Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Freke , as truputi nesuprantu " grietine putojo vienam ade sodos nesijaute torte kai kur jauciasi .." na nesuprantu ka tu nori paklausti , ir kas ten liko ant to grietineles saukstuko???

Su dvaro gali daryti , bet perspeju bus sausokas tortas , sita pati geriausia grietinele , tik aisku tu jos mazai dejai !!!

Dorinda , labai dziaugiuosi , kad ir JAV mano tortuko receptukas praverte , kepk i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
o čia maniškis "pirmas blynas" biggrin.gif kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu biggrin.gif
user posted image
tik va aš vis dėl to pasilikau prie senojo savo recepto:
3 sausktai medaus
1 pak.sveisto
3 kiausiniai
2 stikl.cukraus
1 a.s. sodos
miltai

kiausinius isplakiau iki putu su cukrumi, puode istirpinau medu su sviestu ir supyliau ant kiausinio plakinio. soda sumaisiau su miltais.
toliau viskas pagal cipciuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 29 lapkričio 2008 - 13:57
jurguliux jau kaip pirmam blynui tai laaaaaaaaabai dailus... thumbup.gif ir krastai kokie grazus, ir visas toks lygus... jau meluoji, kad pirmas blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau nesneku apie rozytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 13:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" biggrin.gif

Koks grazuti, koks lygutis thumbup.gif
Atsakyti
na pries kokis 5 metus keptavau ale pagal uzsakyma is kaimo zmonems doh.gif bet ten tai tikrai blynai buvo lotuliukas.gif

aptepimui labai man padejo tokia silikonine mentele, super daigciukas thumbup.gif

aciu uz pagyras blush2.gif

o gelytes tai tikrai pirma kart dariau rolleyes.gif
Atsakyti
Įdėsiu ir aš savo.Išvežam į balių alc.gif

user posted image

Biškiuką per skubėjimą,ne toks gavosi. irnesakyk.gif
Atsakyti
Zebra, na labai jau grazus rolleyes.gif

gero ir jums baliau drinks_cheers.gif o gal i ta pati vaziuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 29, 14:25)
Įdėsiu ir aš savo.Išvežam į balių alc.gif

Pasakiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:26)
Zebra, na labai jau grazus rolleyes.gif

gero ir jums baliau drinks_cheers.gif  o gal i ta pati vaziuojam lotuliukas.gif

ačiū.tavo irgi gražus 4u.gif

aha,per daug nebus,jei būsim tam pačiam baliuj
irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 14:56)
o čia maniškis "pirmas blynas" biggrin.gif kuris šiandien išvaro kartu su manim į baliu :

Kaip skanu toki valgyti,(as daug ka nukrapstau nuo tortu, nors jie ir valgomi blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(zebra @ 2008 11 29, 15:25)
Biškiuką per skubėjimą,ne toks gavosi. irnesakyk.gif

Aha, ne toks lotuliukas.gif , gali palikti namie. atvaziuosiu pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
Tortukai .......o kokie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus tortai thumbup.gif
O as saviskio medaus siandien ir nenufotkinau doh.gif Aisku, per savo ziopluma. Vakar nenorejau deti ant torto papuosimu, kad saldytuve nerasotu, tai siandien kol atsikeliau, kol ka, tai ir torto man atvaziavo paimti biggrin.gif Dar geda buvo, kad nebaigus man jo daryti, jau atvaziavo. Ir nepapuosiau taip, kaip norejau, dar buvau numaciusi graziu dalykeliu uzdeti, bet per ta skubejima uzmirsau. Zodziu GEDA blush2.gif O dar jei nepatiks tortas, tai nusisausiu. Visa diena vis galvoju, kaip ten, valgomas ar ne unsure.gif Nes paskutines kelias diena man taip nesiseke viskas, kad baisu verysad.gif
Zodziu litanija surasiau, bet jos papuosti nuotraukomis negaliu schmoll.gif
Atsakyti