Įkraunama...
Įkraunama...

Pyktis ant mažo kūdikėlio

Visi mes žmonės ir visi supykstame, bet proto ribose, netikiu kad kuri niekada nesupyko ant mažiuko, bet tai praeina 4u.gif Aš tokią minutę pagalvoju kad yra daugybė porų kurios šią minutę apsikeistų su manimi vietomis, nes savo vaikelio turėti negali wub.gif
Atsakyti
man reikejo siek tiek laiko suprasti,kad dabar bus ne kaip as noriu ar kaip reikia,bet kaip mazasis pilietis pageidaus.Jeigu jis nori butent dabar mamos demesio tai jam tikrai vienodai ar mamyte bulves kepa ar kambarius siurbliuoja.Nors kartais ir dabar sunku tramdytis kai tarkim nusilakuoji nagus ir kaip tycia mazius pabunda ir dargi jam reikia pramogu! ir ne bet kokiu o ant mamytes ranku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as manau kad neverta griauztis,jug nieko tokio nenutuko,dabar parodyk dar daugiau meiles ir papasakok kaip tu gailiesi ir kad jis nepyktu,nors jis maziukas,bet supras smile.gif
Atsakyti
as greitai uzpykstu ir pasaukiu,bet ir greit atsileidziu pamacius jos graudu veideli.Nu niekaip nesusivaldau,bet musti vaiko nevalia niekad,to ir nedarau ir negaleciau.Sirdis neleistu schmoll.gif o pykti tai visi mes zmones,tai zmoniskas jausmas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 13, 18:03)
man reikejo siek tiek laiko suprasti,kad dabar bus ne kaip as noriu ar kaip reikia,bet kaip mazasis pilietis pageidaus.Jeigu jis nori butent dabar mamos demesio tai jam tikrai vienodai ar mamyte bulves kepa ar kambarius siurbliuoja.Nors kartais ir dabar sunku tramdytis kai tarkim nusilakuoji nagus ir kaip tycia mazius pabunda ir dargi jam reikia pramogu! ir ne bet kokiu o ant mamytes ranku doh.gif  biggrin.gif

man ir sunku prisitaikyti prie to, kad vaikučio norai pirmoje vietoje ir labiausia pikta kai pradedi tvarkytis ar valgyti daryti blush2.gif Todėl kartais ir gražiuoju bandai ir paskui piktuoju o paskui gailiesi 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat šiąnakt supykau ant savo mažiuko, kažko jau visa savaitė kaip naktimis pradejo keltis ir prašyt žaist. O kaip tu jam pasakysi, kad dabar 6 ar 5 ryto ir reik miegot. Tai gerai, kad vyras atsikėlė paėmė mažiuką, aš nuėjau mišinuka padryt. Tai kol padariau ir nusiraminau. Bet būna, kad ir dieną rėkia, zyzia ir nežino ko pats nori tai, kad susitvardyčiau ramiai paėdžiu kitam kambary ar susiklaupiu ir ramiu tonu pasišneku su mažium. Bet visas pyktis išgaruoja kai tavo mažius nusišypso tau arba myliu myliu prisigaludęs padaro. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 14, 07:32)
man ir sunku prisitaikyti prie to, kad vaikučio norai pirmoje vietoje ir labiausia pikta kai pradedi  tvarkytis ar valgyti daryti  blush2.gif Todėl kartais ir gražiuoju bandai ir paskui piktuoju o paskui gailiesi  4u.gif

jo drinks_cheers.gif sunku,kai maziukai nesupranta dar ko is ju norima doh.gif smile.gif
Atsakyti
Visi mes zmones ir visiems visko pasitaiko. Gali supykti ir susinervinti, bet zinoma proto ribose. Kai as supykstu paprasau mociutes, kad paziuretu vaikuti, o jei jos nera pradeda belika dainuoti, kad pyktis praeitu. Mano nuomone tokia jei pakeli ranka pries bejegi vaika neesi verta vadintis mama. Nors kaip sakoma nespjauk i sulini is kurio gali paciai tekti gerti. Bet duok dieve, kad to nepasitaikytu
Atsakyti
Dažniausiai visus patarimus prisimeni "post factum", betgi svarbiausia, manau, susivokti, kad kol negali susitarti, tai turi namuose "viršininką", kuris uplanuoja tavo laiką taip, kaip jam-jai norisi wink.gif O būna visko... blush2.gif
Atsakyti
mano sunus- tikras angelas, bet as vis tiek kartai pabambu blush2.gif gal labiau juokais biggrin.gif man pykti ant mazylio vyresnelis neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, kas darosi atsisedau siandien ir verkiau. Visi vis sako bus didese bus lengviau, o man kuo toliau tuo sunkiau darosi, istisai zyzimas, verkimas nei pazeidzia viena, idedi i vaistyne irgi netinka, vaistau kaip zombis, nesuprantu gal aš vaiko nemoku auginti. Mama aiskina, kad gal dantys nuejom pas daktarus dantys dar nedygsta, toks jau charakteris. Vaiksciojau nei nervavausi, nei ka puske del menkniekiu nervavosi pas je vaikas ramus, kaip belgas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2009 01 20, 11:32)
Nežinau, kas darosi atsisedau siandien ir verkiau. Visi vis sako bus didese bus lengviau, o man kuo toliau tuo sunkiau darosi, istisai zyzimas, verkimas nei pazeidzia viena, idedi i vaistyne irgi netinka, vaistau kaip zombis, nesuprantu gal aš vaiko nemoku auginti. Mama aiskina, kad gal dantys nuejom pas daktarus dantys dar nedygsta, toks jau charakteris. Vaiksciojau nei nervavausi, nei ka puske del menkniekiu nervavosi pas je vaikas ramus, kaip belgas smile.gif

žinau, ką tai reiškia... ypač, kai prasideda vientisas klykimas vakare, kai mažė miegelio nori, bet nemiega... tada visaip nešioji, skraidini, katučių ploji, bandai kažkuo sudominti, o ji kaip rėkė, taip ir rėkia toliau...
Atsakyti