Dekui uz liaupses .As net kopijuot dorai nemoku .Zodziu karvei nelemta ciuozeja buti .
Ta zvaigzdute-karambole.Tik ji sunokus geltona buna,o mano zalia dar visai .Ale tik tiek,kad forma labai grazi(nei skonio,nei kvapo).."iki" pirkau.Nemazai griezineliu gaunasi,labai tinka papuosimams .
Aij persigalvojau del sios zinutes ir istryniau
vat man irgi toks klausimas yra iskiles, manau cypsiukas galetu atsakyti
Mnau, kainas reikia derinti pagal kiekviena miesta. Didmiesty galetu buti brangiau, kitus pigiau. Ar gal as klystu
waw kokie grožiai
o aš trupinius padariau su blenderiu, labai gražus ir lygi gavosi. tada apibarsčiau viršu ir palyginau su silikonine mentele, o paskui po truputuka sonus. dejau trupinius ant tos menteles ir braukiau po truputuka, tai gal pora kartu aplink torta "apvaziavau"
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 30, 07:37)
Niu isduokite paslapti kaip taip graziai ir lygiai trupiniais apibarstote? Nu man niekad taip nesigauna
Zebra, Jurguliux
Zebra, Jurguliux
o aš trupinius padariau su blenderiu, labai gražus ir lygi gavosi. tada apibarsčiau viršu ir palyginau su silikonine mentele, o paskui po truputuka sonus. dejau trupinius ant tos menteles ir braukiau po truputuka, tai gal pora kartu aplink torta "apvaziavau"
Aš trupinius ant šono uždėjau su slikoniniu šepetėliu, pakabindavau ir priglausdavau prie šono, kas nubyrėdavo, vėl pakartotinai kabindavau.
Pirmą kart dariau medaus tortą ir pastebėjau skirtumą tarp naminio ir parduotuvinio, tokį, kad parduotuvinis yra lengvesnis- kremas ne toks riebus būna. Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
Pirmą kart dariau medaus tortą ir pastebėjau skirtumą tarp naminio ir parduotuvinio, tokį, kad parduotuvinis yra lengvesnis- kremas ne toks riebus būna. Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
Cipciuk, mammka ačiū, kad tamsuolę apšvietėt dėl to vaisiaus
QUOTE(kvanksht @ 2008 12 01, 10:20)
Aš trupinius ant šono uždėjau su slikoniniu šepetėliu, pakabindavau ir priglausdavau prie šono, kas nubyrėdavo, vėl pakartotinai kabindavau.
Pirmą kart dariau medaus tortą ir pastebėjau skirtumą tarp naminio ir parduotuvinio, tokį, kad parduotuvinis yra lengvesnis- kremas ne toks riebus būna. Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
Pirmą kart dariau medaus tortą ir pastebėjau skirtumą tarp naminio ir parduotuvinio, tokį, kad parduotuvinis yra lengvesnis- kremas ne toks riebus būna. Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
mes ir valgėm prieš svaitę parduotuvinį medutį,tai ten sakyčiau ir tešla kitokia kepama,o kremas tai grietinė su želatina
aš šį savo medutį dariau su 35 grietinėle,ir dėjau standiklio,tai kitą kartą jo nebedėsiu,kažkaip per riebu gaunasi.
QUOTE(zebra @ 2008 12 01, 13:10)
mes ir valgėm prieš svaitę parduotuvinį medutį,tai ten sakyčiau ir tešla kitokia kepama,o kremas tai grietinė su želatina
aš šį savo medutį dariau su 35 grietinėle,ir dėjau standiklio,tai kitą kartą jo nebedėsiu,kažkaip per riebu gaunasi.
aš šį savo medutį dariau su 35 grietinėle,ir dėjau standiklio,tai kitą kartą jo nebedėsiu,kažkaip per riebu gaunasi.
as irgi dariau su 35% grietinele, taciau nedejau jokiu standikliu, nieko. viskas labai gerai ir skanu buvo
QUOTE(kvanksht @ 2008 12 01, 10:20)
Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
Gali pabndyti su bet kokiu jogurtu daryt (su skoniu ar be) arba su neriebia grietine arba jogurtine grietine, tik tada zelatino reikes idet i kremuka.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 01, 16:08)
Na realiai tikrai ryskesnis tortukas gavosi, cia kazkoks blankus fotkej
Norejau sokoladu puosti, padaryt tinkliuka, bet bijojau sugadint. Kai sau darysiu, tai isbandysiu.
Norejau sokoladu puosti, padaryt tinkliuka, bet bijojau sugadint. Kai sau darysiu, tai isbandysiu.
Laaabai gražus tortas O dėl piešimo šokoladu galiu tave padrąsinti - žinok, jei ką ir primaklini tai nuo trupinių šokoladas lengvai nusiima ir vėl gali iš naujo piešt