Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės internetu

QUOTE(TauRe @ 2006 04 18, 15:12)
Kokio asmens kodo jie prašo registruojantis ???

Geras blink.gif doh.gif
Cia tas pats kaip florisimoj norejau uzsakyti geles ir pasake kad atsiskaitimas tik pavedimas banku ir plius dar reikia pasirasyti su jais susitarimo sutarti atskirai, pagalvojau kad per daug ceremonijos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Uzsakinejau puokste per Apuoka ir kartu uzdejau varnele, kad noriu elektronionio patvirtinimo. Puokste pristate tikrai grazia. O patvirtinima gavau is salono "Tarp geliu". Taip iseitu, kad jie bendradarbiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 04 18, 17:03)
Uzsakinejau puokste per Apuoka ir kartu uzdejau varnele, kad noriu elektronionio patvirtinimo. Puokste pristate tikrai grazia. O patvirtinima gavau is salono "Tarp geliu". Taip iseitu, kad jie bendradarbiauja  g.gif

Visko gali but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 04 19, 16:02)
Nieko nesuprantu  doh.gif  Kam asmeninis kodas ? Ką be jo neįmanoma išrašyti sąskaitos ?  unsure.gif  Taip buvau susigundžius šia paslauga, bet nerimtai man atrodo asmens kodų dalinimai  unsure.gif
  Tortų ten tikrai fainų yra ir jau buvau beužsakanti  unsure.gif

Man tai atrodo, tiesiog tokia tvarka, juk ta visa info konfidensiali.
o tartas tai tikrai buvo fantastiskas thumbup.gif
Zinok nepasigailesi birthday.gif
Atsakyti
na as tai esu pries kodu dalinimus ir panasiai, is kart isjungiu pamacius tiek daug reikalavimu, nepasitikiu tokiais dalykais ir tiek
Atsakyti
nu bet tai juk visur registruojantis reikia duomenis apie save suvesti. Juk ta info yra saugoma tik tos firmos duomenu bazeje... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodyy @ 2006 04 19, 08:36)
nu bet tai juk visur registruojantis reikia duomenis apie save suvesti. Juk ta info yra saugoma tik tos firmos duomenu bazeje...  mastau.gif

nu asmens kodu tikrai nereikia
Atsakyti
NU SIAIP TAI SASKAITAS ISRASANT REIKIA smile.gif
Atsakyti
Matai, Melodyy, kai pagyveni kitur ir prasisuki tik su kreditine kortele, be jokios asmeninės informacijos, tai pradedi kitaip galvot. Pamenu, kad Lietuvoje išrašant sąskaitas reikėdavo arba asmens kodo, arba - firmos atveju - kažkokio kitokio indentifikacinio numerio. Tačiau visur vakaruose pirkimo-pardavimo sistema yra žymiai paprastesnė. O ir nemažai lietuviškų kompanijų jau ją taiko, todėl, manau, užsienyje gyvenantys rinksis būtens pastarąsias firmas 'dėl šventos ramybės'. smile.gif
Atsakyti
Jaučiu bandysiu tą kodą duoti "iš lempos" . Visviena jis jiems nereikalingas ir jie žinoti jo neprivalo, kad atliktų atsiskaitymo operacijas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 04 19, 20:26)
Jaučiu bandysiu tą kodą duoti "iš lempos" . Visviena jis jiems nereikalingas ir jie žinoti jo neprivalo, kad atliktų atsiskaitymo operacijas  bigsmile.gif

Tai aisku bigsmile.gif pabandyk !
sekmes!
Atsakyti
g.gif
Atsakyti