Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Inočka @ 2008 11 28, 09:44)
Leidzia, leidzia, tu apacioje juosta pastumk i sona, as vakar net 3 kartus supermamos puslapi paleidinejau, kol dasuto kodel nerodo doh.gif

Aciu aciu kad pasakei paciai nebutu dasute, tai gi perziurejua, sunkaii bet paziurejau 22 psl.
mammka, gal paveluotai, bet atsakysiu uzpyliau zalatinos tokiu sirupu (1 saukstelis vandens, 1 saukstelis cukraus, 1 suakstelis isbrinkusios zelatinos), tik kita karta kai darysiu tai pylsiu kokia nors vaisine zele, kad kokia nors spalvyte suduodu toms rozytems.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 28, 11:50)
Aciu aciu kad pasakei paciai nebutu dasute, tai gi perziurejua, sunkaii bet paziurejau 22 psl.
mammka, gal paveluotai, bet atsakysiu uzpyliau zalatinos tokiu sirupu (1 saukstelis vandens, 1 saukstelis cukraus, 1 suakstelis isbrinkusios zelatinos), tik kita karta kai darysiu tai pylsiu kokia nors vaisine zele, kad kokia nors spalvyte suduodu toms rozytems.

Dar ne per vėlai 4u.gif .Dar vieną tortuką šiandien tepsiu tai galvoju kaip jį doriau papuošus biggrin.gif .Dėkui už ats. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau merginos,kad sukeliau nepatogumu.bet nera taip ir blogai, juk gavot gera juoko doze biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 28, 12:02)
atsiprasau merginos,kad sukeliau nepatogumu.bet nera taip ir blogai, juk gavot gera juoko doze biggrin.gif user posted image

Aš tai visai nepykstu biggrin.gif .Visiems pasitaiko irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 28, 10:42)
Oi, negaliu, toj mirsiu is juoko  lotuliukas.gif .
Vakar ziurejau i mammkos zinute ir negalejau suprast kodel ji saves klausia kuo uzpyle rozes ant meducio  g.gif . O pasirodo ji klause kitos mamkaos

Bet gi reikia cia taip viena mammka kita mamkaa
As kaip cipciukas su misianos avataru hihihi.gif

As net sutrikau,kaip pamaciau kad apacioje rodo narsiancios tema,dvi mamkos bigsmile.gif
Jau norejau rasyt mammkai,kad pas ja su internetu kazkas negerai,ar su jos vardu dar kazkas prisijunges prie SM doh.gif
Atsakyti
JOLKA999 mielai gabaliuką pyrago suvalgyčiau,kaip tik geriu kavą smile.gif papuošimas labai originalus thumbup.gif man ir neišeina gražiai papuošti,o jau tos gėlytės iš tos saldainių masės,tai iš vis aukštoji matematika biggrin.gif
Atsakyti
Oj tu ***** .....o as galvoju , kvankstelejo musu mammka doh.gif , tai viena avatara isideda tai kita , tai vel ta pati ....tfu , kad jus kur lotuliukas.gif , kol susiciupinesi su kure sneki tai cia visokiu bajeriu bus , paminesite mano zody lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 17:06)
Oj tu ***** .....o as galvoju , kvankstelejo musu mammka  doh.gif , tai viena avatara isideda tai kita , tai vel ta pati ....tfu , kad jus kur lotuliukas.gif  , kol susiciupinesi su kure sneki tai cia visokiu bajeriu bus , paminesite mano zody lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

hihihi.gif persiprašau už nepatogumus biggrin.gif .Pati pradžioj kažkaip susimėčau,galvoju,aš gi taip nerašiau hihihi.gif .
Na,aš čia retokai užklystu,nes pas mane niekas saldumynų nevalgo tai manau problema greit baigsis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti be galo skanus cipciuko medaus tortas bigsmile.gif thumbup.gif visiems patiko, taip patiko, kad net torto neliko o toki giganta buvau padarius doh.gif viskaaaaaa suvalge spejau viena gabaliuka mazyti pasislepti prie kavos is ryto doh.gif o tai butu nebelike, drauge net uzsisake kaledom kad iskepciau thumbup.gif Aciu labai cipciukui uz recepta tokio skanaus medaus torto nebuvau dar valgius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien nusprendziau kreiptis i advokata.... spresim klausima del cypsiuko torto. taip negalima schmoll.gif vakar isbandziau recepta nu super fantastiskas tortas gavosi thumbup.gif tai cypsiuk kas uz nereikalingus papildomai limpancius kg atsakys g.gif

gerai juokas juokais dabar keli klausimai

neturejau acto tai soda gesinau su grietine... dar ipyliau to vandenuko kur susidaro... grietine putojo vienam ade sodos nesijaute torte kai kur jauciasi... ar gali kad grietinele kazkaip sureagavo g.gif pirkau zemaitijos pieno toki raudona induka 36% ax.gif gal netycia ant saukstuko buvo like g.gif

bet blynu gavosi doh.gif sutepiau tik 6... ir tortas toks nemazas... o nesutepti kaledu laukia kokie 8 wacko.gif

ir dar... plakiau tik viena grietineles indeli tai jauciu del to vietomis sausokas buvo g.gif nes turbut truko dregmes... ar vistik geriausia dvaro grietine 40% g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
ANT 5 LAKSTU VISADA SUNAUDOJU 2 DIDELIUS INDELIUS GRIETINELES 36,VIENO MANAU TIKRAI MAZAI. CYPSIUKAS SAKO KAD GERIAUSIA SU SITA GRIETINELE,BET EKSPERIMENTUOTI JUK NIEKAS NEDRAUDZIA,ANE smile.gif . O KAD SIS TORTAS LABAI SKANUS drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 28, 21:01)
O KAD SIS TORTAS LABAI SKANUS drinks_cheers.gif  thumbup.gif

O gal paragauti liko dar nors truputi? blush2.gif bigsmile.gif wub.gif
Tos musu mammkoaas biggrin.gif tai, kaip ZITA ir GITA laugh.gif
Atsakyti