Taigi,neišvengiamai artėja Kalėdos-pats gražiausias laikas...belaukiant mes puošiame namus,eglutę,klausome kalėdinių dainų, aš belaukdama sumasčiau,kad per visą adventą būtų nuostabu vakare,po visų darbų,pažiūrėti po kokį kalėdinį filmą ir taip mintimis artėti prie Kalėdų Taigi rašome visus kalėdinius filmus
Man su Kalėdomis asocijuojasi šie:
1. Vienas namuose (visos dalys)
2. Atostogos
3. Vestuvės per Kalėdas
4. Tegyvuoja meilė
Daug filmu galeciau priskirti siai kategorijai. Dabar neprisiminsiu visu. Labai megstu "Seimos galva", "Tegyvuoja meile". Gal veliau dar papildysiu sarasa
5. Kaip Grinčas Kalėdas vogė (2000 m., How the Grinch Stole Christmas)
6. Poliarinis ekspresas (2004 m. The Polar Express)
7.
6. Poliarinis ekspresas (2004 m. The Polar Express)
7.
Prisiminiau dar viena- "Milijonas Kalėdinių lempučių"
QUOTE(LuUuKa @ 2008 11 03, 00:31)
as taip pat noreciau vakarais paziuret filmu , bet kas is to kad cia parasysim filmu pavadinimus , bet kaip juos paziuresim ? gal kas zinote is kur butu galima parsisiusti? (lietuviskai)
Manau, kalbama tiesiog apie mėgstamiausius ir labiausiai nuteikiančius šventiškai O rodo juos gi per Kalėdas, tada ir pažiūrėsim
Mano, žinoma, "Vienas namuose", visi tie Kalėdiniai su Kalėdų seneliais (jau net nepamenu pavadinimų ), net animaciniai filmukai Kalėdiniai tokie smagūs
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 03, 11:35)
Manau, kalbama tiesiog apie mėgstamiausius ir labiausiai nuteikiančius šventiškai O rodo juos gi per Kalėdas, tada ir pažiūrėsim
Mano, žinoma, "Vienas namuose", visi tie Kalėdiniai su Kalėdų seneliais (jau net nepamenu pavadinimų ), net animaciniai filmukai Kalėdiniai tokie smagūs
nu jo.. per TV dauguma filmu rodo , kazkaip nepagalvojau....
"Po pirties" - nuo vaikystes pamenu, kad ji nuolat rodydavo, kai mama virtuvej gamindavo Naujametines vaises, o tetis siurbliuodavo kilimus ...
Dar viena zinau, kur jau n metu is eiles rodo, bet labai kalediskas Vadinasi, man rodos, "Kaledu senelis", apie tai, kaip vyras tapo Kaledu seneliu, tiksliau, uzeme jo vieta, kai sis nesdamas i jo namus dovanas, nukrito nuo stogo
O pats megstamiausias kalediskas filmas bent jau man, tai apie Grinca Toks mielas....
O pats megstamiausias kalediskas filmas bent jau man, tai apie Grinca Toks mielas....
Man labiausiai patinka vaikški filmai apie Kalėdas pvz: ,,Kaip Grinčas Kalėdas vogė'', ,,Svajonių traukinys'''... Gal kas žino daugiau panašių?
visi filmai kurie per kalėdas dar labiau papildo kalėdinę nuotaiką, suteikia nepakartojamo džiaugsmo nesvarbu ar tai vaikiškas filmas, ar animacinis filmukas, ar romantinė drama svarbu kad grotų kalėdinė muzika ir būtų sniego ech...sniegas vis tik nors sako, kad ir daugeliui jau nusibodę, bet man filmas "home alone" visos dalys saldina širdelę kalėdų dvasia
aišku ir filmas "po pirties" tėvai mane jau pripratino jį žiūrėti ankščiau jo negalėjau apkęsti, nes rusiškai nesupratau, o dabar taip kiekvienais metais ir žiūrim- aš mama ir tėtis
aišku ir filmas "po pirties" tėvai mane jau pripratino jį žiūrėti ankščiau jo negalėjau apkęsti, nes rusiškai nesupratau, o dabar taip kiekvienais metais ir žiūrim- aš mama ir tėtis