Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

jau kita adariau smile.gif .o rugiageles 23 tortukas fainuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 15, 09:23)
jau kita adariau smile.gif .o rugiageles 23 tortukas fainuolis 4u.gif

Ziuriu vaikucio rankytes nuotraukytej biggrin.gif ir tau kaip man vis i kadra lenda vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 22:09)
O  pati , ar nepasitiki savimi ??? smile.gif

Nemegstu as tortu kepti blush2.gif

QUOTE(mazuliux @ 2008 11 14, 22:29)
Sveika  4u.gif Na, jei pati nesirysi (zinok labai lengva  mirksiukas.gif ) tai as galiu  rolleyes.gif Man tik duok ka nors kepti  bigsmile.gif Nes valgyt jau veidrodis nebeleidzia  doh.gif

Parasysiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės,

na ką prisikepiau ir aš Cipciuko medaus torto blynų, ryt bandysiu pertepinėt, pirmą kartą su grietinėlė mirksiukas.gif
Kai dar buvau jauna pana tai medaus tortą dažnai kepdavau ir pertepdavau grietine, bet ji tada būdavo tikra grietine, o dabar kažką norėjau pertepinėt, tai ją besukant į pieną pavirto doh.gif
Tai va man išėjo 11 blyniukų, kokių 21cm, iškepti tai nėr baisiai stori, žiūrėsim kaip tortuke atrodys.
Pasinaudojau jūsų patarimu ir karštus blynus apipjaustinėjau thumbup.gif

cipciuko šūkis "tortas turi būt skanus, o gražus - privalo" mane žudo doh.gif , šiaip aš tokia terlė ir ne prie meno, tai man visai šakės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 15, 09:36)
Sveikutės mergaitės,

na ką prisikepiau ir aš Cipciuko medaus torto blynų, ryt bandysiu pertepinėt, pirmą kartą su grietinėlė mirksiukas.gif
Kai dar buvau jauna pana tai medaus tortą dažnai kepdavau ir pertepdavau grietine, bet ji tada būdavo tikra grietine, o dabar kažką norėjau pertepinėt, tai ją besukant į pieną pavirto doh.gif
Tai va man išėjo 11 blyniukų, kokių 21cm, iškepti tai nėr baisiai stori, žiūrėsim kaip tortuke atrodys.
Pasinaudojau jūsų patarimu ir karštus blynus apipjaustinėjau thumbup.gif

cipciuko šūkis "tortas turi būt skanus, o gražus - privalo" mane žudo doh.gif , šiaip aš tokia terlė ir ne prie meno, tai man visai šakės lotuliukas.gif

Tai va, kad man irgi terliones vis gaunasi doh.gif
Mano vyro sukis priesingas Cipciuko lotuliukas.gif Jis sako, kam tas grozis, vistiek suvalgysim lotuliukas.gif O as tai vis noriu pagrazint, pasiterliot thumbup.gif
Atsakyti
ai,cia mano mazylis smile.gif ,mokosi pyragus terlioti nuo mazens smile.gif
Papildyta:
klausimas davijai,buvau siauliuose neseniai,norejau konditerinio svirksto,dazu,ir panasiai,ale nieko gero neradau.kur paklausiau del svirkstu,sako,turejom..bet dabar ne.gal zinai,ar yra kokia speciali parduotuve prekiaujanti tokiom prekem/.iki pardei radau maiseli su penkiais antgaliais,kokybe ne kokia,tai pagrobiau du lotuliukas.gif .vis geriau nei nieko. smile.gif
Atsakyti
Dėl konditerinio švirkšto, tai aš pati dabar užsisakiau iš Tupperwares mirksiukas.gif
user posted image, nusprendziau isigyt tikrai gera daikciuka ir naudotis juo su malonumu. Kepant meducio tortą tai man labai palengvino darbą TW įranga, šiaip labai nemėgdavau tokios tešlos.
O dėl dažų tai mergaitės daug kalbėjo, kad pas mumi jų nelabai ir yra verysad.gif
Atsakyti
rugegele23
grazuliuks tas tavo torciukas
JOLKA999
Kada spejat tiek tortu suvalgyti g.gif . Mes tik vakar pribaigem treciadieni kepta vyniotini ax.gif
Atsakyti
tai kad ne sau dariau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 15, 10:17)
tai kad ne sau dariau. smile.gif

Vo, kaip gerai, jau uzsakymai prasidejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 10:15)
rugegele23
grazuliuks tas tavo torciukas
JOLKA999
Kada spejat tiek tortu suvalgyti  g.gif . Mes tik vakar pribaigem treciadieni kepta vyniotini ax.gif

Aciu blush2.gif nepuosiau gelytem, nes sau valgyt, tai nera reikalo biggrin.gif
As dar turiu cukriniu visciuku, nuo dukros torto, kai pavasari pirkau gimtadieniui (mat pati dar nekepiau) smile.gif, tai nusiemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 10:43)
Aciu  blush2.gif nepuosiau gelytem, nes sau valgyt, tai nera reikalo biggrin.gif
As dar turiu cukriniu visciuku, nuo dukros torto, kai pavasari pirkau gimtadieniui (mat pati dar nekepiau) smile.gif, tai nusiemiau biggrin.gif

Aga, as dar rugseji krikstynoms draugei (buvau kriksta mama) uzsakinejau torta, nepasakyciau, kad labai skanus buvo. Tai dabar ji sako, kad kam tokiu pinigus mokejai, jei pati galejai iskept. Tai kad as tada dar nekepiau labai (gal karta per pusmeti ka nors tik) ir puost nemokejau (o viskuo kaltas cipciuko obuoliu pyragas hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 15 lapkričio 2008 - 11:20