QUOTE(Eureka @ 2010 06 14, 14:26)
Na, nežinau, aš jau bent nepažįstu nei vienos mamos, kurios lėlius labai ramus būtų.
nu mano bury yra, tik pradedu galvot, kad cia tik siaipprielaida pasigirt
QUOTE(angelu kalva @ 2010 06 14, 14:40)
Taip jau buna toj pradzioj. Girdejau, kad 3 pirmieji menesiai sunkiausi,pasku viskas buna tik geriau. O tokiu tik mieganciu ir valganciu leliuku as nezinau nei vieno.
Visiems be isimties reikia mamos, kad ir kiek jie ilgai ar trumpai budrautu tarp miegucio ir valgio. Duosiu jums patarima - niekada nelyginkit savo vaiko su jokiu kitu ! Visi vaikai yra skirtingos asmenybes jau nuo pat pradzios. Dziaukites ir didziuokites savo vaiku, nes jis toks - vienintelis pasaulyje! Uzmirskit tam tikram laikui idealia tvarka namie, siltus garuojancius pietus ir ilga malonu dusha, kai tik uzsinori. Apie laika sau isvis net nekalbu. Dabar - visas jusu laikas yra nebe jusu, o jusu leliuko. O jusu laikas ateis vel, kai leliukas pauges. Kiek dabar paaukosit, tiek veliau gausit atgal ir su kaupu! Nes nesiojami ir myluojami vaikai zymiai anksciau atsiskiria nuo mamos ir patys ima tyrineti pasauli.O neimami ant ranku ir nejausdami jiems taip gyvybiskai svarbios mamos kuno silumos jie anksti isvysto savo baimes, nes be mamos nesijaucia saugus. Ir tada is paskos replineja, istisai zirzia ir nuo keliu nenulipa.
2 men vaikiukas jums niekaip negali padeti, niekuo. Jus turit daryt VISKA del jo.
Dar buna atveju, kai mamas isgasdina realybe, visiskai kitokia, nei isivaizdavo. Grazus ir laimingi rubuiliukai yra tik reklaminese nuotraukose, kur ju idealios figuros mama sypsosi ir skrajoja po ideliai sutvarkytus namus ant pirstu galu, mojuodama vesliomis zvilganciomis garbanomis ir zaviai ciauska su drauge telefonu. Realybej to nebuna.
Jeigu sitoks juodumas pas jus uzsites ilgesni laika, butinai kreipkites pagalbos, nes pogimdyvine depresija nera labai jau retas reiskinys. Kartais uztenka tik pokalbiu terapijos ir viskas susitvarko.
Atsiminkit, kad jusu vaikelis jus dievina, be jusu negali, jus jam pati paciausia, pati mieliausia ir graziausia asmenybe visoj planetoj! Ir jus tuo paciu atsakykit. Isileiskit vaikiuka i savo gyvenima ir nieko is jo nereikalaukit, kol vienas kito gerai nepazinsit. Sekmes!
aciu uz palaikyma, man tai labai padeda, jau kelinta diena graziai su sunum sugyvenam, taip smagu, kartais uzeina tokia akimirka, kad galeciau rekti, kaip gera
o ir jo pykciai man nenbetokie baisus, apsikabinam ir nurimstam, nesuku galvos del idealios tvarkos, siandien net sugebejau virtuvei siuksle paspirt, man ji netrukdo
o ir valgyt randu kazka ir gerai
as kazkodel ir galvoju, kad viskas grazu tik pasakose, matyt per daug isifantazavus buvau, o realus gyvenimas zymiai toliau nuo pasakos
dar karta aciu