Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(zebra @ 2008 11 27, 15:10)
paprastai ir mūsų mieste jos būna nuo ryto,po piet nebelabai.Man šiandien ir reikėjo,bet negavau,tai ryt ryte eisiu žiūrėt.

Kokiuose cia miestuose?
Pas mus Druskininkuose tai pastebejau, kad jei tik savaitgalis, tai maximoj grietineles nerasta biggrin.gif o IKI visada randu. Ir dar pastebejimas-Maximoj visada buna daug trumpesnis galiojimas, nei IKI. Kada beateiciau i parduotuve, pvz Maximoj kokia 1 arba 2 dienos galiojimo, o IKI visad kokios 5 maziausiai.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 27, 14:59)
o aš negavau savo "mieste" negavau grietinėlės  user posted image  user posted image  user posted image

QUOTE(zebra @ 2008 11 27, 15:10)
paprastai ir mūsų mieste jos būna nuo ryto,po piet nebelabai.Man šiandien ir reikėjo,bet negavau,tai ryt ryte eisiu žiūrėt.

Nejaugi visi intensyviai meducius daro, kad net parduotuvese grietineles nebelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Na stai iur mano medutis, tik nezinau kodel sutrukinejo virsus sad.gif gal grietinele per daug suplakiau, ar nuo didelio sluoksnio trupiniu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 27, 16:03)
Na stai iur mano medutis, tik nezinau kodel sutrukinejo virsus sad.gif gal grietinele per daug suplakiau, ar nuo didelio sluoksnio trupiniu.

Bet koks fainas bigsmile.gif thumbup.gif . rytoj ir as pirksiu produktus, bandysiu gamint ax.gif kiek gi galima varvint seile beziurint i visus siuos grazius tortukukus blush2.gif
Atsakyti
Oi, mamkaa
Kaip graziai atrodo. O tie itrukimai, tai kaip taip ir turi but. Viskas labai fainai.
Zinok, dek tu ta torta dar ir i papuosimu tema, jau taip graziai atrodo wub.gif

Alie kaip as dziaugiuosi, kad ta nauja temele padeda. Nes ziuriu, vis pasirodo kokie grazuoliukai, kuriu anksciau nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 27 lapkričio 2008 - 16:09
Inocka, ta tavo papuosimu temele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Turbut ne vienai kilo noras koki nors papuosima isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 27, 17:03)
user posted image

super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 27 lapkričio 2008 - 16:45
Na stai iur mano medutis,

thumbup.gif O rozytes kokios isejo wub.gif
Atsakyti
Joooooooooooooo.....kuo toliau , tuo sauniau biggrin.gif , visu super tortai thumbup.gif , o del trupinuku , tai man medutis ir napoleonas gali buti tik su trupiniais , pagal viska taip ir priklauso .

Ant tu itrukimu vel galejai uzberti trupinuku , taip daznai buna , jei tortas mirksta ne formoje .....jis dregsta ir pleciasi , todel ir itruksta virsus , buna , kad ir virsutinis blynas uzsiriecia , as jei puosiu su trupiniais , tepu ji formoje , viskas buna okei thumbup.gif jokiu trukinejimu neatsiranda schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Na stai iur mano medutis,

labai gražutis,tos rožytės ant torto,tai thumbup.gif
Atsakyti
Kiek laiko tortas turi pastovet suteptas, kad butu galima vartoti? smile.gif Katik sutepiau, o seimyna ratais aplink ji suka ir kesinasi prapjaut blush2.gif doh.gif biggrin.gif

cia pirmas mano blynas, pasirodau:

(atsiprasau uz kokybe, su mobylka fotkinta... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 27 lapkričio 2008 - 20:58
QUOTE(Fregata @ 2008 11 27, 20:56)
Kiek laiko tortas turi pastovet suteptas, kad butu galima vartoti? smile.gif Katik sutepiau, o seimyna ratais aplink ji suka ir kesinasi prapjaut  blush2.gif  doh.gif biggrin.gif

cia pirmas mano blynas, pasirodau:

(atsiprasau uz kokybe, su mobylka fotkinta...  blush2.gif )

Bent kelias valandas, o geriau per nakti smile.gif
Koks dailutis. O is ko sirdeles? blush2.gif
Atsakyti