Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

kokios mielos širdutės wub.gif gaila ir prapjauti tokį grožį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 08, 20:40)
Vakarikstis tortukas  blush2.gif

Masiania, laaabai gražus tortas thumbup.gif Ir koks didelis bigsmile.gif O dėl fotkių nesijaudink ir man visokių pasitaiko irnesakyk.gif
Atsakyti
Masiania*.....ot kokia , toks grozis ir neideda , kol nepriciumpi gerai tai ir neparodo , ka sugeba .

Ale jie man kai ka primena tongue.gif jei ne tie nusmailejimai tai liuks papukai butu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif Papukus irgi planavau daryti vienam draugui gimtadienio proga, bet vyras atkalbejo, sake, kad dar zmona ne taip kaip nors supras, dar aiskinkis paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
NEBEISGALVOJU KAIP PAPUOSTI, O NEPUOSTO NELABAI KAS NORI schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 11, 22:07)
user posted image
Papildyta:
NEBEISGALVOJU KAIP PAPUOSTI, O NEPUOSTO NELABAI KAS NORI schmoll.gif  smile.gif

JOLKA 999....fabrikeli atidariai bigsmile.gif ot saunuole thumbup.gif ir tavo tortukai visi faini wub.gif
Atsakyti
ACIU,CYPSIUK,CIA JUM REIKIA DEKOTI,KAD GERA MOKYTOJA ESAT. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 11, 22:41)
ACIU,CYPSIUK,CIA JUM REIKIA DEKOTI,KAD GERA MOKYTOJA ESAT. smile.gif

Aciu , bet sendien viena jau padekojo , uz kekso receptuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
AI,JUK VISIEM NEITIKSI,O JUS NEIMKIT I SIRDI.LABAI SMAGU,KAD DALIJATES SAVO PATIRTIM. MAN TAS BISKVITAS SUKRITO,NU IR VELNIOP,AS JUK PATI ZINAU,KAD ANT TOKIU DALYKU AS ZIOPLA.user posted image
Atsakyti
cypsiuk,dabar kepu meduti,turiu rytojui padaryti drauges gimtadieniiui,pyrago tipo.patarkit kaip papuosti g.gif ,gal turit kompe kokiu foto ir galetumet man atsiusti per skype. ot daug noriu,ane smile.gif
Atsakyti
Siandien as irgi kepiau meducio lakstus is pilnos normos. Gavosi per visa skarda 7 lakstai. Ogo blink.gif koks tortas bus. Penktadieniui ruosiuosi, vaikui i mokykla.
Atsakyti