QUOTE(Tikaram @ 2010 07 07, 10:39)
o mes zmones ne robotai. visaip iseina, svarbu nekratyti, nemusti ir tt. as tiesa sakant nlb tikiu mamom, kurios sako, kad niekada nepyksta. Ir psixologai paantrina, kad tokiu mamu/zmoniu nera... svarbu ribu neperzengti ir dazniau susitvardyti, o visa, kas daznai uzgniauziama veda ir depresniaka. Plius nepamirskim, kad mes mamos esam juodai pavarge, nepamiegoje ir nedavalge... kazin ar labai jau imanoma kasdien demonstruoti tobula kantrybe. as nustojau save grauzti uz pykti. svarbu, kad as mazyles neskriaudziu. o papykstu ir praeina.
-->
/4u.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='4u.gif' /> 38670840 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 38670840 end_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
labai pritariu
aš ir tobulybėm netikiu, va kažkas rašė, kad vaikui du mėnėeiai ir dar nė karto nieko ir bemiegių naktų neturėjo, kai pagalvoju tai aš visai beveik 1-mą mėnesį nemiegojau
o kai žmogus alkanas, nedamiegojęs tai savaimę piktas darosi, esu burbėjus ir nekartą ant savo sūnučio
nors puikiai žinau, kad jo tas nenuramins, bet aš tik žmogus