Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

Ak tiek Kalėdiniai filmai, žiūrėčiau juos ir žiūrėjau.
Tas pats "Vienas namuose", net nesvarbu, kad jį rodo jau kokius 10 metų iš eilės, vistiek be šio filmo, nebūtų taip smagu. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vienas namuose, Grinčas wub.gif nepamenu daugiau jokių.. bet šiaip, visi man kalediniai, kuriuos rodo per kalėdas, nes tada ta atmosfera, ta aplinka taip gražiai nuteikia, kad tinka viskas ir patinka ax.gif wub.gif
Atsakyti
Tuos filmus galėčiau žiūrėti ir žiūrėti.
Ir žiūriu. Kasmet. Lyg tradicija. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas. : )
Norėčiau pasiklausti gal kuri nors atsimenate filmą apie Kalėdas, kur pagrindinis veikėjas vyras atsikelia Kalėdų rytą ir bando įsiteikti savo buvusiajai ar kažkas panašaus. Na idėja panaši kaip 'Švilpiko diena', bet tik apie Kalėdas filmas. Būčiau labai dėkinga, jeigu kuri parašytumėte pavadinimą, nes pati nepamenu ir labai noriu pažiūrėti. wub.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_Raimonda @ 2010 10 31, 22:02)
Labas.  : )
Norėčiau pasiklausti gal kuri nors atsimenate filmą apie Kalėdas, kur pagrindinis veikėjas vyras atsikelia Kalėdų rytą ir bando įsiteikti savo buvusiajai ar kažkas panašaus. Na idėja panaši kaip 'Švilpiko diena', bet tik apie Kalėdas filmas. Būčiau labai dėkinga, jeigu kuri parašytumėte pavadinimą, nes pati nepamenu ir labai noriu pažiūrėti. wub.gif  newyear.gif

Aš žinau filma,Šeimos galva,pagal jusu aprašyma. Labai Kalėdiškas filmas.Nežinau gal jus ne apie šita galvojot,bet aprašymas būtu tas,kad turtingas vyras atsikelia buvusios namuose ir pradeda nuo nulio. gale prašo angelo gryžti i ta šeima.
O kur Grinča parsisiūst,man Kaledos be grinčo.../..
Atsakyti
Sveikos mielosios,dar žinau tokią gerą kalėdinę komediją "Milijonas šventinių lempučių".
Kas matė tą filmą tai žino apie ką jis, o kas nematė, trumai aprašysiu šį filmą. Tai komedija apie viena šeimos vyruką, kuris iki smulkmenų suplanavęs ką su šeima veiks
visą gruodžio mėnesį, aišku tas jo kasmetinis "gruodžio planas" švelniai pasakius erzina
jo šeimynėlę. O kai kaimynystei apsigyvena suktas vyrukas su šeima, reikalai nekokie.
Labai linksma, visai šeimai skirta komedija.
Atsakyti
QUOTE(Grafaitė-Kaliostraitė @ 2010 11 01, 02:07)
Sveikos mielosios,dar žinau tokią gerą kalėdinę komediją "Milijonas šventinių lempučių".
Kas matė tą filmą tai žino apie ką jis, o kas nematė, trumai aprašysiu šį filmą. Tai komedija apie viena šeimos vyruką, kuris iki smulkmenų suplanavęs ką su šeima veiks
visą gruodžio mėnesį, aišku tas jo kasmetinis "gruodžio planas" švelniai pasakius erzina
jo šeimynėlę. O kai kaimynystei apsigyvena suktas vyrukas su šeima, reikalai nekokie.

Nemaciau sio filmo dar, bet butinai itrauksiu ji i siu metu kalediniu filmu sarasa smile.gif aciu uz aprasyma wub.gif thumbup.gif o mano sarase jau 20 filmu biggrin.gif nezinau kada juos reiks suspet paziuret doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafaitė-Kaliostraitė @ 2010 11 01, 02:07)

aha as irgi amciau,rekomenduoju visiems,labai pakelia nuotaika,sventiskas linksmas filmas thumbup.gif
Atsakyti
Norisi netelevizinių filmų ax.gif nu tų ,kurių nerodo kasmet per paprastus kanalus blush2.gif
Atsakyti
sveikutes perziurejau bigsmile.gif visa tema ir nieko neradau is animacijos kaledu tematika , man asmeniskai kazkaip labiau patinka animacija tad gal ka rekomenduotumet blush2.gif kaip kaledu giesme, the polar express ar kazka pan. atsimenu anksciau kaledu ryta rodydavo ax.gif o dabar nieko panasaus nerodo tad galvoju gal ka parsisiusti? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinutee: 06 lapkričio 2010 - 17:53
Buvau penkiose parduotuvėse, kur parduoda filmus ir neradau nė vieno apie kalėdas, negi lietuviai jų neverčia, pilna gi amazone, o čia nė kvapo schmoll.gif o gal dar reikia palaukti kol parduotuvėse bumas prasidės unsure.gif o taip norejau pažiūrėti vakare kanors kalėdiško verysad.gif
Atsakyti
O man pats kalėdiškiausias ( o gal labiau naujametinis) yra "Likimo ironija arba po pirties". Taip jau atsitiko, kad pernai per rusų tv pirmą kartą išvydau šį filmą (esu jaunosios kartos atstovė biggrin.gif ) ir tikrai toks keistas jausmas ar nostalgija užplūdo, kad nemoku apsakyti žodžiais. Puikus filmas bigsmile.gif
O šiaip tai kad ir kiek tūkstančių kartų bebūčiau mačiusi "Vienas namuose" vistiek nuo kalėdų neatsiejamas wink_3.gif
Ir dar pamiršau apie Kalėdų giesmę. Pernai žiūrėjau kino teatre tai patiko labai labai. Ir šiemet būtų gerai parsisiųsti, nes manau šis taps tradiciniu kalėdų filmu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 06 lapkričio 2010 - 22:18