Įkraunama...
Įkraunama...

ŠRI LANKA - mano akimis :)

Nuostabi salis, nuostabus ir silti zmones!!!
Na mes turbut ir tas pacias vietas aplankem...tik nepabuvojom Dambulojr, vietoje to pasirinkom kopima ir sventa Adams Peak...
[attachmentid=168367]
taigi 7 km i virsu laipteliais ir tiek pat atgal...Bet uz tat man toks ispudis virsuje buvo kad sedziu lektuve kabriolete ir jauciu kaip skruostus kutena debesiukai, bei skirtingos siltos bei saltos oro sroves... thumbup.gif
[attachmentid=168366]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 22 sausio 2009 - 18:11
Ilgiuosi tai įdedu dar kelias foto:
čia vandenynas nuo pakelės žiūrint iš mašinos lango
user posted image
na šitos gražios gyvunijos man taip norisi dar ir dar
user posted image
ir ypatingai idomūs medžiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kimberley @ 2009 03 28, 12:54)
Na as sakau ne viska o visa  smile.gif  turiu omeny kad drasiai galima apziuret visus lankytiniausius miestus ir vietas, juk Sri Lanka dydzio kaip LT.  tongue.gif

na jau, na jau, jei esi visą ją įskaitant ir šiaurinę dalį aplankiusi tai turėtumei žinoti kad ten toookie keliai kad 50km važiuoji geras 2-3valandas, kai LT iki palangos nuo vln važiuoji 3val smile.gif
tai kad [per savaitę t.y 7 dienas amatysi tik tai ką norės gidas parodyti, o vietinių gyvenvietes, arbatos tikrąsias lantacijas o ne tą vieną į kur visi veža - tikrai per savaitę neapžiūrėsi, pravažiuot tai tikiu kad spėtum - bet čia jau tas pats kas sakyti"buvau Kinijoje" nors per ją tik su lėktuvu perskridau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 31, 11:56)
juk kiekvienam savaip tos keliones, man asmeniskai  dabar kuo toliau tuo  labiau  silteja atsiminimai.

Labai gražu smile.gif Na vieną dieną ir aš ten nuvažiuosiu, tikiuosi rolleyes.gif Visiškai sutinku, kad kelionė kiekviena duoda skirtingus dalykus skirtingiems žmonėms. Keliavau su vyru truputi po Aziją, t.y. po Indiją ir Nepalą ir ryškiausias vaizdas ir suvokimas ką iš kelionės gavau, atėjo šiek tiek vėliau smile.gif Pasižiūrėjau nuotraukas ir taip užsimaniau į Šri Lanką... Ech... smile.gif
Atsakyti
oho bigsmile.gif Kaip nuostabu, kai gali sau leist tokius įspūdžius. Mes tai niekad nenuvažiuosim. Bet kai pasižiūri tokias tikras foto, ne iš agentūros, ar pan, kad tokia šalis tikrai yra, tai jau beveik kad ir galima užtekt. Kaip mum. Pasaka, ne kitaip. Suma irgi pasakiška. Bet eina sau, kokie drambliai, kokie paplūdimiai, o jau vietiniai, tokiem, kaip mum, iš lygumų krašto, visai kita pasaulio pusė.
Beveik sakyčiau, kad norėčiau ten gyvent, ale tie cunamiai, tai nežavi. Ir lėktuvas man įtartinas objektas.

Ingakalni, tegu vėjas tau pučia į nugarą, taip sakant, parvežk mum dar daug gražių įspūdžių wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar vos nenusipirkom bilietu i Šri lanka, keisčiausiai kad visisškai nieko apie ją nesu ir nebuvau skaičiusi, atėjau paskaittyti ir tiesą pasakius nelabai ką radau unsure.gif o ir vaizdai nelabai ypatingi, arba tik tokios foto sudetos unsure.gif
Mane domina kur verta nuvažiuoti ir pamatyti kur ne, ar ten taip viskas niuru kaip čia idetos foto ar ne? g.gif kokios ekskursiju kainos? kaip pati kelione?
Atsakyti
Klausimai apie keliones į šią šalį perkelti į Šri Lankos temą
http://www.supermama...?...7228&st=200
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 06, 10:09)
Vakar vos nenusipirkom bilietu i Šri lanka, keisčiausiai kad visisškai nieko apie ją nesu ir nebuvau skaičiusi, atėjau paskaittyti ir tiesą pasakius nelabai ką radau unsure.gif o ir vaizdai nelabai ypatingi, arba tik tokios foto sudetos unsure.gif
Mane domina kur verta nuvažiuoti ir pamatyti kur ne, ar ten taip viskas niuru kaip čia idetos foto ar ne? g.gif kokios ekskursiju kainos? kaip pati kelione?

o kokia kaina butu buvusi? per kokia agentura? as labai mielai grisciau i ja, bet dar ne siemet.. jei gera kaina rasciau greiciausia rinkciausi Bali rolleyes.gif

del ekskursiju:
Sigiria - didziausia ispudi paliko, kopimas i labai auksta kalna nuo kurio atvsiveria nepakartojama panorama. Si ekskursija man buvo pati paciausia, mokejom apie 20usd zmogui. buvom 2008 pab. kaip dabar nzn
Adomo kalnas - pati nebuvau bet drauge buvo, foto uzgniauzia kvapa, auksti kalnai, uolienos, ir etc. jei tai patinka - verta.
jalos naciolaninis parkas - na nieko ypatingo bent mums, su dzipais vezioja anksti ryte ir ziurim i gyvunija...
nepamenu kaip jie vadina, bet tikrai pagal aprasyma rasite, ejimas link pasaulio krasto - nuostabus vaizdai, kriokliai ir t.t. 4u.gif

kainu nepamenu bet visos mazdaug 25usd buvo bet keitem i ju pinigus nes taip labiau apsimokejo mums 4u.gif
QUOTE(AŠA @ 2010 02 06, 12:38)
Klausimai apie keliones į šią šalį perkelti į Šri Lankos temą
http://www.supermama...?...7228&st=200

asa, reiktu pasakyti kad deje, bet ir nuotrauku daug nebera, nesuprantu kur dingusios jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 18:30)
o kokia kaina butu buvusi?  per kokia agentura? as labai mielai grisciau i ja, bet dar  ne siemet.. jei gera kaina rasciau  greiciausia rinkciausi Bali  rolleyes.gif

kaina buvo 14 dienu 3500 litu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 09, 20:23)
kaina buvo 14 dienu 3500 litu mirksiukas.gif

labai nebloga cia is LT? o i koki viesbuti?
Atsakyti
Aš tai nesutikčiau, kad nuotraukos niūrios ir nevaizdingos. Gal ir nėra jos aukšto meninio lygio, bet iš jų galima susidaryti įspūdį, kad gamta ten tiesiog kvapą gniaužianti. Man tai labai patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 10, 15:14)
Aš tai nesutikčiau, kad nuotraukos niūrios ir nevaizdingos. Gal ir nėra jos aukšto meninio lygio, bet iš jų galima susidaryti įspūdį, kad gamta ten tiesiog kvapą gniaužianti. Man tai labai patiko.  ax.gif

man tai labai gaila kad moderatoriai ( kitaip nesuprantu kas?)istryne daug foto verysad.gif nes buvo bent dar pora pusl foto skirtingu.. o jau nebera.
Atsakyti