Įkraunama...
Įkraunama...

Pyktis ant mažo kūdikėlio

QUOTE(Shatura @ 2009 06 17, 18:34)
mes dulkes irgi kartu sluostom biggrin.gif ir arbata mamai daromes kartu biggrin.gif kai buna visai nerami, prisirisu ja su vaikjuoste ir puikiai susitvarkom kambarius biggrin.gif

oi tai jusu dar visai leliukai wub.gif , kai mano tokio amziaus buvo po 4 val balkone miegodavo tai kambariai blizgedavo. o dabar doh.gif jau nepanesiosi , o eis is paskos ar kur nores ir vers viska kas '' ne vietoje'' biggrin.gif net nepastebejau kada jis cia taip pradejo, visur landzioti, stalcius atidarineti viska mesti lauk, ir tt doh.gif dabar jai nutila tai zinok jau kazka pridirbes. kad ir siandien tik isploviau visas gridis pampersa keiciau ir paskambino kol nuejau tel pasiimti ji prie lovos palikau, pakalbejau ateinu jau pagriebes kukuruzus nuo lovos isbarstes po visa kambari, sutraiskines ir dar kad mazai nebutu apsisiavo doh.gif bandai aiskinti , kad negalima nu nu ziuri tom akytem, klauso, pasisypso ir vel toliau savo daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaciova @ 2009 06 17, 22:56)
kad ir siandien tik isploviau visas gridis pampersa keiciau ir paskambino kol nuejau tel pasiimti ji prie lovos palikau, pakalbejau ateinu jau pagriebes kukuruzus nuo lovos isbarstes po visa kambari, sutraiskines ir dar kad mazai nebutu apsisiavo  doh.gif  bandai aiskinti , kad negalima nu nu ziuri tom akytem, klauso, pasisypso ir vel toliau savo daro  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
pykstu ir as tuomkart kol supykdina bet paskui pagalvoju kad jis per mazas kad jam rupetu jog as uzsiemus ar pan
Atsakyti

[quote=Shatura,2009 06 14, 12:31]
As irgi is tu, kurios vakare, kai vaikas uzmiega nakciai, labiau atsipalaiduoja. Gerai pasake, kad pyktis del nuovargio. tai gal nepervarkim, ka? ...
jei vaikas neramus tadien, tai ir nesistengiu sudetingu darbu atlikt. o jei neiseina kokio skanesnio patiekalo pietums padaryt, tai isverdu makaronus ir desreliu. Kai vyras buna namuose, tada ir susitvarkau normaliai. Juk ne del namu gyvenam.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
auksiniai žodžiai
aš irgi ant savo mažės pykt pradėdavau kai kokio darbą nespėdavau atlikt, aš nervuota, vaikas klykia. Paskui nusispjoviau ir pagalvojau, juk dabar mano darbas vaiką augint rolleyes.gif . 5 val kai vyras grįžta iš darba, tada tik pradedu namų ruoša užsiimt. Žinoma MB nebuvo labai sužavėtas, kad grįžęs iš darbo nerado vakarienės, bet nieko apsiprato ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai apibaru vaika,kai paguldau naktinio miego ir po valandos pradeda rekaut,tada bunu pazeidziamiausia,su katik atsijungusiais nervais.Jei bent 3val pamiegu,viskas OK,bunu jau pailsejus kazkiek... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 16:17)
Dazniausiai apibaru vaika,kai paguldau naktinio miego ir po valandos pradeda rekaut,tada bunu pazeidziamiausia,su katik atsijungusiais nervais.Jei bent 3val pamiegu,viskas OK,bunu jau pailsejus kazkiek... blush2.gif

niekada neisdrisciau aprekti mazo vaikelio. unsure.gif neisivaizduoju,kaip reikia nusivaryt,kad issilietum ant vaiko.mama-pats brangiausias zmogus siam pasauli.vaikas i mus ziuri pilnom pasitikejimo akelem.isivaisduoju kaip jam turi buti baisu kai mama saukia blink.gif
Atsakyti
na as irgi kartais pratrukstu ir pakeliu tona pries savo mazyli... blush2.gif bet kai nusiramini tada ir supranti kad isties rekti ant tokios mazos butibes yra baisu... blush2.gif juk jis nieko dar nesupranta tik nori meiles silumos ir demesio... ax.gif
Atsakyti
na o as (tikai nenoriu girtis) bet ne sykio neesu pakelus balso at savo zuikutes... blush2.gif net paciai keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 05, 13:46)
na o as (tikai nenoriu girtis) bet ne sykio neesu pakelus balso at savo zuikutes...  blush2.gif net paciai keista  ax.gif

tai tu saunuole! thumbup.gif o man geda pripazint bet esu... blush2.gif
Atsakyti
Nors mano dukrytė dar mažytė, bet ir jai kartais nebūna nuotaikytės. Ir pazirziuoja, ir kartais MP valgyti atsisako - verkia, stumiasi, spiriasi. bet pyktis niekada neima, tik gailestis ir noras ją suprasti, kas jai negerai.. g.gif
Atsakyti
Pykstu as kartais ant savo mazosios, bet stegiuosi jai to neparodyti. Jei jauciu, kad jau tuoj "sprogsiu" palieku ja trumpam viena ir einu i vonia. Saltu vandeniu nusiprausiu veida ir pyktis atlegsta. Tuomet vel griztu pas savo maziuke. Ant jos saukusi nesu ne karto, bet kai tramdau vyresneli, kartais balsa visgi pakeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 11 05, 17:43)
Pykstu as kartais ant savo mazosios, bet stegiuosi jai to neparodyti. Jei jauciu, kad jau tuoj "sprogsiu" palieku ja trumpam viena ir einu i vonia. Saltu vandeniu nusiprausiu veida ir pyktis atlegsta. Tuomet vel griztu pas savo maziuke. Ant jos saukusi nesu ne karto, bet kai tramdau vyresneli, kartais balsa visgi pakeliu blush2.gif

labai gerai darote... dar zinau padeda suskaiciavimas iki 10 blush2.gif
Atsakyti