Įkraunama...
Įkraunama...

ŠRI LANKA - mano akimis :)

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 21:52)
labai nebloga cia is LT?  o i koki viesbuti?

iš lt, konkreciai koks viešbutis negaliu atsakyti mirksiukas.gif
QUOTE(micefee @ 2010 02 10, 15:14)
Aš tai nesutikčiau, kad nuotraukos niūrios ir nevaizdingos. Gal ir nėra jos aukšto meninio lygio, bet iš jų galima susidaryti įspūdį, kad gamta ten tiesiog kvapą gniaužianti. Man tai labai patiko.  ax.gif

na tau taip pasirode man kitaip ir tiek mirksiukas.gif ir visai nebūtina but menininku kad nufotografuoti kažka meniško, po teisybei žiūrėdama į nuotraukas nepagavau to cinkelio kuris sakytu važiuok važiuok tongue.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 10, 19:54)
man tai labai gaila kad  moderatoriai ( kitaip nesuprantu kas?)istryne  daug  foto  verysad.gif  nes buvo  bent dar pora pusl foto skirtingu.. o jau nebera.

moderatoriai nieko netryne schmoll.gif , pati buvai susikurisi folderi fotobuklete is ten isemei foto ir iš čia dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
na nzn man truksta cia foto, nzn kur jos iskeltos buvo, o jei nebuvo tai gal tik taip atrodo, kai daug kas perkelta kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 17, 20:38)
na nzn man truksta cia foto, nzn kur jos iskeltos buvo, o jei nebuvo tai gal tik taip atrodo, kai  daug kas perkelta kitur smile.gif

Labai grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif labai thumbup.gif
Atsakyti
smagu kad patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu kad labai patiko. mes ir ruošiamės gruodžio viduryje su vyru važiuoti gal kas ir planuoja panašiu laiku susiskambintume bigsmile.gif
Atsakyti
Nuostabios foto, norėčiau ir aš ten nuvykti.. thumbup.gif
Atsakyti
liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 15:45)
Nuostabios foto, norėčiau ir aš ten nuvykti.. thumbup.gif

tikrai bent karta -verta 4u.gif
Atsakyti