Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Išsikepiau ir aš Medaus tortą. Nuotraukos dar reiks palaukt kai papuošiu. Man gal kreme trūko rūgštelės ir cukraus per daug įdėjau doh.gif Žiūrėsim koks ryt bus skonis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 29 lapkričio 2008 - 23:16
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 12:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" biggrin.gif kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu biggrin.gif

Niu isduokite paslapti kaip taip graziai ir lygiai trupiniais apibarstote? Nu man niekad taip nesigauna verysad.gif

Zebra, Jurguliux wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 29, 22:16)
Išsikepiau ir aš Medaus tortą. Nuotraukos dar reiks palaukt kai papuošiu. Man gal kreme trūko rūgštelės ir cukraus per daug įdėjau doh.gif  Žiūrėsim koks ryt bus skonis 4u.gif

Laukiam laukiam fotooooooooooooooooooooooooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 20:44)
Freke , as truputi nesuprantu " grietine putojo vienam ade sodos nesijaute torte kai kur jauciasi .." na nesuprantu ka tu nori paklausti , ir kas ten liko ant to grietineles saukstuko???

Su dvaro gali daryti , bet perspeju bus sausokas tortas , sita pati geriausia grietinele , tik aisku tu jos mazai dejai !!!

vienam pade nesijaute sodos, bet as ji karsta valgiau. dabar suvalgiau salta jau pastovejusi tai soda jauciasi sad.gif kaledoms teks nauja kepti ir soda gesinti su actu... manau visgi ji nenusigesino normaliai su grietine.... o putoja tai kai soda gesini su actu ji isputoja smile.gif taip pat putojo ir grietine.... atrodo issiaiskinau ax.gif

bet jei rimtai tai vienas is lengciausiu tortu 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif ir aisku skaniausiu nes meducio mano laikais kazkodel nekepdavo g.gif
Atsakyti
Pasirodau su Medaus tortu thumbup.gif Neseniai ragavom, tai patiko tiem, kas jį valgė. Dar reiks sulaukt MB nuomonės kai paragaus ax.gif Labai nepeikit kaip pirmą blyną blush2.gif
user posted image
user posted image
Kadangi ragavo ir uošvienė, tai jau turiu užsakymą prieš Kalėdas padaryti tokį tortą thumbup.gif
Atsakyti
Na zinai Tiosyte .... kaip pirmas blynas tai va tau uz ji first.gif , labai fainas thumbup.gif , lygus lygytelis , saunuole !!!!!
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 30, 08:37)
Niu isduokite paslapti kaip taip graziai ir lygiai trupiniais apibarstote? Nu man niekad taip nesigauna  verysad.gif

Aš barstau per didelį sietelį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" 

QUOTE(zebra @ 2008 11 29, 15:25)
Įdėsiu ir aš savo.Išvežam į balių alc.gif

QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 30, 15:15)
Pasirodau su Medaus tortu thumbup.gif 

Šaunuolės kokios good.gif .Labai gražūs tortukai.Neabejoju,kad skanūs biggrin.gif .
Aš fantazijos neturiu papuošimams doh.gif .Pirmo net nerodysiu blush2.gif .O antras belekaip(nespėjau net apipilt vaisių,kad blizgetų doh.gif )....na,svarbu labai skanus buvo thumbup.gif .Dėkui cipciukui už šaunias idėjas ir receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 29, 22:57)
Labai grazus tortai  thumbup.gif
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau  doh.gif Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti  biggrin.gif Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA  blush2.gif O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne  unsure.gif Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu  verysad.gif
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu  schmoll.gif

Istaisysiu ta klaida ir idesiu tortuko nuotraukas. nes tai man jis buvo kepamas. Zodziu skonis buvo pasakiskas net nemoku nupasakot, taip kad jei autore sutiks, tai uzsakinesiu ir dar pas ja ne karta wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mammka ....koks dailus wub.gif o jau tos zvaigzdutes bigsmile.gif labai tinka Kaledom toks papuosimas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O-ho mergaitės kiek gražių tortų prikepusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir žiūriu čia mes bent kelios su šokoladinėm rožėm "ceckinomės" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mammka, su fantazija puošimams ir man prastai blush2.gif Tai nusižiūriu nuo kur nors ar dar kaip sukuosi blush2.gif Man labai įdomūs tie vaisiai žali ant tavo torto blink.gif Nu aš gal visai atsilikus, bet tokių lyg niekur nemačius bigsmile.gif Kas čia per vaisiai? Fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
RiMami , zinok ju ne visur yra pirkti , pas mane tik kai kuriose IKI yra ( didesnese) , o vadinasi .....kazkoks " karambolas " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakes, nepamenu tiksliai doh.gif , bet paskutiniu metu as jo nematau unsure.gif jis super graziai atrodo zele tortuose wub.gif
BET JIS NERA SKANUS schmoll.gif kazkoks be skonio ir kietas kaip velnias tongue.gif , bet sultingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 30 lapkričio 2008 - 18:43
Aciu, Tucka, uz pagyras 4u.gif wub.gif Labai dziaugiuosi, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti