Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

po to kai per kokius dešimt metų mintinai išmokau visas vienas namuose dalis, mano mėgstamiausi love actually, four christmases, kol tu miegojai , bad santa ir christmas express smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif SOS!!!!
Jau prarandu bet kokia vilti surast lietuviska N. Čereškienės muzikini filmuka "Mergaite su degtukais". Gal kas zinot is kur ji parsisiut. Neradau nei torrens nei youtube. Gaila butu siais metais jo nepamatyt verysad.gif Visad ji Kaledoms transliuodavo per tv, o siais metais programoje jo nera.
Atsakyti
"Sokoladas" ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Užsirašiau 22 filmus, bet reikia dar.... ax.gif Na gaivinam šitą temą ir rašom kas žino filmų. Labai daug jau kartojasi ir daug jau esu mačiusi tai viską kadangi pradedu labai anksti ruošti tai norisi viską padaryti čiki piki, kad Kalėdos (ir laikas iki jų) būtų neralus !!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As jau laukiu Kaledu wub.gif
Norejau paklausti ,gal kas matet toki filma: Nepamenu nei aktoriu,nei filmo pavadinimo ... blush2.gif Arteja Kaledu metas, mama ir lyg ir trys ar keturios dukros ruosiasi Kaledoms ,apsipirkineja kas, kas ruosia maista Kazkoks toks. Nu neatsimenu daugiau nieko,tik labai silta ir gera jausma .Gal kas ka panasaus matet, filmas nera senas...
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 08 29, 21:01)
As jau laukiu Kaledu  wub.gif
Norejau paklausti ,gal kas matet toki filma: Nepamenu nei aktoriu,nei filmo pavadinimo ...  blush2.gif  Arteja Kaledu metas, mama ir lyg ir trys ar keturios dukros ruosiasi Kaledoms ,apsipirkineja kas, kas ruosia maista Kazkoks toks. Nu neatsimenu daugiau nieko,tik labai silta ir gera jausma .Gal kas ka panasaus matet, filmas nera senas...

Net neįsivaizduoju schmoll.gif

Na merginos kur jūs su filmais? ? ? thumbup.gif
Atsakyti
Va radau puslapį: čia su filmų pavadinimais jų aprašymais ir anonsais. Žvilktelkit gal ką rasit mirksiukas.gif

Sakė draugė dar įdomus filmai:
*Kalėdų karštligė
* Švilpiko diena
* Košmaras prieš Kalėdas
*Nauja kalėdinė pasaka
* Gremlinai
*Viskas, ko noriu per Kalėdas
*Juodosios Kalėdos
*Šreko Kalėdos
*Ledo karalienė

Gal kam pravers wub.gif
Atsakyti
O as pasizymejus pries Kaledas perziureti siuos filmus:

Ketverios Kalėdos / Four Christmases
While You Were Sleeping Kol tu miegojai
Blogasis Santa / Bad Santa
Šokoladas / Chocolat
Išgyventi Kalėdas / Surviving Christmas
Lemtingas atsitiktinumas / Serendipity
Seni bambekliai
Atostogos / The Holiday-jau vakar perziurejau wub.gif nedaug Kaledu ten ,bet wub.gif
Kalėdos pagal Kranksus / Christmas with the Kranks
Mažosios moterys / Little Women
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 09 04, 19:47)
O as pasizymejus pries Kaledas perziureti siuos filmus:

Ketverios Kalėdos / Four Christmases
While You Were Sleeping Kol tu miegojai
Blogasis Santa / Bad Santa
Šokoladas / Chocolat
Išgyventi Kalėdas / Surviving Christmas
Lemtingas atsitiktinumas / Serendipity
Seni bambekliai
Atostogos / The Holiday-jau vakar  perziurejau  wub.gif nedaug Kaledu ten ,bet  wub.gif
Kalėdos pagal Kranksus / Christmas with the Kranks
Mažosios moterys / Little Women

O šie filmai visi Kalėdiniai ? wub.gif
Atsakyti
Visi is sios temos. Perskaiciau visas temas ir pasizymejau ,ka noreciau perziureti 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad tas filmas: „Blogasis Santa“ yra šiek tiek nešvankus (daug keiksmažodžių) tai tiesa ar aš kažką maišau? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 09 05, 18:39)
Girdėjau, kad tas filmas: „Blogasis Santa“ yra šiek tiek nešvankus (daug keiksmažodžių) tai tiesa ar aš kažką maišau?  tongue.gif

Labukas 4u.gif
Esu mačius, bet ne visą biggrin.gif Aprašyme parašyta alkoholikas, nepraustaburnis keiksmūnas biggrin.gif
Bet vis tiek filmas "Vienas namuose" yra geriausias - kai jau pradeda jį rodyt, žinai, kad Kalėdos jau čia pat thumbup.gif 000054.gif
Atsakyti