Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės internetu

QUOTE(madam_qq @ 2008 11 02, 23:52)
Sveikos, ar Jums nebuvo taip, kad esate kazkur, o labai noretusi gyvai pasveikinti kazka? Kieno paslaugomis naudojotes? Ar teko naudotis sio puslapio paslaugomis?

as naudojaus kelis kartus interflora paslaugomis - likau patenkinta, o artimieji Lietuvoje maloniai nustebinti
Atsakyti
as naudojausi www.lobis.lt paslaugomis. Likau patenkinta! thumbup.gif
Atsakyti
o www.sveikink.lt nebande niekas?
Atsakyti
As karta uzsakinejau geles is www.apuokas.com. Likau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
As kai rinkausi puslapi, per kuri siusti puokste dovanu i Lietuva, tai pasirinkau apuokas.com Nu man labai aptiko ju kompozicijos, tikrai idomios. Ir nenusivyliau, pristate numatytu laiku, tikslia diena. Puokste buvo labai grazi 4u.gif Dar plius buteli sampano uzsakiau smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko www.interflora.lt puokste atejo laiku ir lygiai tokia pati kaip pavaizduoja paveikslelyje thumbup.gif
Atsakyti
tai tik tiek kas tebande?
Atsakyti
as buvau uzsakius is geliusalonas.lt likau labai patenkinta. paprasiau kad kai padarys puokste, nuotrauka atsiustu i mano email. taip pat kelis kartus keiciau pristatymo laika.
Atsakyti
hmmmmm.... g.gif teko uzsakyti draugei vestuviu proga puokste,kad isejus is rotuses iteiktu smile.gif patiko....o kox saitas,net nepamenu tiesa pasakius.... floravitas man atrodo.... o ka??? negana pavyzdziu ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 10 lapkričio 2008 - 15:28
sveikutes
kaip tik sis klausimas man aktualus. bus mamos gimtadienis noriu ja nustebint. interfloros www visiskai nepatiko pasirinkimo jokio (esme ta kad mama nemegsta roziu o ten tik rozes beveik) ir kainos nesveikos. nejaugi 100 lt uz paprasta puokste siais laikais yra normalu? kokiu geru firmu zinote dr lietuvoje? o kaip su pristatymu pasidalinkit patirtim, ar jie pasiskambina, ar atveza laiku i vieta ir tt? bandziau jiems tuos klausimus uzduot emailu jie jau dvi savaites neatraso
aciukas
Papildyta:
[quote=Katiusa,2008 11 11, 00:11]
sveikutes
kaip tik sis klausimas man aktualus. bus mamos gimtadienis noriu ja nustebint. interfloros www visiskai nepatiko pasirinkimo jokio (esme ta kad mama nemegsta roziu o ten tik rozes beveik) ir kainos nesveikos. nejaugi 100 lt uz paprasta puokste siais laikais yra normalu? kokiu geru firmu zinote dr lietuvoje? o kaip su pristatymu pasidalinkit patirtim, ar jie pasiskambina, ar atveza laiku i vieta ir tt? bandziau jiems tuos klausimus uzduot emailu jie jau dvi savaites neatraso
aciukas
[/quot

maciau ten keliu www pavadinimus juos butinai perziuresiu bet norisi kad kazkakip sklandziai viskas butu....drauges mama beje megsta rozes buvo labai patenkinta interfloros servisu
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 11 03, 17:29)
as naudojaus kelis kartus interflora paslaugomis - likau patenkinta, o artimieji Lietuvoje maloniai nustebinti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Katiusa,2008 11 11, 01:14]
sveikutes
aciukas
Papildyta:
[quote=Katiusa,2008 11 11, 00:11]
sveikutes
aciukas
[/quot

maciau ten keliu www pavadinimus juos butinai perziuresiu bet norisi kad kazkakip sklandziai viskas butu....drauges mama beje megsta rozes buvo labai patenkinta interfloros servisu
[/quote]

Na, as labai siulau www.sveikink.lt paslaugas. Jie puokste padaro nebutinai tokia kai yra svetaineje, o atsizvelgia i kliento norus. Kitas dalykas, kaip patvirtinima atsiuncia nuotrauka gavejo su iteikta puokste ar dovana. Ir siaip labai geras servisas. Isbandykit, tikrai nepasigailesit smile.gif
Atsakyti