Ir kaip tai valgyt? Man nekiltu noro
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 16, 21:42)
Is kur cia sitos "grozybes"
Gal ten tikras serniukas uzmestas reiks vyrui toki padaryt, juk jis medziotojas
as ir pagalvojau, kad toki serna tik kokiam medziotojui...... turinciam nebloga jumoro jausma
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 16, 21:50)
Is kur cia sitos "grozybes"
Tada serno sonkauliukai butu meducio?
Sveikos.
Turiu klausimą apie cipsiuko Medaus tortą. Kokią ten grietinėlę indelyje perkat? Man grietinėlė kaškokia mistika Gal kas turit foto būtent tos grietinėlės indelyje po 450g?
Ir dar, iš ko tie tokie rudi pabarstai?
Turiu klausimą apie cipsiuko Medaus tortą. Kokią ten grietinėlę indelyje perkat? Man grietinėlė kaškokia mistika Gal kas turit foto būtent tos grietinėlės indelyje po 450g?
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 16, 22:03)
Sveikos.
Tos grietineles indeli ismeciau siandien, tai jau neisiu i siuksline fotkint Bet ja nesunku rast parduotuvej, tiesiog ir parasyta "Plakamoji grietinele" 36 %, tokiam margam indely, Zemaitijos pieno. Buna salia grietiniu sudeta.
O pabarstai, tai ten sutrinti lakstai, ir uzsijoti ant torto virsaus
pabarstai,tai iskeptos atraizos,kurias nupjaustai kai iskocioji tesla.juos sumali mesmale,ir gaunas trupiniukai. grietineles indeli turiu,neseniai sutepiau meduti.galiu parodyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 16, 22:22)
pabarstai,tai iskeptos atraizos,kurias nupjaustai kai iskocioji tesla.juos sumali mesmale,ir gaunas trupiniukai. grietineles indeli turiu,neseniai sutepiau meduti.galiu parodyti
O as net nemalu, tiesiog rankom pertrinu, i smulkucius trupinelius sutrupa, buna kaip smeliukas
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 16, 22:24)
O as net nemalu, tiesiog rankom pertrinu, i smulkucius trupinelius sutrupa, buna kaip smeliukas
Ai, aš pasikartosiu kaip trupinu trupinius . Ant didesnio popieriaus lapo dedu atraižas ir su kočėlu sutraiškau, t. y. sukočioju. Labai gerai gaunasi, labai paprasta ir lengva, nereikia terliotis nei su mėsmalėm, nei su pirštais. Pamėginkit
Davija, ziwiliute - labai šaunūs jūsų tortukai Tas "voratinklis" gražiai atrodo
dekui siandien pjausim..... ta voratinkli... as kazkaip net nepagalvojau, kad voratinklis.... paskui ziuriu ziuriu - tikrai kaip viratinklis atrodo.... butu MB diena - uzdeciau koki vora