Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Kepsiu ryt ir aš ji pioneer.gif
o sutepsiu penktadieni biggrin.gif
o į balių (jei pavyks) nešiu šeštadieni biggrin.gif

tik labai kažkp man baugu dėl pertepimo unsure.gif na bet gal pavyks rolleyes.gif

planuoju kepti stačiakampio formos g.gif
Atsakyti
Norejau jusu paklausti, kaip jus tepate torto sonus? Gal klausimas kvailas.. blush2.gif bet man graziai nesigauna, kremas krenta nuo peilio, tai reikia skubet ir negraziai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 26 lapkričio 2008 - 09:52
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 09:52)
Norejau jusu paklausti, kaip jus tepate torto sonus? Gal klausimas kvailas.. blush2.gif bet man graziai nesigauna, kremas krenta nuo peilio, tai reikia skubet ir negraziai gaunasi.

na su grietinėle ,gerai tepasi.Aš daugiau uždedu ant viršaus ir su peiliu "leidžiu" į šonus.Labai gerai užsitepa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 09:52)

As tai imu gan platu peili ir tepu siek tiek stumdama kremo nuo virsaus ties sonu. Viskas labai gerai. Paskui paliginu braukiant per šona.
O paskutini karta tepiau su tokia user posted image pastetui skirta lopetele. Tai is vis super gavosi.
Atsakyti
aciu mergiates labai 4u.gif na bandysiu savo gimimo dienos proga issikepti medaus torta smile.gif
Atsakyti
Pagal pirma receptuka gaunas nuostabus Medutis. Pirma kart dariau ir viskas gavosi super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif iskepiau ir as cipciuko medaus torta bigsmile.gif ragausim rytoj, viskas kol kas labai gerai pavyko, ir lakstai grazus issikepe ir grietinele issiplake, pertepiau padejau i saldytuva, bet jau koks didelissssssss gavosi blink.gif doh.gif gerai, kad daug zmoniu suvalgysim tikrai thumbup.gif reik tik dar trupiniais apibarstyti, bet vat sito tai bijau g.gif kaip cia reiks sonus nubarsyti neisivaizduoju g.gif na bet kaip nors 4u.gif Butinai parasysiu atsiliepimus torto laukiu nesulaukiu kada valgysim blush2.gif Aciu cipciukui uz recepta 4u.gif
Atsakyti
SAUNUOLE , dziaugiuosi , kad viskas pavyko , o as rasiau , kad bus gigantas jei darysit viena is tos normos lotuliukas.gif , o apibarstyti vieni juokai - imi i desine sauja trupinukus , priglaudi prie torto sono , ji suki kaire ranka su lekste ar padeklu ir trupinukai lieka prilipe biggrin.gif paskui su kokiu sepeteliu nuvalai trupinukus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 14:21)
SAUNUOLE , dziaugiuosi , kad viskas pavyko , o as rasiau , kad bus gigantas jei darysit viena is tos normos lotuliukas.gif , o apibarstyti vieni juokai - imi i desine sauja trupinukus , priglaudi prie torto sono , ji suki kaire ranka su lekste ar padeklu ir trupinukai lieka prilipe  biggrin.gif paskui su kokiu sepeteliu nuvalai trupinukus  mirksiukas.gif

user posted image

Taip kazkaip panasiai ir apibarsciau jau bigsmile.gif viskas pavyko thumbup.gif man isejo gal 9 paplociai tai as dvieju net nedejau nes toks didelis man pasidare ir is 7 ax.gif
Atsakyti
Tai liuks thumbup.gif , kad viskas isejo .....tik foto nepamirsk imesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 14:35)
Tai liuks  thumbup.gif , kad viskas isejo .....tik foto nepamirsk imesti  mirksiukas.gif

Butinai pabandysiu ideti nuotraukyte 4u.gif mano labai kuklus nieko nepuostas kol kas manau visai ir nepuosiu neturiu jau laiko nuvaziuoti i parduotuve papuosimam ko nusipirkti blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2008 11 26, 23:43)
Butinai pabandysiu ideti nuotraukyte  4u.gif  mano labai kuklus nieko nepuostas kol kas manau visai ir nepuosiu neturiu jau laiko nuvaziuoti i parduotuve papuosimam ko nusipirkti  blush2.gif 

Man tai labai grazus ir be papuosimo. O tu, jei nori papuost, tai sokolada istirpink ir su popieriu papaisyk ka nors, arba trupinukais pabarstyk ivairiu svalvu, nereiks ir i pardoske lekt. Pasiziurek cia ten tiek viskuo yra.
Atsakyti