Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 20:51)
O as antradieni turiu padaryti kriksto dukros gimtadieniui torta , na vidus medaus nes ji jo norejo , o papuosti kaip -tai jau galva baigia susprokti nuo galvojimo .
Jei 14 metu -pana jau , meile is paskos slankioja  lotuliukas.gif , gal ka su sirdelem .....duokit panos ideju g.gif
Tik prase . kad daug geliu butu blink.gif ( kaip kokia sena boba tongue.gif svarbu kvietkai lotuliukas.gif )

Oij negaliu lotuliukas.gif
Sirdeles tai tiktu smile.gif O siaip nezinau, jei ji jau prase daug geliu, tai vadinasi tures but daug geliu lotuliukas.gif

As tai niekaip vyrui nepadarau Napoleono, jau pradeda zurkt... o as tuos blynus tingiu kept doh.gif bet del vyrelio del mylimo pasiaukot teks kuria diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 20:29)
Na rugegeliai net sparniukai isdygo lotuliukas.gif , taip galima daryt ir neverdant , bet as tai nerizikuociau , tas sirupas tokio karstumo , kad visas salmonelias uzmusti gali , man sitaip ramiau .
Ir dar del beze  -- jei jis jums saldus , tai kodel neisidedata plakdamos baltimus citrinos rugsteles ???????? tik sausos -neskiestos vandeniu, turesite saldziaruksti papuosika , as saldaus niekada nedarau nes nuo jo man net nosis israsoja hihihi.gif

Zebryte - skonio reikalas  smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Taip,į beze dėjau ir aš rūgštelės nemažai.
o tortą ryt ragausim ir pasakysiu koks jis.

Beje jau nieko nebekepsiu iki švenčių,nes jau mano figūrai viskas pradėjo kenkti. bebe.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 21:05)
Taip,į beze dėjau ir aš rūgštelės nemažai.
o tortą ryt ragausim ir pasakysiu koks jis.

Beje jau nieko nebekepsiu iki švenčių,nes jau mano figūrai viskas pradėjo kenkti. bebe.gif  bebe.gif

Cia taip pat pasakei, kaip zmogus metantis rukyt "Nuo Nauju metu nerukysiu", o tik sast Nauji metai, ir.. lotuliukas.gif tas pats su tortais, oij kepsi... lotuliukas.gif dar visas geras menesis iki ju liko lotuliukas.gif Mes tave stebesim newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 21:08
Ji kai maziuke buvo , ilindo i mano " gelyna" ir pagriauze rupuziuke ne viena , bet kiekvienos gelytes po truputi doh.gif , reikejo viska lauk mesti . Gavo tada siknon , gal koki 100 roziu apgriauze mad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 21:08)
Ji kai maziuke buvo , ilindo i mano " gelyna" ir pagriauze rupuziuke ne viena , bet kiekvienos gelytes po truputi  doh.gif , reikejo viska lauk mesti . Gavo tada siknon , gal koki 100 roziu apgriauze  mad.gif

lotuliukas.gif tai uztai tu geliu ir nori daug lotuliukas.gif ale pragriauzk tu man tiek doh.gif as buciau pasiutusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 21:07)
Cia taip pat pasakei, kaip zmogus metantis rukyt "Nuo Nauju metu nerukysiu", o tik sast Nauji metai, ir..  lotuliukas.gif  tas pats su tortais, oij kepsi...  lotuliukas.gif dar visas geras menesis iki ju liko  lotuliukas.gif

prašyčiau nesijuokt,nes nebejuokinga unsure.gif umn.gif

stebėsiu jūsų vaizdus lens.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 21:11)
prašyčiau nesijuokt,nes nebejuokinga unsure.gif  umn.gif

stebėsiu jūsų vaizdus lens.gif

Pamenu kaip Inocka sake mokslai spaudzia, tai koki menesiuka nekeps, na kazkaip panasiai sake, o kiek mes groziu matem per ta laika lotuliukas.gif As irgi vis sakau, nu jau viskas, gana kept, lauksiu svenciu, bet nedatrivoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 21:13)
Pamenu kaip Inocka sake mokslai spaudzia, tai koki menesiuka nekeps, na kazkaip panasiai sake, o kiek mes groziu matem per ta laika  lotuliukas.gif As irgi vis sakau, nu jau viskas, gana kept, lauksiu svenciu, bet nedatrivoju  blink.gif

laikysuios žodžio,ryt paskutinį tortą įdėsiu ir vsio. blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 21:17)
laikysuios žodžio,ryt paskutinį tortą įdėsiu ir vsio. blush2.gif  laugh.gif

Nu nereikia taip... unsure.gif kepk vistiek ka nors... unsure.gif taip smagu cia pasigrozet vaizdeliais...

Ko cia nesamones mano liniuotej rodo, kiek liko iki kaledu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 21:26
Jo jo .....I nockos gal pora dienu nesimate , o paskui kad pavare grozybiu , ir tau taip bus zebryte -pamatysi . lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As pagalvojau tai nedaryk is visos normos ....daryk is puses ar trecdalio , tik paragausi ir uzteks , o tai cia kai kas net is dvigubos normos pavaro , paskui savo brangiausiui " visi drabuziai isejo is mados . duok babkiu varau madingu pirkti "
Papildyta:
Oho .......taip ilgai reikes laukti ???? unsure.gif tvarkyk savo kalendoriu , bu mergu kalediniai pyragai suges lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 21:25)
Jo  jo .....I nockos gal pora dienu nesimate , o paskui kad pavare grozybiu , ir tau taip bus zebryte -pamatysi . lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As pagalvojau tai nedaryk is visos normos ....daryk is puses ar trecdalio  , tik paragausi ir uzteks , o tai cia kai kas net is dvigubos normos pavaro , paskui savo brangiausiui " visi drabuziai isejo is mados . duok babkiu varau madingu pirkti "
Papildyta:
Oho .......taip ilgai reikes laukti ???? unsure.gif tvarkyk savo kalendoriu , bu mergu kalediniai pyragai suges lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pataisiau lotuliukas.gif metus sumaisiau lotuliukas.gif

Neblogai pas mane liniuociu uzderejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 21:28
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 21:19)
Nu nereikia taip...  unsure.gif kepk vistiek ka nors...  unsure.gif taip smagu cia pasigrozet vaizdeliais...

Ko cia nesamones mano liniuotej rodo, kiek liko iki kaledu  blink.gif

oho liniuočių kad daug pas tave blink.gif hihihi.gif
Atsakyti