Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės internetu

As jau kelis kartus siunciau geles su "Floravitas" firma. Jeigu reikia pristatyti Vilniuje,kai uzsakai atvirute jie prisega grazia ranku darbo ....zodzius kuriuos i ja iraso nemokamai renkiesi. Ir puokstes baisiai grazios man pas juos.Ir labai paslaugus personalas. Jau dvejiems gimtadieniams ir vestuvems sakem , ir tikrai uzsakinesiu dar ne viena karta .

Kiek ziurejau Tarp Geliu , tai men kazkodel nelabai g.gif o ir tas husaras , man jau kazkaip juokingai atrodo.Is pradziu gal ir prikolas buvo,o dabar tai ..ka as zinau...
Atsakyti
QUOTE(markiza @ 2009 04 28, 10:12)
As siunciau mazdaug pries menesi is salono "Tarp Geliu" ir likau laaaaabai patenkinta  ax.gif Greitai ( ryte uzsakiau,o po 3val pristate ),nera taip baisiai brangu,puokste grazi,zodziu mamyte buvo baisiai patenkinta  wub.gif Ir dar,nuo saves eilerastuka su palinkejimais pridejo,husaras labai malonus buvo  ax.gif Zodziu,jei kada vel kam nors siusiu,tikriausiai ir vel rinksiuos ta salona  smile.gif

dekui uz rekomendacija,vakar padariau uzsakyma is sios firmos,dabar tik reikia sulaukti pristatymo 4u.gif

patiko ir psl, ir atsiskaitymas,viskas lengva,greita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2009 04 29, 17:51)
na,bet jau kainos ten tai atsiprasau tongue.gif  ax.gif

Nelyginau su kitomis firmomis blush2.gif Labai puokstes grazios uztai tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Uzsakinejau as tarp geliu ir labai nusivyliau. jau daug kas sake kad punktualumu jie nepasizymi, na delto dideliu problemu nekilo, atvyko 10min anksciau, bet esme ta kad husaras buvo GIRTAS! Labai sunervino ir kadangi netoli gyvenu iskart nuejau i tarp geliu salona ir pareikalavau grazinti pinigus, sako negali buti, jis negeriantis! Paprasiau kad ji pakviestu ir paziuretu koks jis negeriantis, atvaziavo gana greitai, bet kazkodel iejo per galines duris ir nemaciau ar jis su masina. Pasiule vaziuot i ligonine atlikti tyrimu, uz kuriuos as tureciau sumoketi 150lt! Sako vaidenas tau, as tik pavarges. Kai pasakiau kad visiem taip pasirode, tai sako jus patys visi girti, as juk su masina! tai padekojau uz sugadinta svente ir isejau.
Jai jau kas is ju uzsisakinesit tai siulyciau paprasyti kad uzsakyma atliktu ne UGNIUS, nes arba jis girtas dirba, arba naturaliai taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringgga @ 2009 06 17, 12:53)

Jai jau kas is ju uzsisakinesit tai siulyciau paprasyti kad uzsakyma atliktu ne UGNIUS, nes arba jis girtas dirba, arba naturaliai taip atrodo biggrin.gif

o boze blink.gif doh.gif as dar matyt ant to neuzsiroviau nei sykio, visada viskas buvo super, tik viena syki kadangi uzsakyma dariau bunant jav, matyt pasinaudojo malonumu sau kuri svadinasi "Vdruk nepastebes" nuskaiciavo du kartus uz geles skirtingom datom, nors uzsakinejau tik viena syki kazkodel tais metais ! biggrin.gif bet deja jiem taip nepraslydo, ir niekaip nesuprato ale kaip taip galejo but, tada ta kreditine iskart uzdariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2009 04 30, 14:15)
dekui uz rekomendacija,vakar padariau uzsakyma is sios firmos,dabar tik reikia sulaukti pristatymo 4u.gif

patiko ir psl, ir atsiskaitymas,viskas lengva,greita 4u.gif

na,man be nuotykiu praejo viskas.Pristate laiku,husaro nebuvo,tai alkotesterio neprireike biggrin.gif
Atsakyti
Padariau ir as savo mamytei tokia dovana wub.gif Liko daugiau nei patenkinta! O kartu su ja ir as! clap.gif bis.gif Gelytes uzsakiau per www.geliufabrikas.lt Tai buvo skintos rozes 56vnt bet kadangi norejau baltu, o tokiu nebuvo pasirinkti, tai parasiau pastaba, kad jei galetu vietoj raudonu dovanotu baltas. Tiesa pasakius, labai abejojau, kad taip padarys... Bet labai apsidziaugiau, kai mama pasake, kad padovanojo baltas+raudonas rozes. clap_1.gif Visdel to padare staigmena ir man! smile.gif Aciu jiems!
Atsakyti
Aš visuomet užsakinėju iš Interfloros. Dažniausiai reikia pristatyti į kaimą ir kurjeris kainouja kur kas pigiau nei kad siūlo Tarp gėlių salonas. Be to, visuomet gražiai pasveikina, kaip kad ir kitos minėjo rolleyes.gif.
Atsakyti
Ir as uzsakinejau geles per interflora! Super visi likom labai patenkinti thumbup.gif bigsmile.gif labai graziai geles iteike, tiesiog gavejas buvo suglumes 4u.gif ir labai greitas pristatymas, PUIKU bigsmile.gif
Atsakyti
as esu sakiusi du kartus per interflora. tai nusivilti tikrai neteko smile.gif geles grazios sviezios... mirksiukas.gif ilgai isssilaiko....
Atsakyti
Man irgi Interflora patinka. Jau keli metai naudojames ju paslaugom. Likom visad labai patenkinti. 4u.gif
Atsakyti
As irgi interfloroj uzsakineju jau keleta kartu,viskas puiku,uzsakytu laiku pristato,zodziu man patiko thumbup.gif
Atsakyti