Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

'Family Stone' man labai fainas, toks apie seima.
Dar yre Miracle on the 34th street.
Tik vat nezinau, ar imanoma lietuviu kalba juos rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2010 12 04, 20:20)
'Family Stone' man labai fainas, toks apie seima.
Dar yre Miracle on the 34th street.
Tik vat nezinau, ar imanoma lietuviu kalba juos rasti g.gif

Vakar žiūrėjau Miracle lietuvių kalba mirksiukas.gif Atsisiunčiau iš Linkomanijos'
Atsakyti
Kiek akim permečiau, nemačiau paminėto "Christmas Story" arba originalo kalba "Joulutarina". Tiesiog stebuklingas suomių statytas Kalėdinis filmas, patiko tas, kad ne eilinis Holivudinis popsas, o šiltas ir kiek neįprastas pasakojimas - tiks visai šeimai.

Iš labiau žinomų dar baisiai mėgstam "Love Actually" smile.gif
Atsakyti
Pats geriausias tai Vienas Namuose. biggrin.gif Va penktadienį antra dalis. thumbup.gif
Atsakyti
labas visiems gal kas galetu pasakyti is kur parsisiusti filma isgyventi kaledas
Atsakyti
Miracle-yra filmai.in.ir kokybe gera,ir lietuviu kalba
Atsakyti
aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas norejau visiems pasakyti kad dauguma kalediniu filmu yra zmulej tik reikia anglu kalba pavadinima rasyti 4u.gif
Atsakyti
Kaledinis filmas smile.gif

http://www.imdb.com/title/tt0457939/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razinkaa: 12 gruodžio 2010 - 15:58
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 06, 05:09)

Nu sorry.. vakar pazejau pagal tokias rekomendacijos kaip kaledinio filmo.. tai doh.gif lotuliukas.gif perspekit, kad bent cia ne seimai zet kaledinis filmas.. nes su vaikais tikrai netinka, nes intymiu scenu ir gan atviru tikrai netruksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galetumet pasakyti, kaip vadinasi filmas, kur buvo du vaikuciai, ir gavo siuntini, kuriame buvo lyg ir elfas, po to ten jie namus tvarke, ir suns pabegusio ieskojo. Pavadinimas uzkrito, o taip norisi pasiziuret. Jei kiek pades tai mergaite vis tvarkydavo telefone darbiotvarke, o berniukas isdykavo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 06, 07:09)

As sita irgi atsisiunciau siemet Kaledinei nuotaikai pakelti. Vienas mano megstamiausiu ne tik Kalediniu bet ir apskritai visu filmu thumbup.gif

Kai Lietuvoje gyvenau, tai pamenu daznai rytais rodydavo Mapetu Kaledu Giesme, tiek daug filmu sukurtu pagal ta istorija yra, bet tas su Mapetais man labiausiai patinka thumbup.gif
Atsakyti