Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

man tai pats kalediskiausias filmas, kuri jau N kartu maciusi - TEGYVUOJA MEILE thumbup.gif

bet cia gal labiau suaugusiems g.gif

O vaikams - gerosios animacijos mirksiukas.gif Tiek tu multiku apie seneli salti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržetta: 18 gruodžio 2008 - 11:13
QUOTE(Žoržetta @ 2008 12 18, 10:11)
man tai pats kalediskiausias filmas, kuri jau N kartu maciusi - TEGYVUOJA MEILE  thumbup.gif

bet cia gal labiau suaugusiems  g.gif

O vaikams - gerosios animacijos  mirksiukas.gif Tiek tu multiku apie seneli salti  wub.gif

animacijos turim,...beto ir kai kurie vaikai ne tokie mazi....12 metu biggrin.gif
Atsakyti
Yra toks filmas ,,Kristaus gimimo istorija'' (,,Nativity story'') apie tikrąją Kalėdų prasmę 4u.gif (manau, pavadinimas viską pasako). Dėja turiu nuvilti tas, kurioms Kalėdiniai filmai asocijuojasi tik su Kalėdų Seneliais, lemputėm ir Kalėdinėm eglutėm - čia jų nebus. Tačiau manau, jog tai labai vertingas filmas, ypač prieš Kalėdas blush2.gif
Atsakyti
Man tai "Vienas namuose" tongue.gif
Atsakyti
man ir geriausias TEGYVUOJA MEILE . ax.gif manm kaledos su tuo filmu asocijuojasi blush2.gif
Atsakyti
milijona kartu maciau "Vienas namuose"ir garsiai juokiausi, ir dar tiek pat kartu ziureciau (vyras manes siuo klausimu nesupranta, galvoja kad man fool.gif fool.gif) na o Tegyvuoja meile- super romantika thumbup.gif irgi maciau gal 5 kartus thumbup.gif
Papildyta:
ai, dar yra toks vaikiskas "The polar express"- super grazus kaip paveikslelis, sukuria tokia kaledine dvasia, taip jauku ziureti ax.gif as apskritai esu Kaledu filmu fanatike, nors man 27 bet dziaugiuosi kaip vaikas, kai arteja sios sventes blush2.gif
Atsakyti
Mums pats geriausias tai vienas namuose pirmosios trys dalys thumbup.gif thumbup.gif bet tikrai nemazai per tw rodo kalediniu filmu o parsisiusti is emule. torrent... biggrin.gif
Atsakyti
Love actually cool.gif nežinau jau kiek kartų žiūrėjom ir vistiek kalėdom kvepia, net per jonines...
Atsakyti
"Serendipity" - Lemtingas atsitiktinumas. Nuostabi romantinė komedija wub.gif
Atsakyti
man su kalėdomis asocijuojasi visai nekalėdinis filmas "Muzikos garsai"... gal kad jį kažkada vis per Kalėdas rodydavo kai nebuvo dar visų tų "vienas namuose"... blush2.gif
Atsakyti
žiūrėjau kartu su dukryte kalėdinį filmą rusų kalba "Barbie i rozdestvo"2008, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
atsisiunčiau iš čia
http://www.megashara...tmas_carol.htmluser posted image
labai gražus filmukas mergytėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celesta: 28 gruodžio 2008 - 18:30