man tai pats kalediskiausias filmas, kuri jau N kartu maciusi - TEGYVUOJA MEILE
bet cia gal labiau suaugusiems
O vaikams - gerosios animacijos Tiek tu multiku apie seneli salti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 12 18, 10:11)
man tai pats kalediskiausias filmas, kuri jau N kartu maciusi - TEGYVUOJA MEILE
animacijos turim,...beto ir kai kurie vaikai ne tokie mazi....12 metu
Yra toks filmas ,,Kristaus gimimo istorija'' (,,Nativity story'') apie tikrąją Kalėdų prasmę (manau, pavadinimas viską pasako). Dėja turiu nuvilti tas, kurioms Kalėdiniai filmai asocijuojasi tik su Kalėdų Seneliais, lemputėm ir Kalėdinėm eglutėm - čia jų nebus. Tačiau manau, jog tai labai vertingas filmas, ypač prieš Kalėdas
man ir geriausias TEGYVUOJA MEILE . manm kaledos su tuo filmu asocijuojasi
milijona kartu maciau "Vienas namuose"ir garsiai juokiausi, ir dar tiek pat kartu ziureciau (vyras manes siuo klausimu nesupranta, galvoja kad man ) na o Tegyvuoja meile- super romantika irgi maciau gal 5 kartus
Papildyta:
ai, dar yra toks vaikiskas "The polar express"- super grazus kaip paveikslelis, sukuria tokia kaledine dvasia, taip jauku ziureti as apskritai esu Kaledu filmu fanatike, nors man 27 bet dziaugiuosi kaip vaikas, kai arteja sios sventes
Papildyta:
ai, dar yra toks vaikiskas "The polar express"- super grazus kaip paveikslelis, sukuria tokia kaledine dvasia, taip jauku ziureti as apskritai esu Kaledu filmu fanatike, nors man 27 bet dziaugiuosi kaip vaikas, kai arteja sios sventes
Mums pats geriausias tai vienas namuose pirmosios trys dalys bet tikrai nemazai per tw rodo kalediniu filmu o parsisiusti is emule. torrent...
Love actually nežinau jau kiek kartų žiūrėjom ir vistiek kalėdom kvepia, net per jonines...
man su kalėdomis asocijuojasi visai nekalėdinis filmas "Muzikos garsai"... gal kad jį kažkada vis per Kalėdas rodydavo kai nebuvo dar visų tų "vienas namuose"...
žiūrėjau kartu su dukryte kalėdinį filmą rusų kalba "Barbie i rozdestvo"2008, man patiko