Kepsiu ryt ir aš ji
o sutepsiu penktadieni
o į balių (jei pavyks) nešiu šeštadieni
tik labai kažkp man baugu dėl pertepimo na bet gal pavyks
planuoju kepti stačiakampio formos
Norejau jusu paklausti, kaip jus tepate torto sonus? Gal klausimas kvailas.. bet man graziai nesigauna, kremas krenta nuo peilio, tai reikia skubet ir negraziai gaunasi.
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 09:52)
Norejau jusu paklausti, kaip jus tepate torto sonus? Gal klausimas kvailas.. bet man graziai nesigauna, kremas krenta nuo peilio, tai reikia skubet ir negraziai gaunasi.
na su grietinėle ,gerai tepasi.Aš daugiau uždedu ant viršaus ir su peiliu "leidžiu" į šonus.Labai gerai užsitepa
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 09:52)
As tai imu gan platu peili ir tepu siek tiek stumdama kremo nuo virsaus ties sonu. Viskas labai gerai. Paskui paliginu braukiant per šona.
O paskutini karta tepiau su tokia pastetui skirta lopetele. Tai is vis super gavosi.
aciu mergiates labai na bandysiu savo gimimo dienos proga issikepti medaus torta
Pagal pirma receptuka gaunas nuostabus Medutis. Pirma kart dariau ir viskas gavosi super
Sveikutes iskepiau ir as cipciuko medaus torta ragausim rytoj, viskas kol kas labai gerai pavyko, ir lakstai grazus issikepe ir grietinele issiplake, pertepiau padejau i saldytuva, bet jau koks didelissssssss gavosi gerai, kad daug zmoniu suvalgysim tikrai reik tik dar trupiniais apibarstyti, bet vat sito tai bijau kaip cia reiks sonus nubarsyti neisivaizduoju na bet kaip nors Butinai parasysiu atsiliepimus torto laukiu nesulaukiu kada valgysim Aciu cipciukui uz recepta
SAUNUOLE , dziaugiuosi , kad viskas pavyko , o as rasiau , kad bus gigantas jei darysit viena is tos normos , o apibarstyti vieni juokai - imi i desine sauja trupinukus , priglaudi prie torto sono , ji suki kaire ranka su lekste ar padeklu ir trupinukai lieka prilipe paskui su kokiu sepeteliu nuvalai trupinukus
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 14:21)
SAUNUOLE , dziaugiuosi , kad viskas pavyko , o as rasiau , kad bus gigantas jei darysit viena is tos normos , o apibarstyti vieni juokai - imi i desine sauja trupinukus , priglaudi prie torto sono , ji suki kaire ranka su lekste ar padeklu ir trupinukai lieka prilipe paskui su kokiu sepeteliu nuvalai trupinukus
Taip kazkaip panasiai ir apibarsciau jau viskas pavyko man isejo gal 9 paplociai tai as dvieju net nedejau nes toks didelis man pasidare ir is 7
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 14:35)
Tai liuks , kad viskas isejo .....tik foto nepamirsk imesti
Butinai pabandysiu ideti nuotraukyte mano labai kuklus nieko nepuostas kol kas manau visai ir nepuosiu neturiu jau laiko nuvaziuoti i parduotuve papuosimam ko nusipirkti
QUOTE(Dorinda @ 2008 11 26, 23:43)
Butinai pabandysiu ideti nuotraukyte mano labai kuklus nieko nepuostas kol kas manau visai ir nepuosiu neturiu jau laiko nuvaziuoti i parduotuve papuosimam ko nusipirkti
Man tai labai grazus ir be papuosimo. O tu, jei nori papuost, tai sokolada istirpink ir su popieriu papaisyk ka nors, arba trupinukais pabarstyk ivairiu svalvu, nereiks ir i pardoske lekt. Pasiziurek cia ten tiek viskuo yra.