Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Inočka @ 2008 11 26, 14:51)
Man tai labai grazus ir be papuosimo. O tu, jei nori papuost, tai sokolada istirpink ir su popieriu papaisyk ka nors, arba trupinukais pabarstyk ivairiu svalvu, nereiks ir i pardoske lekt. Pasiziurek cia ten tiek viskuo yra.

Aciu labai uz nuoroda 4u.gif visko prisiziurejau bigsmile.gif puosciau is sokolado, bet ir to neturiu blush2.gif bus si karta nepuostas, svarbu,kad skanus butu, kuom as neabejoju,kad toks ir bus, nes visos kas daret tiek jau isgyret... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar ir as kepiau nedideli medaus torciuka, pertepiau ir palikau nakciai saldytuve, eisiu veliau puosti, tai tada ir nufotkinsiu. Bandysiu daryti rozytes ir obuolio, kazin ar gausis.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 27, 07:34)
vakar ir as kepiau nedideli medaus torciuka, pertepiau ir palikau nakciai saldytuve, eisiu veliau puosti, tai tada ir nufotkinsiu. Bandysiu daryti rozytes ir obuolio, kazin ar gausis.

Gausis, gausis. As dariau. Tik obuoliai t.b. kieti.
Atsakyti
man tai milijonas klausimu iskyla... kol as torta pagaminsiu biggrin.gif doh.gif

kepiau lakstus antradieni, tepsiu siandien vakare arba ryt. Bet zinot ka pastebejau? Kad tie lakstai pastoveje kieti kaip akmenukai pasidare... g.gif Ar cia taip turi but? O gal as juos per plonus iskepiau? Ar nereikia dabar ju sulaistyt pries tepant?
Kokio storio mazdaug turi buti grietineles sluoksnis? g.gif

ir dar. grietinele nusipirkau 35% doh.gif tai ka man dabar daryt? g.gif deto standiklio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 27 lapkričio 2008 - 08:45
QUOTE(Fregata @ 2008 11 27, 09:17)
man tai milijonas klausimu iskyla... kol as torta pagaminsiu biggrin.gif  doh.gif

kepiau lakstus antradieni, tepsiu siandien vakare arba ryt. Bet zinot ka pastebejau? Kad tie lakstai pastoveje kieti kaip akmenukai pasidare...  g.gif Ar cia taip turi but? O gal as juos per plonus iskepiau? Ar nereikia dabar ju sulaistyt pries tepant?
Kokio storio mazdaug turi buti grietineles sluoksnis?  g.gif

ir dar. grietinele nusipirkau 35%  doh.gif tai ka man dabar daryt?  g.gif deto standiklio?  g.gif

Manau,kad blynams nieko nenutiks.Susisgers nuo grėtinėlės.Bet reik sutepta ir palaikyt.Aš šiandien tepsiu,o ryt nešiu rolleyes.gif .O dėl grietinėlės tai nepatarsiu.Aš pirkau 36 proc.iki pardėj radau kaip cipciukas sakė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 11 27, 08:17)
ir dar. grietinele nusipirkau 35%  doh.gif tai ka man dabar daryt?  g.gif deto standiklio?  g.gif

Viskas gerai su ta grietinele. As irgi kartais su tokia darau, kai neturiu kitos. Kaip kremas, lakstams, visai ji gerai tinka ir juokio standiklio nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 27, 09:18)
Viskas gerai su ta grietinele. As irgi kartais su tokia darau, kai neturiu kitos. Kaip kremas, lakstams, visai ji gerai tinka ir juokio standiklio nereikia.

Aš irgi su tokia sutepu,ir tikrai standiklio nereikia.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Darysiu ir as meduti. Lakstai jau iskepti (is visos normos man gavosi 12 net bigsmile.gif ) Tik padauginau siek tiek sodos, tai vos vos jauciasi, bet vakar bandziau is liekanu su grietine sutept, tai kai persigere, nieko nebesijaute. O jau bijojau, kad reiks naujus kept doh.gif Rytoj sutepsiu, papuosiu, tai veliau idesiu, kas gavosi ax.gif
Fregata, jokiu budu nelaistyk, istize paliks tau. Nuo grietineles labai gerai persigeria, minkstutis tortas palieka mirksiukas.gif
O grietinele as visad plaku tokia, kokia gaunu, ir niekada nededu jokio standiklio rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas man neatsake, kokio storumo grietineles sluoksnis turi buti? Ir ar tikrai reikia 4 indeliu sitam kiekiui? Kazkaip man cia nezmoniskai daug atrodo.... g.gif
Atsakyti
o aš negavau savo "mieste" negavau grietinėlės user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 11 27, 14:59)
Niekas man neatsake, kokio storumo grietineles sluoksnis turi buti? Ir ar tikrai reikia 4 indeliu sitam kiekiui? Kazkaip man cia nezmoniskai daug atrodo....  g.gif

Kokiu 5 mm storio as tepu. O as sunaudoju pvz. ant 26 cm skersmens torto, su kokiais 5 blynais 1,5 didelio indelio. O jei dar grietinele noriu puosti, tai tada 2 dideli.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 27, 14:59)
o aš negavau savo "mieste" negavau grietinėlės  user posted image  user posted image  user posted image

paprastai ir mūsų mieste jos būna nuo ryto,po piet nebelabai.Man šiandien ir reikėjo,bet negavau,tai ryt ryte eisiu žiūrėt.
Atsakyti