Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

QUOTE(oliuka @ 2008 11 10, 14:56)
bigsmile.gif  tai gera tema!!! Pasiulysiu ir as jums viena LAAABAI nuostabu kaledini - romantini filma! MEILES VARDAN (Love Actually) Būtinai parsisiuskite, išsinuomuokite ir pažiūrėkite! Po to tai taps kasmetinė šio filmo žiūrėjimo tradicija visai šeimai kartu  mirksiukas.gif

nu kuom visiem tas filmas patinka.. lotuliukas.gif doh.gif as bandysiu Muzikos garsus pazet bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 gruodžio 2010 - 00:10
QUOTE(amber123 @ 2010 12 19, 01:09)
nu kuom visiem tas filmas patinka..  lotuliukas.gif  doh.gif as bandysiu Muzikos garsus pazet bigsmile.gif  wub.gif

Na kaip sakoma "dėl skonio nesiginčijama", bet man filmas Love Actually taip pat nėra mėgstamiausias ir nemanau, kad toks tinkamas žiūrėti visai šeimai. Dviese, taip. Bet ne su vaikais. blush2.gif

The Sound of Music tikrai rekomenduočiau žiūrėti su visa šeima. Šiltas ir gražus filmas. Nors nekalėdiškas, bet televizijos dėka (jį rodydavo tik per Kalėdas), man tokiu tapo.

Na o čia- List_of_Christmas_films (anglų kalba) yra daugybė kalėdinių ir ne visai kalėdinių (bet vienaip ar kitaip su jomis susijusių) filmų sąrašas su trumpais aprašymais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 12 19, 02:20)

The Sound of Music tikrai rekomenduočiau žiūrėti su visa šeima. Šiltas ir gražus filmas. Nors nekalėdiškas, bet televizijos dėka (jį rodydavo tik per Kalėdas), man tokiu tapo.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 12 19, 01:20)
Na kaip sakoma "dėl skonio nesiginčijama", bet man filmas Love Actually taip pat nėra mėgstamiausias ir nemanau, kad toks tinkamas žiūrėti visai šeimai. Dviese, taip. Bet ne su vaikais.  blush2.gif

Nu va, smagu, kad sutapo nuomones drinks_cheers.gif o tai jau kazkokia nenormali pasijaucia, kad visi dievina, o as ne lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Love Actually" visai nieko. ( Na, apskritai, filmai su Hugh Grant'u negali būti blogi biggrin.gif ) Žiūrėjau praėjusiais metais, didelio įspūdžio nepadarė, bet turbūt per daug tikėjausi ax.gif
Būtų įdomu, kad kas nors parekomenduotų kokių nors naujesnių kalėdinių filmų, nes beveik visi, kad ir kokie mieli, jau daug kartų matyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 12, 14:36)
Nu sorry.. vakar pazejau pagal tokias rekomendacijos kaip kaledinio filmo.. tai doh.gif  lotuliukas.gif perspekit, kad bent cia ne seimai zet kaledinis filmas.. nes su vaikais tikrai netinka, nes intymiu scenu ir gan atviru tikrai netruksta lotuliukas.gif

O kurioj vietoj aš čia rašiau, kad Love Actually yra visai šeimai? Sakiau, kad Kalėdinis, apie vaikus jokios kalbos nebuvo.
Atsakyti
Serendipity. Kasmet žiūriu. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Maciau nesenai nauja tikrai nuostabu filma, kuris man labai patiko tikiuosi ir vaikuciams patiks . vadinasi THE SEARCH FOR SANTA PAWS 2010 metu, nuostabus tikrai, labai megstu tokius filmus
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2010 11 18, 23:49)
O man labai patiko "Isgyventi kaledas"
thumbup.gif

Pritariu, labai fainas sis filmas thumbup.gif
Atsakyti
Vakar visa šeima žiūrėjom labai fainą filmą "Elfas" wub.gif Net MB patiko lotuliukas.gif Jau nekalbant apie vaikus...
Atsakyti
Man tai visiskai nepatiko Love Actually , net keita ,kaip daug ko cia jis giriamas ... net nelabai Kalediskas
Patiko Milijonas Kalediniu lempuciu
ir The Family Stone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 21, 00:29)
O kurioj vietoj aš čia rašiau, kad Love Actually yra visai šeimai? Sakiau, kad Kalėdinis, apie vaikus jokios kalbos nebuvo.

Ne ne, tiesiog po jusu postu pacitavau savo minti.. ne jus saket, kad jis seimyninis filmas.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti