Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 21:28)
oho liniuočių kad daug pas tave blink.gif  hihihi.gif

blush2.gif ne visada jas dedu biggrin.gif
Atsakyti
Gerai gerai ..... labai grazu , tam jos ir duotos , einu ir as pasiieskosiu kaledines tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 20:40)
Dejau puse arbatinio saukstelio  blink.gif reiks tada daugiau ibert  g.gif
Galvoju kokius cia skanestus sventems pasidaryg.gif nors jos dar toli  doh.gif

Rugegėle beze ir tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (tiesa, dieną mačiau, o dabar tavo torto fotkių neberodo verysad.gif) O kaip čia aš pražiopsojau kremą su aguonom? Kur jis įdėtas? Ar čia pati šiaip dadėjai aguonų - papasakok truputį, kaip jos torte, ar skanu, ar geriau visgi be jų? g.gif

Tau dar klausimų kyla ką šventėms daryt g.gif Man tai ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tradiciškai kepu medaus tortą Kalėdoms, tik diiiiidelį ir aukštą iš 7-8 blynų - tai nors atsivalgom ir šventės pasijaučia, dar trupiniuotis pagal Sonatiną Kalėdoms tiesiog būūūūtinas pas mus, na gal dar ką nors naujo nusižiūrėsiu g.gif

Cipciuk, puošimams pas mane idėjų visiškas "O", tai aš tau keletą nuorodyčių pametėsiu, gal kas patiks biggrin.gif

Annushkos tortai (praeik per apačioj 1-3 psl.)
Žanos tortai (ten pagal tortų rūšį pasirink paveksliuką-nuorodą ir po to dar apačioj, puslapiais vartyk, ant patikusio torto nuotraukytės paspausk - ji padidės)
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Olgos tortai (t.p. puslpius reikia verst)

Atsakyti
Neveikia tas puslapis per kuri dejau foto, tai nerodo ir foto mad.gif gal kai prades veikt, tai rodys. Cia man mano mama pakiso minti apie tas aguonas. Sako as pasidariau, ir labai skanu. Na galvoju pabandysiu. Tikrai labai skanu. Vietoj citrinos dejau stikline aguonu, jas isbrinkinau, sumaliau ir isplakusi grietinele imaisiau aguonas i ja. Siek tiek, bet visai mazai iberiau citrinos rugsteles. Na aisku plakdama grietinele dejau ir cukraus. Net sunku pasakyt kaip skaniau, man abu labai skanus, tiek su aguonom, tiek be thumbup.gif pabandykit, tikrai turetu patikt.

Ziuriu pas daug ka nerodo foto blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 22:13
RiMami oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 22:27)
RiMami oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Oi, net susigėdau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Rugegele, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 lapkričio 2008 - 22:48
QUOTE(RiMami @ 2008 11 15, 21:58)
Cipciuk, puošimams pas mane idėjų visiškas "O", tai aš tau keletą nuorodyčių pametėsiu, gal kas patiks biggrin.gif

Annushkos tortai (praeik per apačioj 1-3 psl.)
Žanos tortai (ten pagal tortų rūšį pasirink paveksliuką-nuorodą ir po to dar apačioj, puslapiais vartyk, ant patikusio torto nuotraukytės paspausk - ji padidės)
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Olgos tortai (t.p. puslpius reikia verst)

Nors man visai ir nereikejo user posted image , bet turejau, ka puse nakties veikt, galvoj dabar kazkas panasaus user posted image
Atsakyti
user posted image

Čia dariau paragavimui su kondensuotu pienu papločius.Nu cipsiuk,žinokit skanu,minkšti,permirkę.
Tai va,kas medaus neturit,galima ir su kondensuotu daryt.
Atsakyti
AHA.!........visai gerai isejo , tik ,kad baltuciai , galima del spalvos truputi padeginti cukraus , tai visai nesiskirs mirksiukas.gif cia toms kas negali , ar nenori medaus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
cipciuk, jei dar reikia...
Dar galiu ideju pametet
cia, cia ir cia
Atsakyti
RiMami , Inocka labai aciu , tikrai radau daug ideju ( tik , kad ji tu geliu daug nori doh.gif , bus ne tortas , o puokste )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 13:34)
RiMami  , Inocka labai aciu , tikrai radau daug ideju ( tik , kad ji tu geliu daug nori doh.gif , bus ne tortas , o puokste )

Tikiuosi mums po to parodysit tą buketą. blush2.gif

Zebra, labai skaniai atrodo gabaliukas niam niam essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 lapkričio 2008 - 14:17