadieniiui,pyrago tipo.patarkit kaip papuosti g.gif ,gal turit kompe kokiu foto ir galetumet man atsiusti per skype. ot daug noriu,ane smile.gif

Ot velnias , nu keturkampio tikrai albume neturiu schmoll.gif ( yra nuotraukos bet tik ne kompe , o jau padarytos ir ten karvojai ).....sonus daryk trupinukais , virsu aptepk lygiai su kokiu ruzavu beze ( jei nerizikuoji jo daryti , tada su plakta grietinele ) , krasciuka apdailink tuo paciu kremu dzibukais ( pora ar tris eiles ) , puosk gelemis , gali istirpimti juoda sokolada ir pro popierine tutele papaisyti koki tinkliuka ar ornamenta , dar gali ji visa apipilti sokoladu ir is grietineles puosti dzibukais ( grazu balti , geltoni ), daryk voratinkli , turetu buti ispudingas smile.gif , na mano viena klijente uzsisako ( jau gal 15 metu ) puosta tik tarkuotu sokoladu ( burokine tarka )sako labai skani kombinacija ....grietinele + sokoladas , tiesa , as karta dariau dar taip ....sutarkavau viena juoda kita balta sokolada , sumaisiau , gavosi idomus margutis bigsmile.gif .....ka cia dar sugalvojus g.gif nu JOLKA999 blink ....sitiek mes pridejusios tortu .....negi ne vienas tau nepatinka ? unsure.gif nesvarbu , apvalus jis ar keturkampis , svarbu ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
tai cia jau tu ideju tikrai priraset,aciu. dar klausimelis del beze.jei juo papuosiu si vakara,ar per nakti galiu laikyt saldytuve,ta beze turbut pastovejus sukieteja,ar kaip g.gif . nesu darius niekad,bet jau butu laikas isbandyt.jei tik susirasiu jusu receptuka.
Atsakyti
Drasiai gali stoveti , kad ir visa savaite , ciut ciut apdzius beze pavirsius , bet jei taip nutiks ...zinok beze tau isejo 100% thumbup.gif

Beze yra Inockos sukurtoj temoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 13 gruodžio 2008 - 21:13
jau radau,o kiek galiu papuosti is vieno kiausinio baltymo,kazi ar uztektu kokias 3 eilutes padaryti apie pyraga. g.gif .pyrago dydis yra auksciau.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 13, 21:17)
jau radau,o kiek galiu papuosti is vieno kiausinio baltymo,kazi ar uztektu kokias 3 eilutes padaryti apie pyraga. g.gif .pyrago dydis yra auksciau.

Na is vieno tik eilutem uzteks , bet as tau patariu daryti is 2 kiausu , zinok pastebejau , kad geriausiai issiplaka ..... nezinau kodel schmoll.gif , bet taip yra unsure.gif , liks , per pusvalandi morengiuku issidziovinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
pristatau tortuka su beze jusu teismui,kur padariau klaidas jau matau,ypac jos matosi cia,gyvai tai nelabai. o dar mazasis mano pagalbininkas aplink kojas makalavosi,tai stengiausi,kad tik greiciau.nors kaip pirma karta dariau ta beze,tai manau, kad gavosi pakenciamai.user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 14, 00:25)
pristatau tortuka su beze jusu teismui

Laaaaabai gražiai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiūriu čia tavo firminis stilius tapo - stačiakampis tortas-pyragas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vienintelis dalykas ką aš prižlibinu blink.gif - cipciukas patarė ant sauso blyno beze tupdyti - tu lygtai ant grietinėlės beze spaudei, bet tikėkimės, kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Na JOLKA999 duodu 100balu thumbup.gif saunuole , o tu biskuti klaideliu visoms atsitinka , tu tylek , kas nesupras tas ir nezinos , kad ju ten yra mirksiukas.gif
Atsakyti
cipciuk, o jei neturiu acto, galiu citrinos sultim nugesint sodą? Ir kodėl netinka sviestas šitam recepte? Ne riebalų mišinį naudočiau, o sviestą...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 12 15, 12:50)
cipciuk, o jei neturiu acto, galiu citrinos sultim nugesint sodą? Ir kodėl netinka sviestas šitam recepte? Ne riebalų mišinį naudočiau, o sviestą...

Man skaniau su EVE , bet tu prasau naudok sviesta 82%!!!!!!! ( kaip pirkau ta recepta , ten taip buvo parasyta ) smile.gif

Taip tinka citrinos rugstele istirpinta .
Ir tikros spaustos sultys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 15 gruodžio 2008 - 12:58
nu cia vel as vaidenuosi blush2.gif
noriu paklausti g.gif tai va, ruosiuosi kepti sventem medaus tortukus 3, bet bijau kad nebutu kaip anakart, man jie pusleti pasidare, tada minejote kad reikia paslegti, tai tas paslegti tai cia kaip?
Atsakyti
Mamkaa, pvz. uzdek pjaustymo lentute ir palaikyk kiek spausdama kelias sekundes. Ir bus paslegta ir nebus pusliu. Arba uzdek bet ka ir paspausk 4u.gif
Atsakyti