Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

QUOTE(Eirwen @ 2012 08 21, 20:36)
Tie naujoviški filmai ale Kalėdiniai tai visai tos dvasios neatgabena  g.gif

Reiškia nežiūrėjot Christmas Story, originalaus pavadinimo nelabai parašysiu, nes filmas suomiškas, bet labai stebuklingas, be jokios amerikinės komercijos, tiesiog šiltas, malonus, nebanalus ir visu 100% Kalėdiškai nuteikiantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 22 spalio 2012 - 00:24
paskaiciau jusu surasytus filmukus...galvoju parsisiust...gal galit pasakyt kurie yra lietuviu kalba? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri mergina kartais žinote kur būtų galima parsisiųsti filmą "The Perfect Holiday " lietuviškai arba bent jau su lietuviškais titrais? Niekur nerandu.. verysad.gif

P.S. gal kuri jau susidarėte šiems metams Kalėdinių filmų sarašą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2012 10 29, 18:38)
P.S. gal kuri jau susidarėte šiems metams Kalėdinių filmų sarašą? smile.gif

Turiu aš nuo pernai metų sąrašą ir dar šiemet papildžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 10 29, 22:34)
Turiu aš nuo pernai metų sąrašą ir dar šiemet papildžiau  4u.gif

Parašykit jeigu negaila smile.gif Manau ir kitoms pravers 4u.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad daugumos čia paminėtų filmų nerandu parsisiųst lietuvių kalba arba bent su subtitrais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2012 10 30, 19:49)
Parašykit jeigu negaila smile.gif Manau ir kitoms pravers  4u.gif

Kai turėsiu laiko būtinai mirksiukas.gif Be to aš praeitais metais rašiau sarašiuką čia, tai galit pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šiandien peržiūrėjau "Išgyventi Kalėdas". Tikrai labai geras filmas. thumbup.gif . Patariu pažiūrėt. rolleyes.gif
Žiūrėjau ir "Tegyvuoja meilė" . Čia kai kurios išgyrėt labai šį filmą. biggrin.gif . Man tai jis nelabai , nelabai.. g.gif . Na, bet juk dėl skonio nesiginčijama.
Atsakyti
QUOTE(four. @ 2012 10 31, 19:36)
Šiandien peržiūrėjau "Išgyventi Kalėdas". Tikrai labai geras filmas thumbup.gif 

Sutinku. Man jis pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
O man patinka seni holivudiski filmai ax.gif Singing in the rain, White Christmas, It's a wonderful life thumbup.gif Dar stebuklas 54 gatvej (visad sumaisau skaicius). Tokie smagus, silti, o pirmieji pavardinti ir su dainom thumbup.gif
Is rusisku Po pirties (nors labiau naujametinis blush2.gif ), Vienas namuose, Bethovenas.
Daznai einam i kina pries kaledas ziureti animaciniu filmu ir tikrai smagus wub.gif
Atsakyti
Merginos, per kur Jūs žiūrite- siunčiates Kalėdinius filmus? Gal per kokį tinklalapį? Bandžiau aš ieškotis filmų Kalėdinių per mostras. lt ir ziurim.lt, bet tik tie populiarus yra.. Labai daug nerandu kur galėčiau pažiūrėti. verysad.gif Jei žinot kokį gerą tinklalapį parašykite čia. ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal galėtumėt įdėti nuorodą,kur galima rasti mažasias moteris filmą,lietuvių kalba? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 02 lapkričio 2012 - 17:24