Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(zebra @ 2008 11 16, 09:56)

Čia dariau paragavimui su kondensuotu pienu papločius.Nu cipsiuk,žinokit skanu,minkšti,permirkę.
Tai va,kas medaus neturit,galima ir su kondensuotu daryt.

Bet jei yra medaus, geriau su juo? g.gif O kremukas tiesiog nudazytas, ar su kokiu skoniu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 13:34)
RiMami  , Inocka labai aciu , tikrai radau daug ideju ( tik , kad ji tu geliu daug nori doh.gif , bus ne tortas , o puokste )

user posted image

Sita paveiksliuka uzsidejau ant dekstopo, labai jau grazus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 16, 14:29)
Bet jei yra medaus, geriau su juo? g.gif O kremukas tiesiog nudazytas, ar su kokiu skoniu? blush2.gif

Galiu drąsiai pasakyt,kad ir su kondensuotu,labai,labai skanu.Nes sugriešyjau ir suvalgiau gabalėlį nemažą.O kremą dažiau,nes sakau balti lakštai,tai kremas bus kitoks ir galima visaip prigalvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 16 lapkričio 2008 - 16:04
O tu ten ilysk rugegele23 , tai amo neteksi swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 16:38)
O tu ten ilysk rugegele23 , tai amo neteksi swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

ir aš jau buvau įlindus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 16:38)
O tu ten ilysk rugegele23 , tai amo neteksi swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

O boze, kokios ten grozybes, paskui atidziau apziuresiu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
pasirodau ką pridariau:
man gavos du nedidukai totukai:
user posted image

user posted image

pertepimą suchaltūrinau, nes sekmadienio rytą neradau tinkamos grietinėlės, tai dariau su labai riebia Dvaro grietine ir truputuku grietinėlės. Viskas labai gerai tik man noretusi trupuri drėgnesnio g.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 16, 21:00)
pasirodau ką pridariau:
man gavos du nedidukai totukai:

pertepimą suchaltūrinau, nes sekmadienio rytą neradau tinkamos grietinėlės, tai dariau su labai riebia Dvaro grietine ir truputuku grietinėlės. Viskas labai  gerai tik man noretusi trupuri drėgnesnio g.gif

Grazus tortukai smile.gif tik nesuprantu kodel jis tau nedregnas gavosi g.gif gal ilgiau pabrest turi g.gif man tai toks minkstutis gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat meduti padariau siandien...(cipciuko zinoma) rytojui bus... paprastas suaugusiems.. ax.gif ryt dar kokia rozyte uzmesiu i viduriuka,... savaitgaliui reiks zaismingesni, vaiku baliui padaryti... eziukas labai patiko thumbup.gif , bet mano princese pasake, kad vezliuko noretu... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwiliute: 16 lapkričio 2008 - 21:35
Jetau kokiu grozybiu prikepe visos user posted image jauciu ir as vel kepsiu greitu laiku meduti..
Atsakyti
as tai nesusilaikysiu... lotuliukas.gif

partrenktas sernas
user posted image

kol neperskaiciau pavadinimo galvojau kad 'žarnynas'
user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif grazu!

Oij oij oij, grazu ne apie siuos serna ir smegenis ar zarnas, as apie ta ale voratinkli blink.gif

Siaubas, sernas graziia padarytas, ale jau valgyt tu zarnu tai nelabai drysciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 lapkričio 2008 - 21:49