Įkraunama...
Įkraunama...

Pyktis ant mažo kūdikėlio

as tai manu kad gyvenimas per trumpas ( o tuo labiau vaikyste), kad nervuotis del tokiu dalyku, kaip "laikas eiti miegoti" arba "renkis" na koks skirtumas, ar dabar pat nueis miegot ar po pusvalandzio, nes kartais tokios smulkmenos pasidaro svarbesnes uz viska, net uz pati vaika...o tai juk tokios smulkmenos palyginus su smagiu zaidimu vietoj maisto kisimo i skrandi.... wub.gif
Atsakyti
kai suima pyktis siulau nueiti i kambary ir pasiemus pagalve issirekti cry.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Būna ir man, kad ant savo mažiukės 2.gif: užpykstu ir aprėkiu arba piktai ką pasakau. Negera paskui būna, bet šaukštai po pietų. Atrodo laikaisi iš paskutiniųjų, tvardaisi, kad tik nepradėtum ant savo kleckiuko rėkti, bet būna akimirkų, kai nebeištempi ir ... Rezultatas - pati jautiesi ne kaip.
Atsakyti
QUOTE(verzak @ 2006 11 06, 20:47)
Būna ir man, kad ant savo mažiukės 2.gif: užpykstu ir aprėkiu arba piktai ką pasakau. Negera paskui būna, bet šaukštai po pietų. Atrodo laikaisi iš paskutiniųjų, tvardaisi, kad tik nepradėtum ant savo kleckiuko rėkti, bet būna akimirkų, kai nebeištempi ir ... Rezultatas - pati jautiesi ne kaip.

jetau, kol neuzejau chia, tai maniau, kad tik ash tokia negera savo vaikeliui kartais bunu doh.gif
Atsakyti
visiems visko pasitaiko,kad truputi uzrekei tai nera blogai,nemanau kad gerai vien ciuciuoti smile.gif Maniske vakar isverte gele ir sudauze vazona,uzrekiau ant jos stiprei,o ji kad pradejo juoktis tongue.gif Galvojo kad kazkas naujo ir nesuprato kad velniu duodu biggrin.gif
Atsakyti
mano kantrybė irgi kartais pratruksta blush2.gif kai uzrekiu ji tik pradeda juuoktis, tada man buna labai gėda ir skaudu, kad neturiu kantrybės, juk ji tokia maza, ir viskas labai idomu wub.gif
Atsakyti
aš irgi ant savos mažulės supykstu, ypatingai naktim, kai taip norėsi miegelio, o mžojo zyzia. Aišku poto buna gėda blush2.gif , bet perdaug dėl to savęs nebaudžiu. Manau , kad tai normalu pirmiausia tai, kad aš žmogus(kaip kuri jau rašė), o antra nemanau, kad kuri nors mamytė jau labai laiminga ir patenkinta, kad reikia naktimis keltis mastau.gif. Nu gal ir yra tokių. . . g.gif
Atsakyti
oi man ir buna.irgi poto grazuiesi bet stengiuosi tai nepakartoti. nepykti ant maziaus. nu kurgi jau busi laimingas ir nepiktas kai beveik neturi laisvo laiko,neiegojusi,,as pamenu pirmi menesiai tai isvis kosmaras doh.gif gyvenau ne del saves o tik del vaikucio ir nesimaudzius buvau ir nemiegojus ir nevalgius ,apsepus ir visokia.....ir kaip gi gali tuo dziaugtis? aisku kad supyksti kartais nu bet kad kazka pasakysi tai nieko tokio juk nemusi to vaikucio. o beto kartais kai kanors piktesnio pasakau jis net nesupranta ir ima juoktis biggrin.gif galvoja ka cia mamyte daro g.gif biggrin.gif
Atsakyti
na man tai prasidejo kantrybes issekimas, kai mazoji pradejo valgyti koses doh.gif
Kartais buna, kad kaip specialiai nevalgo, zaidzia, durniuoja ir viskas, o as su saukstu vis lendu ir lendu, praeina kiek laiko ir pradeda zyzti, o kai pasiulai pieniuko is karto susveicia visa porcija lotuliukas.gif
Nezinau kaip cia toliau bus su tom kosem, bet kolkas nieko gero nematau ir buna tokiu akimirku, kad piktai ka pasakau, o ji pasiziuri i mane isputus akeles blink.gif ir juoktis.... doh.gif
Atsakyti
Ale gi tikrai marazmai - ne tai, kad negalima, o reikia ant vaikų šaukti biggrin.gif Na kaip kuriam vaikui, kitam užtenka pikto žvilgsnio, griežtesnio tono. Aš dažnai užrinku ant vaiko, kai matau, kad be jokios rimtos priežasties isterikuoja ir nepadeda jokios kitos priemonės. Jau kažkaip perdėtai kartais reaguojama į vaikų auklėjimą - neduokdie balsą pakėlei... Pažiūrėkim kokia karta užaugus, kuri ko gero nėra ragavus tėvo diržo (čia frazeologizuoju). Visus mokytojus baigia teismais užtampyt, tik savo teises ir išmano. O kur jų pareigos, įsipareigojimai, jų kaip vaikų pozicija? Manau reikia nuo pat pirmų dienų tai skiepyti ir nubrėžti ribas, kas galima, o kas ne. Nesakau, kad kelių mėnesių kūdikis ims ir supras, kodėl ant jo šauki, bet jis tikrai supras tokią mamos emocijų išraišką. Ir jei jam tai nepatiks, susies tai su situacija, ir gal kitą kartą taip nebesielgs.
Atsakyti
QUOTE(Erdeig @ 2006 11 09, 16:47)
Ale gi tikrai marazmai - ne tai, kad negalima, o reikia ant vaikų šaukti  biggrin.gif  Na kaip kuriam vaikui, kitam užtenka pikto žvilgsnio, griežtesnio tono. Aš dažnai užrinku ant vaiko, kai matau, kad be jokios rimtos priežasties isterikuoja ir nepadeda jokios kitos priemonės. Jau kažkaip perdėtai kartais reaguojama į vaikų auklėjimą - neduokdie balsą pakėlei... Pažiūrėkim kokia karta užaugus, kuri ko gero nėra ragavus tėvo diržo (čia frazeologizuoju). Visus mokytojus baigia teismais užtampyt, tik savo teises ir išmano. O kur jų pareigos, įsipareigojimai, jų kaip vaikų pozicija? Manau reikia nuo pat pirmų dienų tai skiepyti ir nubrėžti ribas, kas galima, o kas ne. Nesakau, kad kelių mėnesių kūdikis ims ir supras, kodėl ant jo šauki, bet jis tikrai supras tokią mamos emocijų išraišką. Ir jei jam tai nepatiks, susies tai su situacija, ir gal kitą kartą taip nebesielgs.

Visai tau nepritariu schmoll.gif Tokie vaikai užaugo, nes kalta visuomenė. Pažiūrėk kokios šeimos-skyrybos, nauji patėviai, pamotės, alkoholis, smurtas, dėmesis tik darbui, vaiko auklėjimas jam perkant daiktą, vaiko teisių iškėlimas, atmetant pareigas.
Beje, nepasakysiu iki kelių metų, bet kažkur iki- vaikas nesupranta ką tu jam šaukdama sakai, tiesiog girdi tavo šauksmą ir jį tai gasdina. Nepastebėjai, kad toks jo elgesys nepasibaigė, o kartojasi nuolat? Tai dėl to, kad jis nesuprato kas tau nepatiko. Jam tik tuo kartu buvo baisu, bet nesuprato kas negerai.
Linkiu tau vaiką auklėt su meile, o dresuot kaip gyvūliuką 4u.gif
Aišku, nemanau, kad vaikas užaugs ant jo neriktelėjus, bet taviškis, matau, už manąjį mažesnis, juk dar visiškas žiopliukas, dar tik pažindinasi su aplinka unsure.gif
Atsakyti
man ir kartais taip buna, kai rekia ir nezinai ko nori, atrodo, kad tuoj isprotesiu. siandien uzrekiau, tik ne visai vaikui, bet jis ir girdejo, o dabar gaila.
Atsakyti