Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 10 11, 21:04)
Family Stone -puikus filmas
Kalėdos - puikus metas susipažinti su jaunikio šeima. Tačiau karjeristė Meredit nė nesitikėjo, kad jos draugužio Evereto šeima bus toks kietas riešutėlis.
http://www.obuolys.l...suzadetine.html

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Mes jau pradėjom šį savaitgali žiūrėti filmus. Širdis užplūsta Kalėdų laukimu.
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2011 10 23, 21:10)

Man atrodo dar ankstoka (čia mano nuomonė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2011 10 23, 21:10)

pas mus po vėlinių švenčių jau atsiranda jausmas, kad šventės artėja... O dar kai vakarai ilgėja, daugiau būni namuose, su šeima, žiūri filmus, tai nori nenori... pradedi nejučiomis ieškoti dovanėlių namiškiams ax.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar ryte per TV3 rodė labai gražų kalėdinį filmą "Sidabro varpeliai" ("Silver bells" 2005) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 11 02, 12:14)
Kaip tik vakar ryte per TV3 rodė labai gražų kalėdinį filmą "Sidabro varpeliai" ("Silver bells" 2005) wub.gif

Apie ką šis filmas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 02, 13:36)
Apie ką šis filmas?  4u.gif

"Sidabro varpelių" aprašymas
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 11 02, 13:44)

Šis puikus filmas 4u.gif Man labai patinka, aplamai, jautri esu viskam, kas susiję su Kalėdomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 11 02, 15:44)

Pagal aprašymą turėtų būti įdomus smile.gif
Atsakyti
manau svarbiausia su kuo žiūri filmą, o ne pats filmas heart.gif
Atsakyti
Vakar rodė filmą sniego diena, tai ten ne konkrečiai Kalėdiškas filmas, bet gal labiau žiemiškas biggrin.gif
Aprašymas: Kai visas Niujorko priemiestis yra uždaromas dėl netikėtai iškritusio sniego, "sniego dienos" prasideda grupei vienos mokyklos vaikų, kurie, vadovaujami Natalie Brandston, sugalvoja nuvaryti sniego valymo mašiną, kad mokykla kuo ilgiau būtų užrakinta.

Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 13, 13:14)
Vakar rodė filmą sniego diena, tai ten ne konkrečiai Kalėdiškas filmas, bet gal labiau žiemiškas  biggrin.gif

Mačiau. Jo, kalėdų ten nerasta bet tas sniegas taip fainiai žiemiškai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti