jau kita adariau .o rugiageles 23 tortukas fainuolis
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 15, 09:23)
jau kita adariau .o rugiageles 23 tortukas fainuolis
Ziuriu vaikucio rankytes nuotraukytej ir tau kaip man vis i kadra lenda vaikas
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 22:09)
O pati , ar nepasitiki savimi ???
Nemegstu as tortu kepti
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 14, 22:29)
Sveika Na, jei pati nesirysi (zinok labai lengva ) tai as galiu Man tik duok ka nors kepti Nes valgyt jau veidrodis nebeleidzia
Parasysiu i AZ
Sveikutės mergaitės,
na ką prisikepiau ir aš Cipciuko medaus torto blynų, ryt bandysiu pertepinėt, pirmą kartą su grietinėlė
Kai dar buvau jauna pana tai medaus tortą dažnai kepdavau ir pertepdavau grietine, bet ji tada būdavo tikra grietine, o dabar kažką norėjau pertepinėt, tai ją besukant į pieną pavirto
Tai va man išėjo 11 blyniukų, kokių 21cm, iškepti tai nėr baisiai stori, žiūrėsim kaip tortuke atrodys.
Pasinaudojau jūsų patarimu ir karštus blynus apipjaustinėjau
cipciuko šūkis "tortas turi būt skanus, o gražus - privalo" mane žudo , šiaip aš tokia terlė ir ne prie meno, tai man visai šakės
na ką prisikepiau ir aš Cipciuko medaus torto blynų, ryt bandysiu pertepinėt, pirmą kartą su grietinėlė
Kai dar buvau jauna pana tai medaus tortą dažnai kepdavau ir pertepdavau grietine, bet ji tada būdavo tikra grietine, o dabar kažką norėjau pertepinėt, tai ją besukant į pieną pavirto
Tai va man išėjo 11 blyniukų, kokių 21cm, iškepti tai nėr baisiai stori, žiūrėsim kaip tortuke atrodys.
cipciuko šūkis "tortas turi būt skanus, o gražus - privalo" mane žudo , šiaip aš tokia terlė ir ne prie meno, tai man visai šakės
QUOTE(davija @ 2008 11 15, 09:36)
Sveikutės mergaitės,
Tai va, kad man irgi terliones vis gaunasi
Mano vyro sukis priesingas Cipciuko Jis sako, kam tas grozis, vistiek suvalgysim O as tai vis noriu pagrazint, pasiterliot
ai,cia mano mazylis ,mokosi pyragus terlioti nuo mazens
Papildyta:
klausimas davijai,buvau siauliuose neseniai,norejau konditerinio svirksto,dazu,ir panasiai,ale nieko gero neradau.kur paklausiau del svirkstu,sako,turejom..bet dabar ne.gal zinai,ar yra kokia speciali parduotuve prekiaujanti tokiom prekem/.iki pardei radau maiseli su penkiais antgaliais,kokybe ne kokia,tai pagrobiau du .vis geriau nei nieko.
Papildyta:
klausimas davijai,buvau siauliuose neseniai,norejau konditerinio svirksto,dazu,ir panasiai,ale nieko gero neradau.kur paklausiau del svirkstu,sako,turejom..bet dabar ne.gal zinai,ar yra kokia speciali parduotuve prekiaujanti tokiom prekem/.iki pardei radau maiseli su penkiais antgaliais,kokybe ne kokia,tai pagrobiau du .vis geriau nei nieko.
Dėl konditerinio švirkšto, tai aš pati dabar užsisakiau iš Tupperwares
, nusprendziau isigyt tikrai gera daikciuka ir naudotis juo su malonumu. Kepant meducio tortą tai man labai palengvino darbą TW įranga, šiaip labai nemėgdavau tokios tešlos.
O dėl dažų tai mergaitės daug kalbėjo, kad pas mumi jų nelabai ir yra
, nusprendziau isigyt tikrai gera daikciuka ir naudotis juo su malonumu. Kepant meducio tortą tai man labai palengvino darbą TW įranga, šiaip labai nemėgdavau tokios tešlos.
O dėl dažų tai mergaitės daug kalbėjo, kad pas mumi jų nelabai ir yra
rugegele23
grazuliuks tas tavo torciukas
JOLKA999
Kada spejat tiek tortu suvalgyti . Mes tik vakar pribaigem treciadieni kepta vyniotini
JOLKA999
Kada spejat tiek tortu suvalgyti . Mes tik vakar pribaigem treciadieni kepta vyniotini
tai kad ne sau dariau.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 15, 10:17)
tai kad ne sau dariau.
Vo, kaip gerai, jau uzsakymai prasidejo
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 10:15)
rugegele23
JOLKA999
JOLKA999
Aciu nepuosiau gelytem, nes sau valgyt, tai nera reikalo
As dar turiu cukriniu visciuku, nuo dukros torto, kai pavasari pirkau gimtadieniui (mat pati dar nekepiau) , tai nusiemiau
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 10:43)
Aciu nepuosiau gelytem, nes sau valgyt, tai nera reikalo
As dar turiu cukriniu visciuku, nuo dukros torto, kai pavasari pirkau gimtadieniui (mat pati dar nekepiau) , tai nusiemiau
Aga, as dar rugseji krikstynoms draugei (buvau kriksta mama) uzsakinejau torta, nepasakyciau, kad labai skanus buvo. Tai dabar ji sako, kad kam tokiu pinigus mokejai, jei pati galejai iskept. Tai kad as tada dar nekepiau labai (gal karta per pusmeti ka nors tik) ir puost nemokejau (o viskuo kaltas cipciuko obuoliu pyragas )