Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

Four Christmases
Bad Santa
Christmas Mail
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2011 12 28, 19:11)
Princese Kaledoms

man taip pat patiko smile.gif
------------------------------------------------------------------------

Taigi, man patinka sie Kalediniai:

1. ''Princesė Kalėdoms / A Princess for Christmas /2011/''
2. ''Išgyventi Kalėdas / Surviving Christmas'' /2004/
3. ''Kol tu miegojai / While You Were Sleeping'' /1995/
4. "Likimo Ironija, arba Po pirties! / Ирония судьбы, или С лёгким паром!'' /1975/
5. ''Auklė Kalėdoms / A Nanny for Christmas'' /2010/
6. ''Bridžitos Džouns dienoraštis / Bridget Jones's Diary'' /2001/
7. ''Bridžita Džouns: Ties proto riba / Bridget Jones: The Edge of Reason'' /2004/
8. ''Lemtingas atsitiktinumas / Serendipity'' /2001/

9. ''Отпуск в наручниках / Holiday in Handcuffs'' /2007/
10. ''Лучшее время года / The Most Wonderful Time of the Year'' /2008/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 02 sausio 2012 - 19:15
Jau reikia dabar pradėti rašytis Kalėdinius filmus, kad paskui spėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Rugpjūtis ,o mes jau apie Kalėdas biggrin.gif oj ,kaip aš jų laukiu! žiemos vakarais ,žvakių prisidegus ,su vyneliu rankose žiūrint tokius filmus rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
''Tik draugai'' - ne apie Kalėdas, bet Kalėdinis vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Tie naujoviški filmai ale Kalėdiniai tai visai tos dvasios neatgabena g.gif
Atsakyti
Mes jau kelintą žiemą žiūrime Up Čia. Kažkaip man jis labai tinka Kalėdom wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dixieinesa @ 2011 12 27, 01:59)
1.Vienas namuos 1,2
2.Milijonas šventiniu lempučių wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vienas namuose, kaip grincas kaledas voge, isgyventi kaledas wub.gif
Atsakyti
sakykit ka norit, bet vienas namuose 1.2 patys kalediskiausi filmai ir mano vaikai juos labai mielai ziuri wub.gif
ir dar yra animacinis filmukas kaledinis ekspresas wub.gif
ir nepamenu pavadinimo, bet kai vienas santa clousas nukrito nuo stogo ir mire ir tas vyras ant kurio namo buvo santa juo tapo ir su sunum veziojo dovanas ir kaip jis keitesi, nu man nerealus filmas ir vaikams daug ka paaiskina, kaip tas santa patenka i namus kaip dovanos telpa i imaisa ir t.t. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 10 21, 11:35)
sakykit ka norit, bet vienas namuose 1.2 patys kalediskiausi filmai ir mano vaikai juos labai mielai ziuri  wub.gif

Tikrai taip. Kasmet žiurim smile.gif Mes dar neapseinam be ''Surviving Christmas'' /2004/ Trailer Šventas reikalas žiūrėti per kiekvienas Kalėdas 000059.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 21 spalio 2012 - 15:15
Praeitais metai buvau atsisiuntus gal 15 filmu, bet is ju buvo perziureti tik "Vienas namuose" visos dalys, ir as gal pora prabegom pasiziurejau. Siandien 10 istryniau ir siunciuosi dar viena paka is Linkomanijos. Bet tikiu, kad ir vel nelabai liks laiko pasiziureti. Tik pasizadejau sau - "milijonas sventiniu lempuciu" tikrai jau paziuresiu blush2.gif (kazkur dingo lietuviu kalba) doh.gif
Atsakyti