Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

Dar vienas ypatingai kalediskas filmas yra "Kaledu giesme" apie seni Skrudza ir 3 dvasias ax.gif Labai privercia susimastyti.... unsure.gif
Atsakyti
Man Kalėdiškiausi: "Po pirties", "Vienas namuose" ir "Seni bambekliai"
newyear.gif

Gal galit keliais sakiniais nusakyt "Tegyvuoja meilė" ir "Atostogos" turinį? g.gif Turėjau matyt, bet pavadinimai man nieko nesako doh.gif
Atsakyti
Kalėdinis animacinis filmukas "The Flight Before Christmas" thumbup.gif
Atsakyti
o man patinka filmas geras kaip ten milijos deganciu lempuciu kazkas panasau gerulis tokia linksma komedija seis metai jua per tv 3 lyg rodys ji
Atsakyti
Turbut man didesnes kaledines nostalgijos nekels nieks, kaip tie rusiski filmukai (senoji animacija vadinama)... Jau taip vaikyste primena, o vaikams kaledos - tikrai stebuklu metas! Tie seniai besmegeniai, kurie galvas pamete laiska kaledu seniui nese biggrin.gif
Ech rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 11 19, 11:45)
Turbut man didesnes kaledines nostalgijos nekels nieks, kaip tie rusiski filmukai (senoji animacija vadinama)... Jau taip vaikyste primena, o vaikams kaledos - tikrai stebuklu metas! Tie seniai besmegeniai, kurie galvas pamete laiska kaledu seniui nese  biggrin.gif 
Ech  rolleyes.gif

Tikrai jums pritariu,man ir visu kalediskiausi tie rusu filmukai.Parsisiunciau juos visus"NAUJAMETINE PASAKA",SNIEGO LAISKANESYS","DVYLIKA MENESIU","KAI ISIZIEBIA EGLUTES" ir kt.,rodysiu pries kaledas savo mazuliukui!!!
Atsakyti
gal kuri galit papasakoti apie ka tas "love actually"?
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2008 11 19, 14:50)
gal kuri galit papasakoti apie ka tas "love actually"?

Na kaip tik siunciuos, cia paskaicius, kad neblogas, ir daug am patinka....
Trumpai apie ji :

http://www.obuolys.l...egyvuoja-meile/

mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pats paciausias Atostogos , su Cameron Diaz ir Jude Law wub.gif
Atsakyti
Na o as siandien paziurejau toki vaikiska, nuotaikinga Kalediska filma
"Год без Санты". "The Year Without a Santa Claus" santa2.gif Man asmeniskai nuotaika pakele 4u.gif, arba dar yra neblogas "Christmas with the Kranks " tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakulös: 28 lapkričio 2008 - 18:06
Arteja šv.Kaledos per TV rodo begale su šv.Kaledomis susijusiu filmu 4u.gif Nelabai musu šeima žiuri TV,todel nelabai daug ir žinau tu filmu.Bet noriu irašyti i dvd filmu vaikams,linksmu,susijusiu su sv.Kaledomis,kadangi šv.Kaledas švesime sodyboje,vienkiemyje,visas 4 dienas....tad norisi,kad neatsibostu vien ivairus žaidimai,kad vaikai galetu kartais kokia valandžiuke atsipusti nuo dūkimu pažiuredami filma,kuris dvelkia šventemis,jaukumu,seimyniškumu,kuriame daaug sniego wub.gif
Pasiulykite kas kokiu filmu žinote,busiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
si penktadieni per tv3 geras bus milijonas kelediniu lempuciu
Atsakyti