i jokius krumus as neneriau, o jus juokites i sveikata,jei tik jums juokinga! .nuotrauka dejau kaip visada,ir nezinau kodel tokia didele isidejo .redaguoti negalejau,buciau tikrai isemus. vienam tortui virsus buvo patrukes ir man,tai pas mane buvo plonai grietineles ir daugiau trupiniu.
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 28, 09:02)
i jokius krumus as neneriau, o jus juokites i sveikata,jei tik jums juokinga! .nuotrauka dejau kaip visada,ir nezinau kodel tokia didele isidejo .redaguoti negalejau,buciau tikrai isemus. vienam tortui virsus buvo patrukes ir man,tai pas mane buvo plonai grietineles ir daugiau trupiniu.
Papildyta:
Papildyta:
kaip noreciau pusryciams gabaliuko
JOLKA999,
O kokio dydzio pas tave tie lakstai? Nes, ziuriu, jau kelinta karta pyrago tipo darai. Is visos cia normos ar ne?
O kokio dydzio pas tave tie lakstai? Nes, ziuriu, jau kelinta karta pyrago tipo darai. Is visos cia normos ar ne?
oi,cypsiuk,tikrai neuzpykau .tik pati susinervinau,kad taip isejo . inocka,kepu is vienos normos,iseina 10,kartais 11 laksteliu 29 ant 19cm.tai padarau po2 tokius pyragus.
Papildyta:
sunkiai man su tais apibarstymais,nu bet tikiuosi kad ismoksiu.si vakara vel reik sutepti,rytoj pas mama vesiuos.
Papildyta:
sunkiai man su tais apibarstymais,nu bet tikiuosi kad ismoksiu.si vakara vel reik sutepti,rytoj pas mama vesiuos.
Jolka labai gražus tortukas .
Saviškio net nerodysiu .Niekas man ten nesigavo su tais papuošimasi .Kleckas toks išėjo,ale vaikams nelabai svarbu dar tai galvos nesuku .
Ai,su viena gėlyte padariau eksperimentą- įkišau į cukrų,kraštai aplipo ir cukrus neištirpo .Neišeina man taip gražiai,moteriškai-ūkiškai viskas .Rankos mažos,o gaunasi kaip kotletas
Saviškio net nerodysiu .Niekas man ten nesigavo su tais papuošimasi .Kleckas toks išėjo,ale vaikams nelabai svarbu dar tai galvos nesuku .
Ai,su viena gėlyte padariau eksperimentą- įkišau į cukrų,kraštai aplipo ir cukrus neištirpo .Neišeina man taip gražiai,moteriškai-ūkiškai viskas .Rankos mažos,o gaunasi kaip kotletas
mammka labai grazios tavo gelytes
Paivogsiu ir as is taves ideja imerkti i cukru,nes labai jau fainai atrodo
Oi, negaliu, toj mirsiu is juoko .
Vakar ziurejau i mammkos zinute ir negalejau suprast kodel ji saves klausia kuo uzpyle rozes ant meducio . O pasirodo ji klause kitos mamkaos
Bet gi reikia cia taip viena mammka kita mamkaa
As kaip cipciukas su misianos avataru
Vakar ziurejau i mammkos zinute ir negalejau suprast kodel ji saves klausia kuo uzpyle rozes ant meducio . O pasirodo ji klause kitos mamkaos
mammka, labai grazios gelytes. Ir is kur pas tamsta toks kuklumas, kad nenori ideti savi torciuko foto.
Beje nieko nesuprantu kosel man niekaip neleidzia paziureti 22 psl
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 28, 10:42)
mammka, labai grazios gelytes. Ir is kur pas tamsta toks kuklumas, kad nenori ideti savi torciuko foto.
Leidzia, leidzia, tu apacioje juosta pastumk i sona, as vakar net 3 kartus supermamos puslapi paleidinejau, kol dasuto kodel nerodo
jei gerai supratau Inocka turi omenyje mane, taigi niekam nieko nefaliu atsakyti ir nematau ka sko klause, nes niekaip neatvercia man 22 psl
QUOTE(aistukke @ 2008 11 28, 11:40)
mammka labai grazios tavo gelytes
Dėkui
QUOTE(Inočka @ 2008 11 28, 11:42)
Oi, negaliu, toj mirsiu is juoko .
.Bendravardės esam .
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 28, 11:42)
Dėkui .
Gal dėl foto didelės .Klausiau tavęs kuo rožytes užpylei? Labai gražiai atrodo .