Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

Man labiausiai primena Kaledas vienas namuose thumbup.gif bet labiausiai patinka 1 ir 2 dalis,nes kitas berniukas nelabai man schmoll.gif
Atsakyti
Man tai Kaledos visada asocijuojasi su visomis "Vienas namuose" dalimis 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir kiekvienais metais,manau vel rodys VIENAS NAMUOSE,tiesiog jau visiems atsibodes,ale gi nauju filmu neiperka tai suka ir suka ta pacia plokstele doh.gif
Atsakyti
Vienas namuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 27, 13:52)
Kaip ir kiekvienais metais,manau vel rodys VIENAS NAMUOSE,tiesiog jau visiems atsibodes,ale gi nauju filmu neiperka tai suka ir suka ta pacia plokstele  doh.gif

zinoma kad rodys, todel visi ziuresim, kaip ir kiekvienais metais. man jau kazkokia tradicija patapo ''vienas namuose'' per kaledas ziuret biggrin.gif smagia nuotaika sukuria
Atsakyti
Yra labai fainas multikas "tyli naktis". Tai muzikinis animacinis filmukas apie du peliukus. Pesimistas storulis Bambeklis ir naivus mažylis Linksmuolis tikisi savo sukurta dainele "Tyli naktis" sužavėti ne tik mažo miestelio gyventojus, bet ir pačią karalienę.. Šį fimuką man padovanojo laaabai seniai, bet dar iki dabar per kiekvienas Kalėdas jį žiūriu ir visada žliumbiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juillet: 28 spalio 2009 - 11:47
"Vienas namuose" hihihi.gif
Jau lyg ir turėtų būti pabodęs per 100 metų,bet... lotuliukas.gif
Atsakyti
"Kaip Grinčas kalėdas vogė" thumbup.gif
Atsakyti
man labai aptinkantis i rkartu kaledinis filmas "Atostogos" arba "Holiday"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 05 lapkričio 2009 - 09:59
Man patys Kalėdiškiausi-Vienas namuose, Tegyvuoja meilė ir Milijonas Kalėdinių lempučių 4u.gif ...

Bet vaikam tai čia gal nelabai... Nu vienas namuose tai tiktų smile.gif .
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Gal kuri žinote iš kur galima būtų parsisiųsti filmus "Kaip Grinčas Kalėdas vogė" ir "Milijonas Kalėdinių lempučių" ? blush2.gif O gal kuri nors turite? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desire*~>: 06 lapkričio 2009 - 15:07
Vienas namuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti