Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai filmai

QUOTE(Desire*~> @ 2009 12 06, 11:34)
Beje, gal žinote iš kur parsisiųsti filmą "Kaip Grinčas Kalėdas vogė" ?
Torrent'e ieškojau, bet nėra  doh.gif

O tiktu anglų kalba?
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2009 12 06, 16:54)
O tiktu anglų kalba?

Anglų kalba jau parsisiučiau, bet labai noriu ir lietuvių kalba, nes krikštasūnis angliškai dar nesupranta ;]]
Atsakyti
QUOTE(just sweet @ 2009 12 06, 01:43)
Ar apie šį filmą kalbi?
http://en.wikipedia...._Wonderful_Life

Jis 1946 metų, tokius filmus per tv retai rodo, jei išvis rodo..
Mačiau per kompą, labai patiko, graži įkvėpianti istorija  wub.gif čia jau pasaulinė kino klasika.. Kalėdos stebuklų metas, tikrai galėtų parodyti ir per lietuviškus kanalus  ax.gif

Taip šitas wub.gif
Atsakyti
Mano vaikis dar mažas ir apie kalėdas dar nieko nesupranta, norėčiau parodyti kokį nors filmą pasakojantį apie kalėdų laukimą, apie kalėdų naktį, apie senelį šaltį 000054.gif , dovanas po eglute ir pan. Na kad supažindintų su Kalėdomis.

Gal kas žinote kokį tinkamesnį tokiam reikalui? newyear.gif
Atsakyti
O niekam su Kalėdom Graži moteris neasocijuojasi? nors nėra ten tų kalėdų, bet man labai patinka kai per jas rodo šį filmą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2009 12 12, 18:23)
O niekam su Kalėdom Graži moteris neasocijuojasi? nors nėra ten tų kalėdų, bet man labai patinka kai per jas rodo šį filmą...  ax.gif

Tik todel asocijuojasi, kad visada rodo Kuciu vakara wub.gif ir mes visada ziurim blush2.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms.
As taip pat ieskau filmo (2000m. su Jim Carrey "kaip Grincas kaledas voge" Lietuviu kalboje?
Ieskau savo maziausiam sunui jau gera pusmeti... Nei Linkomanijoj nei torrent.lt nera.....
Gal kas galite padeti ???
Atsakyti
o aš ieškau kokį filmo, suprantamą 4metei, kad Kalėdos, tai ne tik eglutė, dovanos, o kad jų esmė yra Kristaus gimimas. Žinau, kad tokių yra, nes per tv rodydavo, bet kokie pavadinimai neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
Man irgi, kaip čia minėjusioms, It's a wonderful life - nuostabiausias Kalėdų filmas wub.gif
Atsakyti
Mano su dukra mėgstamiausi :
1.Vienas namuose 1,2 thumbup.gif
2.Kalėdų giesmė. clap.gif
3.Vadinkite mane kalėdų seneliu. ax.gif
Atsakyti
Ieškojau temutės apie kalėdinius filmus ir radau bigsmile.gif norisi parsisiųsti kuo daugiau tikrai gražių Kalėdinių filmų, kad atėjus laikui, tiems ilgiems , šaltiems vakarams būtų galima sukristi visai šeimai ir laukti kalėdų smile.gif Tad lauksių rekomendacijų blush2.gif
Atsakyti
Miaki-pernai metais žiūrėjom kino teatre ''Kalėdų giesmė '' labai patiko,dabar jau tikrai turėtumete rasti kur parsisiusti . newyear.gif Dar teko žiūrėti ''Ketverios kalėdos '',''Fredo kalėdos '' mirksiukas.gif . Va pažiūrėkite trailerius,gal susidomesite smile.gif
Atsakyti