Freke , as truputi nesuprantu " grietine putojo vienam ade sodos nesijaute torte kai kur jauciasi .." na nesuprantu ka tu nori paklausti , ir kas ten liko ant to grietineles saukstuko???
Su dvaro gali daryti , bet perspeju bus sausokas tortas , sita pati geriausia grietinele , tik aisku tu jos mazai dejai !!!
Dorinda , labai dziaugiuosi , kad ir JAV mano tortuko receptukas praverte , kepk i sveikata
o čia maniškis "pirmas blynas" kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu
tik va aš vis dėl to pasilikau prie senojo savo recepto:
3 sausktai medaus
1 pak.sveisto
3 kiausiniai
2 stikl.cukraus
1 a.s. sodos
miltai
kiausinius isplakiau iki putu su cukrumi, puode istirpinau medu su sviestu ir supyliau ant kiausinio plakinio. soda sumaisiau su miltais.
toliau viskas pagal cipciuka
tik va aš vis dėl to pasilikau prie senojo savo recepto:
3 sausktai medaus
1 pak.sveisto
3 kiausiniai
2 stikl.cukraus
1 a.s. sodos
miltai
kiausinius isplakiau iki putu su cukrumi, puode istirpinau medu su sviestu ir supyliau ant kiausinio plakinio. soda sumaisiau su miltais.
toliau viskas pagal cipciuka
jurguliux jau kaip pirmam blynui tai laaaaaaaaabai dailus... ir krastai kokie grazus, ir visas toks lygus... jau meluoji, kad pirmas jau nesneku apie rozytes
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 13:56)
o čia maniškis "pirmas blynas"
Koks grazuti, koks lygutis
na pries kokis 5 metus keptavau ale pagal uzsakyma is kaimo zmonems bet ten tai tikrai blynai buvo
aptepimui labai man padejo tokia silikonine mentele, super daigciukas
aciu uz pagyras
o gelytes tai tikrai pirma kart dariau
aptepimui labai man padejo tokia silikonine mentele, super daigciukas
aciu uz pagyras
o gelytes tai tikrai pirma kart dariau
Įdėsiu ir aš savo.Išvežam į balių
Biškiuką per skubėjimą,ne toks gavosi.
Biškiuką per skubėjimą,ne toks gavosi.
Zebra, na labai jau grazus
gero ir jums baliau o gal i ta pati vaziuojam
gero ir jums baliau o gal i ta pati vaziuojam
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:26)
ačiū.tavo irgi gražus
aha,per daug nebus,jei būsim tam pačiam baliuj
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu :
Kaip skanu toki valgyti,(as daug ka nukrapstau nuo tortu, nors jie ir valgomi )
Papildyta:
QUOTE(zebra @ 2008 11 29, 15:25)
Aha, ne toks , gali palikti namie. atvaziuosiu pasiimti
Labai grazus tortai
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu