Išsikepiau ir aš Medaus tortą. Nuotraukos dar reiks palaukt kai papuošiu. Man gal kreme trūko rūgštelės ir cukraus per daug įdėjau Žiūrėsim koks ryt bus skonis
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 12:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu
Niu isduokite paslapti kaip taip graziai ir lygiai trupiniais apibarstote? Nu man niekad taip nesigauna
Zebra, Jurguliux
Papildyta:
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 29, 22:16)
Išsikepiau ir aš Medaus tortą. Nuotraukos dar reiks palaukt kai papuošiu. Man gal kreme trūko rūgštelės ir cukraus per daug įdėjau Žiūrėsim koks ryt bus skonis
Laukiam laukiam fotooooooooooooooooooooooooooo
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 20:44)
Freke , as truputi nesuprantu " grietine putojo vienam ade sodos nesijaute torte kai kur jauciasi .." na nesuprantu ka tu nori paklausti , ir kas ten liko ant to grietineles saukstuko???
Su dvaro gali daryti , bet perspeju bus sausokas tortas , sita pati geriausia grietinele , tik aisku tu jos mazai dejai !!!
Su dvaro gali daryti , bet perspeju bus sausokas tortas , sita pati geriausia grietinele , tik aisku tu jos mazai dejai !!!
vienam pade nesijaute sodos, bet as ji karsta valgiau. dabar suvalgiau salta jau pastovejusi tai soda jauciasi kaledoms teks nauja kepti ir soda gesinti su actu... manau visgi ji nenusigesino normaliai su grietine.... o putoja tai kai soda gesini su actu ji isputoja taip pat putojo ir grietine.... atrodo issiaiskinau
bet jei rimtai tai vienas is lengciausiu tortu ir aisku skaniausiu nes meducio mano laikais kazkodel nekepdavo
Pasirodau su Medaus tortu Neseniai ragavom, tai patiko tiem, kas jį valgė. Dar reiks sulaukt MB nuomonės kai paragaus Labai nepeikit kaip pirmą blyną
Kadangi ragavo ir uošvienė, tai jau turiu užsakymą prieš Kalėdas padaryti tokį tortą
Kadangi ragavo ir uošvienė, tai jau turiu užsakymą prieš Kalėdas padaryti tokį tortą
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:56)
o čia maniškis "pirmas blynas"
QUOTE(zebra @ 2008 11 29, 15:25)
Įdėsiu ir aš savo.Išvežam į balių
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 30, 15:15)
Pasirodau su Medaus tortu
Šaunuolės kokios .Labai gražūs tortukai.Neabejoju,kad skanūs .
Aš fantazijos neturiu papuošimams .Pirmo net nerodysiu .O antras belekaip(nespėjau net apipilt vaisių,kad blizgetų )....na,svarbu labai skanus buvo .Dėkui cipciukui už šaunias idėjas ir receptą
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 29, 22:57)
Labai grazus tortai
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu
Istaisysiu ta klaida ir idesiu tortuko nuotraukas. nes tai man jis buvo kepamas. Zodziu skonis buvo pasakiskas net nemoku nupasakot, taip kad jei autore sutiks, tai uzsakinesiu ir dar pas ja ne karta
O-ho mergaitės kiek gražių tortų prikepusios ir žiūriu čia mes bent kelios su šokoladinėm rožėm "ceckinomės"
Mammka, su fantazija puošimams ir man prastai Tai nusižiūriu nuo kur nors ar dar kaip sukuosi Man labai įdomūs tie vaisiai žali ant tavo torto Nu aš gal visai atsilikus, bet tokių lyg niekur nemačius Kas čia per vaisiai? Fainai atrodo
Mammka, su fantazija puošimams ir man prastai Tai nusižiūriu nuo kur nors ar dar kaip sukuosi Man labai įdomūs tie vaisiai žali ant tavo torto Nu aš gal visai atsilikus, bet tokių lyg niekur nemačius Kas čia per vaisiai? Fainai atrodo
RiMami , zinok ju ne visur yra pirkti , pas mane tik kai kuriose IKI yra ( didesnese) , o vadinasi .....kazkoks " karambolas " sakes, nepamenu tiksliai , bet paskutiniu metu as jo nematau jis super graziai atrodo zele tortuose
BET JIS NERA SKANUS kazkoks be skonio ir kietas kaip velnias , bet sultingas
BET JIS NERA SKANUS kazkoks be skonio ir kietas kaip velnias , bet sultingas
Aciu, Tucka, uz pagyras Labai dziaugiuosi, kad patiko