Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

QUOTE(salutvera @ 2010 11 06, 23:15)
O man pats kalėdiškiausias ( o gal labiau naujametinis) yra "Likimo ironija arba po pirties". Taip jau atsitiko, kad pernai per rusų tv pirmą kartą išvydau šį filmą (esu jaunosios kartos atstovė  biggrin.gif ) ir tikrai toks keistas jausmas ar nostalgija užplūdo, kad nemoku apsakyti žodžiais. Puikus filmas  bigsmile.gif
O šiaip tai kad ir kiek tūkstančių kartų bebūčiau mačiusi "Vienas namuose" vistiek nuo kalėdų neatsiejamas  wink_3.gif
Ir dar pamiršau apie Kalėdų giesmę. Pernai žiūrėjau kino teatre tai patiko labai labai. Ir šiemet būtų gerai parsisiųsti, nes manau šis taps tradiciniu kalėdų filmu  wub.gif
mai irgi likimo ironijo svenciu filmas arba "vienas namuose" vot sitie filmai nemertingi kiekviena met rodo kiekviena met su malonumu ziurim,cia kaip tradicija jau musu pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka visi kalėdiniai filmai... wub.gif Ir aš ir kasmet žiūriu "Vienas namuose", nors matytas dešimt kartų, net man jis toks nerealus, tikrai vienas geriausių mano matytų filmų smile.gif
Atsakyti
o iš kur Grinča gaut. Nu musu šeimai tai pats kalediškiausias filmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 11 18, 22:32)
o iš kur Grinča gaut. Nu musu šeimai tai pats kalediškiausias filmas blush2.gif

aš šiandien parsisiunčiau iš torrent'o
Atsakyti
O man labai patiko "Isgyventi kaledas"
thumbup.gif
Atsakyti
man irgi vienas namuose ax.gif
Atsakyti
Visos "Vienas namuose" dalys, o prieš Naujus metus - "Likimo ironija arba po pirties" thumbup.gif
Atsakyti
"Vienas namuose" (pirmasis ir antrasis filmai) iskart man asocijuojasi su sventiniu kalediniu laikotarpiu smile.gif Simtas procentu, kad ir siemet abu filmus ziuresim rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt parekomenduoti gerų filmų apart "Vienas namuose" ir "Grinčas" ax.gif . Man jie jau nusibodę.
Atsakyti
Vienas namuose cool.gif
Kaip Grinčas Kalėdas vogė cool.gif
ir kažkada per Kalėdas su šeima Titaniką susėdę žiūrėjom cool.gif
Atsakyti
Man tai labai smagus filmas "Santa Claus" bigsmile.gif Jo yra trys dalys. Jau aną sav su mažium dvi dalis pažiūrėjom, Man tai toks šeimyninis, smagus filmas wub.gif
Atsakyti
Vienas rimtesniu - Edvardas zirkliarankis - pasaka ne vaikams, su labai gilia mintim.

O jei is lengvesniu - http://www.imdb.com/title/tt0457939/ Holidays thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 gruodžio 2010 - 19:08