Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Tiesa, as darydavau tortus ir anskciau, taciau pirkdavau biskvitus, ir pertepdavau rolleyes.gif
O rugpjuti sugalvojau, kad reikia pabandyt ka nors iskept, tai simtalapis buvo pirmas mano kepinys, pavyko, tai tesiu praktika toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 09:12)
Labas rytas!  bigsmile.gif

Labai grazus torciukas. O perpjautas kaip atrodo wub.gif
Atsakyti
LABAS MERGOS !!!!

Tik dabar is bazes gryzau , o zmoniu...... doh.gif

Rugegele 23 bezas super geras thumbup.gif ( o kaip po nakties ?) ir tortukas super thumbup.gif
JOLKA999 nu tu ir pavarai , gal cekiuka isirenksi ?lotuliukas.gif

Davija , cia ne mano sukis , tai yra pasakias labai izimus konditeris , tik as nepamenu pavardes . zinau , kad vokietis .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 16:19)
LABAS    MERGOS !!!!

Tik dabar is bazes gryzau , o zmoniu...... doh.gif

Rugegele 23 bezas super geras  thumbup.gif ( o kaip po nakties ?) ir tortukas super thumbup.gif
JOLKA999 nu tu ir pavarai , gal cekiuka isirenksi  ?lotuliukas.gif

Davija , cia ne mano sukis , tai yra pasakias labai izimus konditeris , tik as nepamenu pavardes . zinau , kad vokietis .

user posted image

Po nakties taip pat! Ten kur visas tortas, tai vakar fotkinta, o kur atpjauta tai siandien. Viskas liko taip kaip ir vakar uzdejau 4u.gif
Atsakyti
cipsiuk, nesenai iškepiau lakštus su kondensuotu pienu,kaip jūs kažkada sakėt,Nežinau kaip sutepsiu,kaip susigers koks bus skonis.Bet vienų lakštų paragavau,tai sakyčiau medaus skanesni.Žiūrėsim,kaip susigers kremas,koks skonis bus.kepiau mažą tortuką pabandymui.Paskui gal foto įkelsiu.Laukiu,kada vyras grietinėlę parvež iš parduotuvės. biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, Cipciuk, man neaisku vienas dalykelis. As maciau toje knygoje kur mes turim, yra receptu su beze kremu. Bet ten nereikia berods niekur virti cukraus g.gif aij bendrai vienam maciau kept orkaitej paskui reikia ta beze g.gif einu dar paskaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 18:30
Paskambino vyro brolis, ir tiek jau isgyre mano torta lotuliukas.gif sako mes tau uzsakymus duosim, labai jau patiko biggrin.gif liepe krautuvele atidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na ir uz visa tai dekinga Jums visoms uz pagalba ir pamokeles thumbup.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 lapkričio 2008 - 19:57
Na rugegeliai net sparniukai isdygo lotuliukas.gif , taip galima daryt ir neverdant , bet as tai nerizikuociau , tas sirupas tokio karstumo , kad visas salmonelias uzmusti gali , man sitaip ramiau .
Ir dar del beze -- jei jis jums saldus , tai kodel neisidedata plakdamos baltimus citrinos rugsteles ???????? tik sausos -neskiestos vandeniu, turesite saldziaruksti papuosika , as saldaus niekada nedarau nes nuo jo man net nosis israsoja hihihi.gif

Zebryte - skonio reikalas smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 20:29)
Na rugegeliai net sparniukai isdygo lotuliukas.gif , taip galima daryt ir neverdant , bet as tai nerizikuociau , tas sirupas tokio karstumo , kad visas salmonelias uzmusti gali , man sitaip ramiau .
Ir dar del beze  -- jei jis jums saldus , tai kodel neisidedata plakdamos baltimus citrinos rugsteles ???????? tik sausos -neskiestos vandeniu, turesite saldziaruksti papuosika , as saldaus niekada nedarau nes nuo jo man net nosis israsoja hihihi.gif

Zebryte - skonio reikalas  smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

As dejau ir citrinos rugsteles smile.gif neseniai ragavau vel, tai skanu ir gerai viskas, vakar gal per daug prisilaiziau kremo, tai siandien ryte viskas saldu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Per mazai dejai , kita karta dek dvigubai . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 20:37)
Per mazai dejai , kita karta dek dvigubai . mirksiukas.gif

Dejau puse arbatinio saukstelio blink.gif reiks tada daugiau ibert g.gif
Galvoju kokius cia skanestus sventems pasidaryt g.gif nors jos dar toli doh.gif
Atsakyti
O as antradieni turiu padaryti kriksto dukros gimtadieniui torta , na vidus medaus nes ji jo norejo , o papuosti kaip -tai jau galva baigia susprokti nuo galvojimo .
Jei 14 metu -pana jau , meile is paskos slankioja lotuliukas.gif , gal ka su sirdelem .....duokit panos ideju g.gif
Tik prase . kad daug geliu butu blink.gif ( kaip kokia sena boba tongue.gif svarbu kvietkai lotuliukas.gif )
Atsakyti