Įkraunama...
Įkraunama...

Pyktis ant mažo kūdikėlio

QUOTE(spylka @ 2006 11 07, 10:06)
mano kantrybė irgi kartais pratruksta  blush2.gif  kai uzrekiu ji tik pradeda juuoktis, tada man buna labai gėda ir skaudu, kad neturiu kantrybės, juk ji tokia maza, ir viskas labai idomu  wub.gif

drinks_cheers.gif mano dukra lygiai tas pats,dabar dar priduria,mamyte as taip tave myliu,o tu sauki,visi gi babykai (baby angl,k,)mamu naklauso..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2010 06 16, 07:15)
drinks_cheers.gif mano dukra lygiai tas pats,dabar dar priduria,mamyte as taip tave myliu,o tu sauki,visi gi babykai (baby angl,k,)mamu naklauso..... lotuliukas.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti
sveikutes. nors visada galvojau, kaip galima pykti ant mazo vaiko, bet pora kartu pati supykau ant naujagimes dukrytes ir del to man taip nesmagu... tiesiog kartais buna taip, kad atrodo, jog verkia be priezasties ir kai nebesugebu nuramint, paima pyktis - atrodo, kad kuo greiciau uzsiciauptu tas padaras. del to paciai labai geda ir net susigraudinau po tokiu pykciu blush2.gif verysad.gif . juk maziukas neverkia be priezasties, nors ir mums, zaliems tevams, taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 07 06, 16:05)
sveikutes. nors visada galvojau, kaip galima pykti ant mazo vaiko, bet pora kartu pati supykau ant naujagimes dukrytes ir del to man taip nesmagu... tiesiog kartais buna taip, kad atrodo, jog verkia be priezasties ir kai nebesugebu nuramint, paima pyktis - atrodo, kad kuo greiciau uzsiciauptu tas padaras. del to paciai labai geda ir net susigraudinau po tokiu pykciu blush2.gif  verysad.gif . juk maziukas neverkia be priezasties, nors ir mums, zaliems tevams, taip atrodo

kartais panašiai ir aš jaučiuosi doh.gif bet tada labiau imu pykti ant savęs - kodėl negaliu suprasti, ko mano 2.gif: dabar nori ir kodėl taip verkia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 07 06, 16:17)
kartais panašiai ir aš jaučiuosi doh.gif  bet tada labiau imu pykti ant savęs - kodėl negaliu suprasti, ko mano 2.gif: dabar nori ir kodėl taip verkia verysad.gif

na, man tai buvo, kad ant vaikucio supykau, bet po to apsiverkkiau, kad taip isejo, juolab, kad taip ilgai laukiau savo mazyles ir dievo prasiau, kad padovanotu
Atsakyti
o mes zmones ne robotai. visaip iseina, svarbu nekratyti, nemusti ir tt. as tiesa sakant nlb tikiu mamom, kurios sako, kad niekada nepyksta. Ir psixologai paantrina, kad tokiu mamu/zmoniu nera... svarbu ribu neperzengti ir dazniau susitvardyti, o visa, kas daznai uzgniauziama veda ir depresniaka. Plius nepamirskim, kad mes mamos esam juodai pavarge, nepamiegoje ir nedavalge... kazin ar labai jau imanoma kasdien demonstruoti tobula kantrybe. as nustojau save grauzti uz pykti. svarbu, kad as mazyles neskriaudziu. o papykstu ir praeina.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 07 07, 10:39)
o mes zmones ne robotai. visaip iseina, svarbu nekratyti, nemusti ir tt. as tiesa sakant nlb tikiu mamom, kurios sako, kad niekada nepyksta. Ir psixologai paantrina, kad tokiu mamu/zmoniu nera... svarbu ribu neperzengti ir dazniau susitvardyti, o visa, kas daznai uzgniauziama veda ir depresniaka. Plius nepamirskim, kad mes mamos esam juodai pavarge, nepamiegoje ir nedavalge... kazin ar labai jau imanoma kasdien demonstruoti tobula kantrybe. as nustojau save grauzti uz pykti. svarbu, kad as mazyles neskriaudziu. o papykstu ir praeina.

nu nevisos juodai pervargusios nepamiegojusios ar nedavalge lotuliukas.gif
as dar neturejau nei vienos be mieges nakties nors mano mazyliui 2men ir 2sav smile.gif dar nei karto manes neisvede is kantrybes, ir dar nesu nei karto supykusi ant savo mazylio ax.gif nors nieko negaliu sakyt kaip bus ateity...
Atsakyti
na mano kudikiui jau 10 menesiu, bet jau isvedes iskantrybes yra... Aisku apsauki tik, o po to verki, kad nemoki susitvardyti, kad nekalta vaika apsauki... Pasibuciuojam ir toliau draugaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 07 07, 10:39)

labai pritariu 4u.gif aš ir tobulybėm netikiu, va kažkas rašė, kad vaikui du mėnėeiai ir dar nė karto nieko ir bemiegių naktų neturėjo, kai pagalvoju tai aš visai beveik 1-mą mėnesį nemiegojau doh.gif o kai žmogus alkanas, nedamiegojęs tai savaimę piktas darosi, esu burbėjus ir nekartą ant savo sūnučio unsure.gif nors puikiai žinau, kad jo tas nenuramins, bet aš tik žmogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida Jenko @ 2010 07 07, 11:11)
nu nevisos  juodai pervargusios nepamiegojusios ar nedavalge lotuliukas.gif
as dar neturejau nei vienos be mieges nakties nors mano mazyliui 2men ir 2sav smile.gif  dar nei karto manes neisvede is kantrybes, ir dar nesu nei karto supykusi ant savo mazylio ax.gif  nors nieko negaliu sakyt kaip bus ateity...

bet tu ir prajuokinai lotuliukas.gif NORS tavo mazyliui 2 men... tu po kokiu 5 men parasyk, gerai? nes as galiu pasakyt, kad 4 men viskas buvo ok, bet paskui tai baigesi, o 2 men tai juokas. Taip sakant, nepersokes griovio nesakyk op, cia rimtas patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 07 07, 22:20)
bet tu ir prajuokinai  lotuliukas.gif NORS tavo mazyliui 2 men... tu po kokiu 5 men parasyk, gerai? nes as galiu pasakyt, kad 4 men viskas buvo ok, bet paskui tai baigesi, o 2 men tai juokas. Taip sakant, nepersokes griovio nesakyk op, cia rimtas patarimas.

ar perskaitei paskutinius zodzius???? ir manau kaip tik pirmieji menesiai sunkiausi kai dar nezinai del ko vaikas verkia, o su laiku supranti ir pradedi pazint vaika kas jam negerai ir ko jis nori......
Atsakyti
zinojimas, ko vaikas nori nepadeda jo nuramint. va zinai, kad dantukai auga, bet eini is proto toliau kartu su juo. nes kai augs taviskiui, suprasi, ka tai reiskia. aisku auga visiem skirtingai, bet kad ramiai, tai negirdejau g.gif kad ir kaip noretusi pasakyt, as zinau, kas jam yra ir galiu tai suvaldyt, deja, negali to pasakyt, nes toli grazu taip nera..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 08 liepos 2010 - 15:58